- Πόντοι
- 118
Πολύ ωραία κιθάρα , όμως έχω θέσει τον όρο στον εαυτό μου πως πρέπει να είναι κόκκινη , επίσης πρέπει να αγοραστεί καινούργια με τιμολόγιο για φορολογικούς λόγουςΑφού δίνεις αυτά τα λεφτά... https://noiz.gr/NOIZ615193/
Πολύ ωραία κιθάρα , όμως έχω θέσει τον όρο στον εαυτό μου πως πρέπει να είναι κόκκινη , επίσης πρέπει να αγοραστεί καινούργια με τιμολόγιο για φορολογικούς λόγουςΑφού δίνεις αυτά τα λεφτά... https://noiz.gr/NOIZ615193/
Πολύ ωραία κιθάρα , όμως έχω θέσει τον όρο στον εαυτό μου πως πρέπει να είναι κόκκινη , επίσης πρέπει να αγοραστεί καινούργια με τιμολόγιο για φορολογικούς λόγους![]()
Πολύ ωραία αυτή την θεωρείς καλύτερη από es 339,?![]()
Gretsch Pro Tennessean Bigsby WLNT
Electric Guitar Style: Hollowbody, Body: Maple laminated, Neck: Maple, Fingerboard: Rosewood, Fingerboard inlays: Pearloid Neo-Classic Thumbnails, Neck profile: Standard "U", Fingerboard radius: 305 mm (12"), Scale: 625 mm (24.75"), Nut width:...www.thomann.de
Ναι, αλλά έχε στο νου σου ότι είμαι προκατηλειμμενος (γράφω και Gretsch addictΠολύ ωραία αυτή την θεωρείς καλύτερη από es 339,?
Ναι με το χρώμα έχω ένα θέμαθέλω να είναι με humbuckers καθώς οι άλλες δύο είναι με μόνους μαγνήτες και θέλω να καλύπτει πιο hard rock , rock και στα όρια του μέταλ καταστάσεις. Hollow h semi hollow δεν νομίζω πως το θέλω. Θα πάω και θα δοκιμάσω εάν και από όσο έχω δει μέχρι τώρα είναι ανάμεσα στην prs ce η s2 και στην sg. Θα σας ενημερώσω μόλις πάω !
Ναι με το χρώμα έχω ένα θέμαθέλω να είναι με humbuckers καθώς οι άλλες δύο είναι με μόνους μαγνήτες και θέλω να καλύπτει πιο hard rock , rock και στα όρια του μέταλ καταστάσεις. Hollow h semi hollow δεν νομίζω πως το θέλω. Θα πάω και θα δοκιμάσω εάν και από όσο έχω δει μέχρι τώρα είναι ανάμεσα στην prs ce η s2 και στην sg. Θα σας ενημερώσω μόλις πάω !
Βλακεία που δε βγάζουν κόκκινη οι Γιαπωνέζοι, μόνο σε Ινδονησιακή παςΠήγαινε και δοκίμασε και μια Revstar rsp20x
Τις βάζει κάτω όλες τις προαναφερθείσες…
Προβολή συνημμένου 53073
Στην άλλη την γιαπωνέζικη είναι φοβερός το μπλεΒλακεία που δε βγάζουν κόκκινη οι Γιαπωνέζοι, μόνο σε Ινδονησιακή πας
![]()
Yamaha Revstar RSS02T Fired Red
Electric Guitar Standard Series, Chambered mahogany body, Maple top, 3-piece mahogany set neck with carbon reinforcement, Rosewood fingerboard, White Lines fingerboard inlays, Neck thickness at 1st fret: 21 mm / at 12th fret: 24 mm, Fingerboard...www.thomann.de
Θυμάμαι όταν βγήκε η σειρά τις χαζευα εμφανισιακά καθώς δεν είχα την δυνατότητα να δοκιμάσω το μόνο που με χαλάει είναι το brand χωρίς να έχω κάτι εναντίον της Yamaha
Έχει κανεις γνώμη για dusenberg ?
.. όλα ξεκινούν από το τί θέλουμε να ακούσουμε.. πόσο θά πλησιάζει το ηχητικό αποτέλεσμα σε αυτό πού αναζητούμε.. θέλουμε συγκεκριμένο προσανατολισμό η πολλούς προσανατολισμούς..λίγο απ' Όλα?Πολύ ωραία κιθάρα , όμως έχω θέσει τον όρο στον εαυτό μου πως πρέπει να είναι κόκκινη , επίσης πρέπει να αγοραστεί καινούργια με τιμολόγιο για φορολογικούς λόγους![]()
Εδώ την έχει φθηνότερα, μπορεί να τη δοκιμάσει, είναι με 18 άτοκες και τιμολόγιο που θέλει...Γιατί γυρνοβολάς γύρω από τα Les Paulοειδή και δεν παίρνεις κατευθείαν αυτή:
![]()
Gibson Les Paul Standard 60s Cherry
Electric Guitar Body: Mahogany, Top: Maple, Mahogany neck, Fingerboard: Rosewood, Trapeze fingerboard inlays, Cream body and fingerboard binding, Scale: 628 mm, Nut width: 43 mm, 22 Medium frets with cryogenic fret treatment, Pickups: 1 Burstbucker...www.thomannmusic.com
Θα είναι το αντίπαλο δέος στην JM και θα καλύπτεις με τις δύο αυτές τα πάντα ηχητικά.
Δεν έχω παίξει Duesenberg αλλά τόσα λεφτά σε κιθάρα με μηδενική μεταπωλητική αξία, θα έδινα μόνο αν ήμουν 100000% πεπεισμένος ότι είναι "ο ήχος μου".