Aγορά Telecaster.

Εννοειται οτι αν την παρεις θα παρεις και ενα Pickguard της προκοπης (δηλ. mint green ή white) γιατι αυτο το μαυρο ειναι σαν μουστακι στη Μονα Λιζα!

έχει μουστάκι η Μόνα?

Εννοειται οτι αν την παρεις θα παρεις και ενα Pickguard της προκοπης (δηλ. mint green ή white) γιατι αυτο το μαυρο ειναι σαν μουστακι στη Μονα Λιζα!
Από τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου αρέσει πολύ αυτό το μουστάκι στη Μόνα Λίζα! 
Μάλλον θα το κρατήσω.

Αυτη καλουτσικη ειναι για ροκαδες

IMG_20210527_204324.jpg

WElcome to the club!

Η μεξικανικη ειναι ή η custom shop?
Ποιο κλαμπ; Το κλαμπ σάντουιτς;

Μαθητή μου είναι. Για μια βόλτα το τετράγωνο την πήρα.

Μεξικό είναι.

Ποιο κλαμπ; Το κλαμπ σάντουιτς;

Μαθητή μου είναι. Για μια βόλτα το τετράγωνο την πήρα.

Μεξικό είναι.

Θα αρέσει στον @Nestorasπάντως, έχει γκει λεπτο μπράτσο, vintage frets και 7,25 radius.

(Και το ίδιο τατουάζ που έχει κάνει στη γάμπα του)

Θα αρέσει στον @Nestorasπάντως, έχει γκει λεπτο μπράτσο, vintage frets και 7,25 radius.

(Και το ίδιο τατουάζ που έχει κάνει στη γάμπα του)
Δεν έχει λεπτό μπράτσο.

Κουπί είναι.

Δεν έχει λεπτό μπράτσο.

Κουπί είναι.

και τα χονΔρα του αρεσουν του @Nestoras  , ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει

παραξενο παντως η original ειναι toploader του  59 που ηταν σαν οδοντογλυφιδες τα μπρατσα τοτενες  & στο site της Fender "thin D" το λεει (νομιζω γυρω στις 0,820" ειναι στο πρωτο ταστο αν θυμαμαι απο τις κουβεντες στο TDPRI)

https://www.sweetwater.com/store/detail/TeleJPDrgn--fender-jimmy-page-telecaster-natural-with-artwork

Classic Thin D neck with a vintage fingerboard radius

If you're a guitarist who prefers a thin '60s neck profile with a little more meat, the Jimmy Page Tele's Thin D shape is your cup of tea.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back