- Πόντοι
- 2,368
Μα μονο τον Bridge θα χρησιμοποιω.
Ε τότε υποχρεωτικά tele, τωρα μιλάω σοβαρά ?.
Δεν υπάρχει σύγκριση.
Μα μονο τον Bridge θα χρησιμοποιω.
Καλησπερα, καλη χρονια !
Μετα απο 12 χρονια σε στυλ ροκ-μεταλ-prog κτλ με μια Jakson Dinky Pro2 σκεφτομαι για αγορα strat. Λεω να ξεκινησω τα blues (Αυτος ο ατιμος ο GregKoch φταιει) Ποιος ειναι καλος συνδιασμος μαγνητων για τετοιο στυλ. (Να ρωτησω κατι ασχετο πρωτα : Δεν χρησιμοποιω τον Neck μαγνητη στη κιθαρα μου. Γινεται να βαλω SingleCoil bridge μαγνητη εκει? )
Μεχρι στιγμης βλεπω φθηνες Squier με κανα 200ρικο. Εχουν καλο μπρατσο ? Θα παταω ομορφα και σωστα? Θα γλιστραω? Η να παω κατ ευθειαν σε κατι πιο ακριβο π.χ Fender?
Επισης θα εβαζα στο παιχνιδι και custom Ελληνικη εταιρια για budget 700-1000.
Ευχαριστω εκ των προτερων !
εαν γινεται να βαλω μονο bridge Μαγνητη στη κιθαρα που εχω τωρα(Εχει 2 HH
Και καθώς βλέπω ότι οι influencers έπιασαν... στασίδι, να υπενθυμίσω ότι ο OP ζήτησε strat και όχι κάτι... άλλο ?.
@SuperfunkΚΑι η Tele Μου αρεσει. Τι διαφορα εχει στον ηχο απο την Strat?
?! @gkourmoul1 Γνωμη για squier Tele ?
Τele θα παρω που μου αρεσει καλυτερα εμφανισιακά. Μα μονο τον Bridge θα χρησιμοποιω. Δεν θα αλλαξω συνηθειεςοποτε +2 στη Tele.
@Terry RoscoeBeck5 Επειδη ειμαι ασχετος ! Strat ειναι το σχημα ετσι?Και καθώς βλέπω ότι οι influencers έπιασαν... στασίδι, να υπενθυμίσω ότι ο OP ζήτησε strat και όχι κάτι... άλλο ?.
Και όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε, στις αγγελίες υπάρχει ένας "σκασμός"- μέχρι και αμερικάνικη με ένα χιλιάρικο είδα.
Αυτη ειναι ωραια επιλογη ! Θα παρω τουλαχιστον μια απο αυτες ! Το θεμα ειναι εχουν καλο μανικι , θα πατανε καλα τα χερια μου πανω? ή θα το μετανιωσω και θα πω γιαιτ δε πηρα fender?Μπορείς βέβαια να πάρεις και τις 2 στο μπάτζετ σου και αποφασίζεις εν καιρώ σε ποια θα... επενδύσεις ?
https://www.fender.com/en-BE/squier-electric-guitars/stratocaster/affinity-series-stratocaster/0378003502.html
https://www.fender.com/en-BE/christmas-gift-guide/affinity-series-telecaster/0378203550.html