Αγορά πεταλιού EQ

οπως θα τον αγκαλιαζετε ολοι εσεις προσεχτε μην σκασει η κινεζικη μαφια απο καμια ..τρυπα και δεν ξερετε που να κρυφτειτε..και ξερετε αυτοι δεν σηκωνουν και πολλα πολλα..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα τα έχω δεί όλα μετά :D

Λοιπόν, χθες δανείστηκα από ένα φίλο το GE-7 της Boss και μου άρεσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!

Το συνέδεσα μετά το Bluesbraker (BB2) της Marshall και κάνοντας τη γνωστή ρύθμιση "χαμόγελο" (τονισμένα μπάσα + πρίμα και χαμηλωμένα τα μεσαία) πέτυχα ένα ΠΟΛΥ ωραίο distorted ήχο!

Έτσι έχω το Bluesbraker για mild overdrive και αν θέλω, ανοίγω το EQ και αλλάζει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ο ήχος της παραμόρφωσης...:D:D

Έχει επίσης πολύ ενδιαφέρον η αντίθετη ρύθμιση: Ενισχυμένες κάποιες μεσαίες συχνότητες και μειωμένα μπάσα πρίμα. Έτσι πετυχαίνω μια πιο μουντή αλλά ωραία (a la Santana) παραμόρφωση!

Στα καθαρά, με την πρώτη ρύθμιση, δίνει στον ήχο πολλά πρίμα και μπάσα, ενισχύοντας έτσι το (ήδη υπάρχον) σκάσιμο των Custom Shop 69 μαγνητών και του Hot Rod Deluxe και είναι φοβερό για funky ρυθμικό παιξιμο :D:D

ΗΔΗ το αποφάσισα ότι θα το ανταλλάξω με το Gοv'nor 2 το οποίο χρησιμοποιώ ΕΛΑΧΙΣΤΑ!!

ΥΓ. Το BOSS volume pedal περιττό να πω ότι αφαιρέθηκε από την αλυσίδα των effect γιατί κατέστρεφε ΕΝΤΕΛΩΣ τo σήμα. Ετοιμάζομαι να το...σουτάρω!!!

oντως ηλια τα αποτελεσματα του EQ ειναι εντυπωσιακα.και εγω ειχα ψαρωσει με το τι μπορεις να κανεις και στο καθαρο και στο gain καναλι.απλα γραψε σε ενα χαρτι ολες τις ρυθμισεις που θα βρεις για να μην τις ξεχνας ε;; :wink:

οπως εσυ εβγαλες το volume pedal ετσι και εγω εχω βγαλει το classic cry baby της dunlop για τον ιδιο λογο.. :?

ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

O φίλος που θα μου αντάλλασσε το GE-7, μου είπε ότι το έταξε σε άλλον...

Ψάχνω πλέον απεγνωσμένα στο Ebay αλλά όλα πουλιούνται σε τιμές κοντινές με αυτή ενός καινούριου πεταλιού (αν συνυπολογίσουμε και τα μεταφορικά από Αμερική)...

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ/ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ GE-7 ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!! :D:D:D

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ/ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ GE-7 ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!! :D:D:D
Χωρις να θελω να σε αποθαρυνω.....

Οσο πληκτρα βρηκες, τοσο EQ θα βρεις...... :roll: :roll: :lol: :lol:

Μην απελπιζεσαι ομως.... Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!! :wink:

Υ.Γ. Καλα αυτο τον καιρο, δεν εχω κατι ουσιαστικο να γραψω στις παρουσες συζητησεις και πεταω ολο ξεκαρφωτες μ@#$%ες!!!

Συγχωρεστεμε!!!!!!! :)

Χωρις να θελω να σε αποθαρυνω.....

Οσο πληκτρα βρηκες' date=' τοσο EQ θα βρεις...... :roll: :roll: :lol: :lol:

[/quote']

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Εγώ έχω να σου προτείνω και αυτό

http://www.thomann.de/thoiw2_danelectro_dj14_fish_n_chips_prodinfo.html

που αγόρασα πρόσφατα και με άφησε πολύ ικανοποιημένο αν εξαιρέσουμε την κάπως "εύθραυστη" ποιότητα κατασκευής (αλλά με 35e τι να περίμενα?).

Αν ήταν να σκάσω τόσα φράγκα για το boss θα έβαζα κάτι ακόμα και θα αγόραζα κάτι με περισσότερα bands.

το Danelectro ειναι πραγματικα εκπληκτικο (στα αυτια μου ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο το BOSS) μια & θα μπει σε πεταλιερα η "ευθραυστη" κατασκευη του (αν και δεν ειναι και τοσο ευθραυστη) δεν ειναι προβλημα...

μιας κ γίνεται λόγος για το danelectro.

Εγώ έχω το τρέμολο,το μικρό το πλαστικό και δεν έχει πάθει τίποτα σε αντίθεση με άλλα ... βλέπε BIG MUFF που απο την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα( Όντως ήρθε η τελευταία μέρα πριν απο κανα 2 πρόβες αποδημησε...)...έβγαζε προβλήματα.

Αν είναι έτσι ρε παιδιά, εκεί που θα έδινα 88¤ για το GE-7 (Thomann) να πάρω το Fish & Chips και να τσιμπήσω και με τα λεφτά που γλιτώνω και κανένα άλλο Danelectro...

Πάρτο είναι καλό !!!

έχει 2 Modes το hard k to soft.

το soft είναι για πιο smooth καταστάσεις , το hard είναι για περίεργα πράγματα !!!

Ναι αυτο.Κορυφαιο τρεμολο!Χτυπησε jackpot η Danelectro με αυτο το πεταλακι,αν σου περισεψουν λεφτα & θες και το πλεον αρρωστημενο fuzz στον πλανητη κτυπα & το grilled cheese distortion! 

Διάβασα και στο Harmony Central σχεδόν σε όλες τις κριτικές ότι το Fish & Chips είναι πιο αθόρυβο και για πολλούς, ανώτερο του GE-7...

Ετοιμάζομαι για παραγγελία στον Thomann...

Το φις της τροφοδοσίας των Danelectro είναι το κλασσικό που έχουν όλα τα υπόλοιπα πετάλια ή κάποιο άλλο custom?

Για τα φράγκα του είναι φοβερό.Τσίμπα το! Πάντως εγώ το δικό μου με βαρύ παπούτσι δεν θα το πάταγα :D

Το φοβάμαι κι εγώ λίγο να σου πω... Φαίνεται πολύ πλαστικούρα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back