neeq είπε:
Θα μπορούσες να είσαι και πιο λάθος, αλλά θα χρειαζόταν τεράστια προσπάθεια ;D
Για κάνε μια προσπάθεια -με αντικειμενικά κριτήρια- να με πείσεις ,γιατί οι Κινγκ Γκρίπσον πχ- που ΔΕΝ μου αρέσουν- ,παράγουν καλύτερη τέχνη απ το Νότις ;D, που επίσης ΔΕν μου αρέσει + ότι άλλο μπορώ να του προσάψω από την προσωπική γνώμη που έχω λόγω της συνεργασίας μου μαζί του ,έστω και σε κάτι μη μουσικό?
Πείσε με γιατί ο τάδε ζωγράφος ,είναι καλύτερος απ τον δίνα ,τη στιγμή που δεν κατέχω τπτ περί εικαστικών? Απλά μου αρέσει να βλέπω ''φωτογραφίες'' και όχι μπογιατίσματα που κάνει ο λαθρομετανάστης μπογιατζής, που πετάει μπουγέλα χρώματος ασύντακτα -κατ' εμέ -στο καμβά?
Για όρισέ μου με ποιο τρόπο οι Βέλβετ άντεργκράουντ πχ ,που εκτιμώ αφάνταστα ,επηρέασαν και έγιναν σχολή μετά από χρόνια ,τη στιγμή που εγώ δεν εκτιμώ κανέναν απ τους μαθητές τους που μπορεί να ήταν και πιο επιτυχημένοι οικονομικά ,ήταν πρωτοπόροι της τέχνης?
Πόσοι μεσήλικες καλή ώρα σαν εμένα εκτιμούν τους συνθέτες κλασσικής μουσικής και πόσοι ακόμα πιο νέοι ? και τελικά τι σημαίνει ότι το Μπετόβεν , τον ακούνε ακόμη και σήμερα μερικά εκατομμύρια άνθρωποι? Πως είμαστε σίγουροι ,ότι αυτός ήταν και ο άγνωστος Χ μαθητής του που δεν έβγαλε ούτε σιγκλ ;D ,ήταν ανάξιος ? Και τελικά ,κάποια δις ανθρώπων που απλά έχουν ακουστά ,ή και όχι το όνομά του , τι είναι άμουσοι?
Γιατί ο Ντοστογιέφσκι είναι καλύτερος από ένα Αρλεκιν? Προσπάθησε να το εξηγήσεις στη πρώην γυναίκα μου ;D
Τελικά και αν θες κάνε το κόπο να μου εξηγήσεις τι κάνει τη τέχνη καλή σε σχέση με κάτι άλλο που είναι κακή τέχνη ,με αντικειμενικά κριτήρια .................φιλικά έτσι? ;D