V
VangelisV
Guest
Κι εσυ λαθος εκανες, 450 κατοστάρικα ειναι 45.000 ευρω οχι 450.000 ;Dotto## είπε:Αν κοστιζε 450,000 ευρω καλα εκανες και την απερριψες. ;D ;D ;D
Κι εσυ λαθος εκανες, 450 κατοστάρικα ειναι 45.000 ευρω οχι 450.000 ;Dotto## είπε:Αν κοστιζε 450,000 ευρω καλα εκανες και την απερριψες. ;D ;D ;D
Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Οι μαγνήτες δεν "έχουν" gain...dimsonic είπε:Στο gain?
Στην απόκριση?
Στο output?
VangelisV είπε:Κι εσυ λαθος εκανες, 450 κατοστάρικα ειναι 45.000 ευρω οχι 450.000 ;D
Αυτός είναι ο μόνος λόγος για την αύξηση ή μήπως πήραν χαμπάρι ότι εκτός Αμερικής οι CV και VM έχουν κόψει γερά από τις πωλήσεις Fender ΜΙΜ (και όχι μόνο...) ?Superfunk είπε:Πριν απο 3 μηνες εκανε 270-320...δυστυχως ομως εχει πεσει το ευρω δραματικα.....σε δολλαρια οι τιμες ειναι ακομα τζαμπα.
otto## είπε:χαχαχαχαχαχα. Τι τρόμπας είμαι!!!!
μη λες για κακές λέξεις και κλειδώνονται θέματα αβέρτα. Μην ανάβεις φωτιές.Holystone είπε:Ούπς με πιάσατε! Θα μπορουσε να έκανε 450 κατοστάρικα, γιατι θα μπορουσε να ειναι απο πανάρχαια κΣυλα! ;D
έχεις δίκιο, ήταν απο βιασύνη μου.alderbody είπε:Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Οι μαγνήτες δεν "έχουν" gain...
Το gain είναι Ελληνιστί η απολαβή και σχετίζεται με ενισχυτικές διατάξεις.
Οι μαγνήτες είναι παθητικά στοιχεία που παράγουν σήμα της τάξης μερικών mV το οποίο πάει σε κάποιο Gain stage και ενισχύεται κ.ο.κ...
Άρα ο όρος δεν ταιριάζει εδώ.
Να πουμε για Output, μάλιστα.
Απόκριση? ΟΚ
όχι όμως gain για μαγνήτες!
Το αν ταιριάζουν ή όχι σε "High Gain" καταστάσεις, είναι άλλο πράμα και φυσικά έχει να κάνει με ...το Output, την "απόκριση" (συχνοτήτων) κλπ...
Σίγουρα είναι πολύ καλό όργανο. Ξέρεις τι με χαλάει εμφανισιακά; Που ενώ είναι sunbrust φαίνεται εμφανώς η ένωση των δύο κομματιών μπροστά. Θα μπορούσαν να το προσέξουν περισσότερο. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου. Να σου ζήσει.Holystone είπε:Λοιπον, για δειτε και την δικη μου Vintage Icon V6 distressed!
Ειμαι υπερευχαριστημενος! Εβαλα και καινουργιο Tusq nut με 10ευρω, απιστευτη διαφορα και με λιγο ξυσμα απο μολυβι. Σε λιγο θα παρω και καινουργια ηλεκτρικα με 40 ευρω, και απο ο,τι βλεπω οι μαγνητες wilkinson ειναι παραπάνω απο αξιοπρεπεις!
Τι άλλο; Καθως ειναι το distressed φινιρισμα (το οποιο παρεπιπτωντος ειναι πολύ καλο και σε feel, που φερνει σε laquer αισθηση!! ) το μανικι ειναι αρκετα fast, λογω του satin φινιρισματος.
Τι άλλο; Εχει wilkinson hardware, με τα οποια θα αντικαθιστουσε κανεις τα υπαρχοντα σε squier κτλ.
Βασικα, εκτος απο αυτες τις δυο αλλαγες (σε nut, ηλεκτρικα, συνολο 50ευρω) ειναι απιστευτο οργανο!
Θα ανεβασω καποια στιγμη και samples