Αγορα stratocaster!

otto## είπε:
Εννοείς ότι δε γράφει fender; Είναι κακό;
Oh yes

Εδώ όπου τα λεμε, δεν ειμαι και πολυ αντικειμενικός

Για μενα η American Std ειναι η καλύτερη κιθάρα που κυκλοφορεί (σε μαύρο, με άσπρη pick guard και maple μανίκι)

Η όποιο άλλο χρώματα της ίριδας προτιμάς

Δεν ειναι οτι δεν παω τις Gibson... Απλά παίζω μόνον στο σπίτι και γουστάρω τους μονούς σε εναν fender deluxe reverb

Οταν μεγαλώσω θα παρω μια gold top να κάνει παρέα στην 335 μου σαν έπιπλο...

Όμως οταν ειναι να πιάσω μία, πιάνω την strat

Dinosp είπε:
Κοίτα είναι τι θέλει ο καθένας. 2 carvin πέρασαν από τα χέρια μου. Τη μία την έχω ακόμα και δε θα την πουλούσα ούτε για χρυσάφι (λέμε τώρα). Βέβαια είναι superstrat αλλά τέτοια κατασκευή σε fender σειράς δεν παίζει.

otto## είπε:
Κοίτα είναι τι θέλει ο καθένας. 2 carvin πέρασαν από τα χέρια μου. Τη μία την έχω ακόμα και δε θα την πουλούσα ούτε για χρυσάφι (λέμε τώρα). Βέβαια είναι superstrat αλλά τέτοια κατασκευή σε fender σειράς δεν παίζει.
Μαζί σου

Αλλα headstock με ΚΕΦΑΛΑΙΑ;

Έλεος

Αστειεύομαι φυσικά...

otto## είπε:
Εννοείς ότι δε γράφει fender; Είναι κακό;
αν ψαχνεις STRATOCASTER ναι ειναι....αν ψαχνεις κατι ΣΑΝ stratocaster δεν ειναι  ;D

αντικειμενικα μιλωντας παντως η Fender ΑΥΤΗ τη στιγμη βγαζει τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ κιθαρες σε ολη την ιστορια της και για ΟΛΑ τα βαλαντια....ποτε δεν ειχε τοσο μεγαλη ποικιλια ΤΙΜΩΝ και ΜΟΝΤΕΛΩΝ σε εξαιρετικο value for money....δυστυχως το ευρω μας τα χαλασε και εχει πεσει πολυ  τα τελευταια χρονια και ετσι  ειναι δυστυχως ΠΟΛΥ ακριβοτερες απο οτι ηταν πριν απο 2-3 χρονια....για τους Ευρωπαιους

Superfunk είπε:
αν ψαχνεις STRATOCASTER ναι ειναι....αν ψαχνεις κατι ΣΑΝ stratocaster δεν ειναι  ;D

αντικειμενικα μιλωντας παντως η Fender ΑΥΤΗ τη στιγμη βγαζει τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ κιθαρες σε ολη την ιστορια της και για ΟΛΑ τα βαλαντια....ποτε δεν ειχε τοσο μεγαλη ποικιλια ΤΙΜΩΝ και ΜΟΝΤΕΛΩΝ σε εξαιρετικο value for money....δυστυχως το ευρω μας τα χαλασε και εχει πεσει πολυ  τα τελευταια χρονια και ετσι  ειναι δυστυχως ΠΟΛΥ ακριβοτερες απο οτι ηταν πριν απο 2-3 χρονια....για τους Ευρωπαιους
Έχει ανέβει πολυ και ο ανταγωνισμός. Θεωρώ πολλά 400-500 ευρώ για squire. Σίγουρα όμως έχεις δίκιο στο ότι φτιάχνει τις καλύτερες που έφτιαχνε ποτέ. Το θέμα είναι ότι άργησε λίγο γιατί τώρα φτιάχνουν και οι άλλοι.

Θεωρώ πολλά 400-500 ευρώ για squire.
Πριν απο 3 μηνες εκανε 270-320...δυστυχως ομως εχει πεσει το ευρω δραματικα.....σε δολλαρια οι τιμες ειναι ακομα τζαμπα.

Στα 450-500 ευρώ οι G&L είναι ανταγωνιστικές ή ακόμα και καλύτερες των high squier και entry mexico; Δεν τις έχω πετύχει πουθενά στην Αθήνα αλλά φαίνονται πολλά υποσχόμενες απ όσα κατάλαβα στην ιντερνετική γύρα...

gio5aMG είπε:
Στα 450-500 ευρώ οι G&L είναι ανταγωνιστικές ή ακόμα και καλύτερες των high squier και entry mexico; Δεν τις έχω πετύχει πουθενά στην Αθήνα αλλά φαίνονται πολλά υποσχόμενες απ όσα κατάλαβα στην ιντερνετική γύρα...

Για εμένα: ANETA.

gio5aMG είπε:
Φίλε μου με 500 ευρώ βρίσκεις εξαιρετικά όργανα μεταχειρισμένα. Μην τα δώσεις για κιθάρες made in china. Σχεδόν όλες οι squire που δοκίμασα έχουν κακούς μαγνήτες (όχι μέτριους) και κάκιστα κλειδιά. Οπότε με αναβάθμιση πας πάνω απο 700.

Προσωπική γνώμη καθαρά, μη πέσετε να με φάτε.

Οι Classic Vibe εχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ μαγνητες (tonerider) ,τα κλειδια τους επισης ειναι κορεατικα Ping & ολοϊδια με αυτα που φορανε και οι ακριβες ΜΙΜ.

Φίλε μου με 500 ευρώ βρίσκεις εξαιρετικά όργανα μεταχειρισμένα
+100

Superfunk είπε:
Οι Classic Vibe εχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ μαγνητες (tonerider) ,τα κλειδια τους επισης ειναι κορεατικα Ping & ολοϊδια με αυτα που φορανε και οι ακριβες ΜΙΜ.

+100
Δεν είμαι σίγουρος για τα μοντέλα που έχω παίξει. Πιθανότατα να μην έχω δοκιμάσει αυτά που λες. Συνήθως δεν ξέρω τι μοντέλο είναι, απλά το δοκιμάζω. Ακόμα και να το μανίκι φαινομενικά δε μου κάνει (πιο λεπτό/χοντρό/πλατύ) δοκιμάζω γιατί ποτέ δε ξέρεις τι θα βρεις.

Τώρα που το λες, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την σειρά αυτή.

μια και συζητάμε, και επειδή έχω εδώ και ένα χρόνο μια affinity

οι διαφορές στον ήχο των tonerider από αυτούς της affinity πού ακριβως είναι?

Στο gain?

Στην απόκριση?

Στο output?

ρωτάω πριν κάνω κανένα βήμα. (για την ώρα είμαι ευχαριστημένος με αυτό που παίρνω...αλλά λένε ότι το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού)

Ειναι απλα καλυτεροι μαγνητες,μονο και μονο που ειναι alnico & οχι κεραμικοι αρκει.

Gain & output δεν εχουν σχεση με το "καλυτερο" στους μαγνητες,υπαρχουν εξαιρετικοι μαγνητες και χαλια μαγνητες με πολυ ή και λιγο απο τα δυο αυτα χαρακτηριστικα. 

γνωρίζω οτι είναι alnico.

Ο ακροατής (παίκτης) τι ακριβώς εισπράττει ακούγοντας?

αυτό εννοώ. (σόρυ αν επιμένω - μπορείς να απαντήσεις και με...ψυχολογικούς όρους - θα καταλάβω)

όλα αυτά με ένα κατοστάρικο....

::)

άμα δεν τοχεις στο δάχτυλο....ό,τι και να πάρεις...  :'(

άλλη ερώτηση...

αλλάζοντας πχ έναν....

ποιόν?

θα τολμούσα να έλεγα τον neck...

Superfunk είπε:
Και επαυξανω. Δεν εχω μετανιώσει στιγμή (και θα το ξαναλέω) για την classic vibe tele που εχω. Οι μαγνήτες της ειναι όντως πολύ καλοί.

Τι να σας πω, οτι έπεσε στα χερια μου classic player Στράτ με bare knuckle μαγνήτες στα 450 κατοστάρικα, και την απέρριψα, όταν έκανα ενα συγκριτικό τεστ διπλα στη κατα πολύ φθηνότερη cv tele στον λαμπατο Bugera v22?

Αν και ήταν bargain, δεν άκουσα αυτο που ήθελα ουτε ένιωσα στην Στράτ αυτο που ήθελα...

Επίσης τώρα που μαζεύω λ7 για τους tonerider citylimits για την vintage icon strat μου, θα σας πω τις εντυπώσεις μου

(Αν και ρε γ@μωτο, δεν ακούγονται χαλια οι wilkinson...)

Holystone είπε:
Και επαυξανω. Δεν εχω μετανιώσει στιγμή (και θα το ξαναλέω) για την classic vibe tele που εχω. Οι μαγνήτες της ειναι όντως πολύ καλοί.

Τι να σας πω, οτι έπεσε στα χερια μου classic player Στράτ με bare knuckle μαγνήτες στα 450 κατοστάρικα, και την απέρριψα, όταν έκανα ενα συγκριτικό τεστ διπλα στη κατα πολύ φθηνότερη cv tele στον λαμπατο Bugera v22?

Αν και ήταν bargain, δεν άκουσα αυτο που ήθελα ουτε ένιωσα στην Στράτ αυτο που ήθελα...
Αν κοστιζε 450,000 ευρω καλα εκανες και την απερριψες. ;D ;D ;D

Περα απο την πλακα, ολα ειναι υποκειμενικα στον ηχο. Μπορει σε εμενα να ακουγεται θεικος ενας μαγνητης που εσενα σου ακουγεται μαπα.

Τα φτηνα κλειδια και οι γεφυρες ομως επηρεαζουν πολυ το παιξιμο/κουρδισμα και οταν μια κιθαρα ειναι china συνηθως πασχει εκει.

Trending...

Νέα θέματα

Back