Αγορά νέας κιθάρας παρακαλώ τα φώτα σας

Αφού δίνεις αυτά τα λεφτά... https://noiz.gr/NOIZ615193/
Πολύ ωραία κιθάρα , όμως έχω θέσει τον όρο στον εαυτό μου πως πρέπει να είναι κόκκινη , επίσης πρέπει να αγοραστεί καινούργια με τιμολόγιο για φορολογικούς λόγους :)

Πολύ ωραία κιθάρα , όμως έχω θέσει τον όρο στον εαυτό μου πως πρέπει να είναι κόκκινη , επίσης πρέπει να αγοραστεί καινούργια με τιμολόγιο για φορολογικούς λόγους :)

Πολύ ωραία αυτή την θεωρείς καλύτερη από es 339,?

Πολύ ωραία αυτή την θεωρείς καλύτερη από es 339,?
Ναι, αλλά έχε στο νου σου ότι είμαι προκατηλειμμενος (γράφω και Gretsch addict 😅). Θεωρώ τις Gretsch ίσως την πιο underrated εταιρία στις κιθάρες, όλα τα μανίκια που έχω πιάσει με έχουν βολεψει και αντιθέτως κανένα μανίκι Gibson που έχω πιάσει δεν "κάθεται" εξίσου καλά στο χέρι μου. Επίσης στη σύγκριση filtertrons vs humbuckers προτιμώ τους πρωτους. Υπόψιν, δεν παίζω με πολύ gain, η και με καθόλου. Αλλά μια που θα είσαι εκεί, ζητα να παίξεις. Ακόμα και αν καταλήξεις αλλού, ένα "ουαου, τι κιθάρα" θα το πεις

+1 για PRS S2 MIRA

Edit: Προσπάθησε να τις δοκιμάσεις ιδανικά με ίδιο ενισχυτή με τον δικό σου...

Στον Thomann, στην κατηγορία «ηλεκτρικές κιθάρες» και στο price range από 2,500 έως 3,200 ευρώ υπάρχουν 184 κιθάρες σε stock, όλων των τρόπων κατασκευής, με όλους τους διαθέσιμους συνδυασμούς μαγνητών, μανικιών κλπ.

Το «θέλω κόκκινη κιθάρα» , με σεβασμό στο λέω, δεν είναι σοβαρός τρόπος προσέγγισης και θα σε οδηγήσει de facto σε λάθος επιλογή. Πρέπει τουλάχιστον να καταλήξεις στο τί μουσικό είδος / κατεύθυνση θέλεις να επικεντρώνεται το όργανο, εάν θέλεις να είναι solid body, semi-hollow ή σκάφος, τί είδους μανίκια σε βολεύουν, τί ταστα σε βολεύουν, τί μαγνήτες θα ήθελες να έχει. Αυτά σαν γενικά guidelines, που λένε, ώστε να δοκιμάσεις από κοντά έναν σεβαστό αριθμό και να καταλήξεις,

Σκέψου το λίγο παραπάνω, είναι κρίμα να χάσεις σε λάθος αγορά ακόμα και τα μισά από όσα σκέφτεσαι να δώσεις τώρα, σε πιθανή κίνηση μεταπώλησης.

Ναι με το χρώμα έχω ένα θέμα :) θέλω να είναι με humbuckers καθώς οι άλλες δύο είναι με μόνους μαγνήτες και θέλω να καλύπτει πιο hard rock , rock και στα όρια του μέταλ καταστάσεις. Hollow h semi hollow δεν νομίζω πως το θέλω. Θα πάω και θα δοκιμάσω εάν και από όσο έχω δει μέχρι τώρα είναι ανάμεσα στην prs ce η s2 και στην sg. Θα σας ενημερώσω μόλις πάω !

Ναι με το χρώμα έχω ένα θέμα :) θέλω να είναι με humbuckers καθώς οι άλλες δύο είναι με μόνους μαγνήτες και θέλω να καλύπτει πιο hard rock , rock και στα όρια του μέταλ καταστάσεις. Hollow h semi hollow δεν νομίζω πως το θέλω. Θα πάω και θα δοκιμάσω εάν και από όσο έχω δει μέχρι τώρα είναι ανάμεσα στην prs ce η s2 και στην sg. Θα σας ενημερώσω μόλις πάω !

Πήγαινε και δοκίμασε και μια Revstar rsp20x
Τις βάζει κάτω όλες τις προαναφερθείσες…

IMG_4121.jpeg

Πήγαινε και δοκίμασε και μια Revstar rsp20x
Τις βάζει κάτω όλες τις προαναφερθείσες…

Προβολή συνημμένου 53073
Βλακεία που δε βγάζουν κόκκινη οι Γιαπωνέζοι, μόνο σε Ινδονησιακή πας 😂

Βλακεία που δε βγάζουν κόκκινη οι Γιαπωνέζοι, μόνο σε Ινδονησιακή πας 😂

Στην άλλη την γιαπωνέζικη είναι φοβερός το μπλε:) καλά και η ινδονησιακή δεν πάει πίσω

Έχω την συγκεκριμένη και σκέφτομαι να πάρω και την έκδοση με τους p90.
Έχω USA prs, AZ prestige και άλλες, αλλά για τη Revstar είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος. Είναι η μόνη που δεν θα μπορούσα να δώσω σε καμία περίπτωση.

Θυμάμαι όταν βγήκε η σειρά τις χαζευα εμφανισιακά καθώς δεν είχα την δυνατότητα να δοκιμάσω το μόνο που με χαλάει είναι το brand χωρίς να έχω κάτι εναντίον της Yamaha

Θυμάμαι όταν βγήκε η σειρά τις χαζευα εμφανισιακά καθώς δεν είχα την δυνατότητα να δοκιμάσω το μόνο που με χαλάει είναι το brand χωρίς να έχω κάτι εναντίον της Yamaha

Εάν η συγκεκριμένη κιθάρα έλεγε πάνω prs ή Gibson, απλά θα είχε γράψει χρυσή ιστορια.

Δοκίμασε μια και θα κατάλαβες το γιατί από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ακόμα και ινδονησιακή.

Έχει κανεις γνώμη για dusenberg ?

Γιατί γυρνοβολάς γύρω από τα Les Paulοειδή και δεν παίρνεις κατευθείαν αυτή:

Θα είναι το αντίπαλο δέος στην JM και θα καλύπτεις με τις δύο αυτές τα πάντα ηχητικά.

Δεν έχω παίξει Duesenberg αλλά τόσα λεφτά σε κιθάρα με μηδενική μεταπωλητική αξία, θα έδινα μόνο αν ήμουν 100000% πεπεισμένος ότι είναι "ο ήχος μου".

.. όλα ξεκινούν από το τί θέλουμε να ακούσουμε.. πόσο θά πλησιάζει το ηχητικό αποτέλεσμα σε αυτό πού αναζητούμε.. θέλουμε συγκεκριμένο προσανατολισμό η πολλούς προσανατολισμούς..λίγο απ' Όλα?
Ωραία καθαρά.. με διάρκεια.. επιθετικά drives .. μανίκι βολικό...? Floyd η standart Καβαλάρη?
Θέλει ψάξιμο.. όχι πολύ αν ξέρεις τί ζητάς.. όσο αφορά τό χρώμα τώρα,δεν νομίζω ότι έχει σημασία καί τόσο..any way απλά μία άποψη κατέθεσα..με σεβασμό πάντα..
Σπύρος Πατάπης

Γιατί γυρνοβολάς γύρω από τα Les Paulοειδή και δεν παίρνεις κατευθείαν αυτή:

Θα είναι το αντίπαλο δέος στην JM και θα καλύπτεις με τις δύο αυτές τα πάντα ηχητικά.

Δεν έχω παίξει Duesenberg αλλά τόσα λεφτά σε κιθάρα με μηδενική μεταπωλητική αξία, θα έδινα μόνο αν ήμουν 100000% πεπεισμένος ότι είναι "ο ήχος μου".
Εδώ την έχει φθηνότερα, μπορεί να τη δοκιμάσει, είναι με 18 άτοκες και τιμολόγιο που θέλει...

Χθες πήγα στο τομαν και έφυγα κάπως μπερδεμένος. Για αρχή η λες πολ δεν μου αρέσει και τόσο. Δοκίμασα America ultra fender , dusenberg, Gibson sg 61 με vibrola, gibson supreme sg, prs s2 custom 24

Η καλύτερη κιθάρα με το καλύτερο playability ήταν η prs φοβερή κατασκευή πολύ ωραίο όργανο . Όμως συνέχεια το χέρι μου πηγαίνε στην sg 61 καθώς η supreme εμοιαζει πάρα πολύ και δεν άξιζε τα συν 1000 ευρώ.

Ξέρω ότι η prs είναι καλύτερη σαν κιθάρα αλλά ηχητικά και οπτικά μου άρεσε πιο πολύ η sg οπότε μάλλον θα καταλήξω εκεί

Aν πάρεις την SG με το Vibrola να την πας κάπου να σου κόψουν σωστά το nut, να έχει διαγώνια φορά προς τα κλειδιά. Vibrola και κακά κομμένο nut => μεγάλο πρόβλημα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back