- Πόντοι
- 898
Δυνατότητα επέκτασης με κάρτες SRX για το X και με κάρτες ARX για το G.
Αυτό θα το ανέφερα στα μειονεκτήματα. ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Δυνατότητα επέκτασης με κάρτες SRX για το X και με κάρτες ARX για το G.
;D ;D ;DΌντως, για έναν απλό χρήστη είναι μειονέκτημα, όπως επίσης για έναν απλό χρήστη είναι μειονέκτημα το να μην μπορεί να φορτώσει patches του X στο G. Ειδικά δε, εάν πριν το G είχε το X.cyclops είπε:Αυτό θα το ανέφερα στα μειονεκτήματα. ;D
Μανώλης Χναράκης είπε:;D ;D ;D
Όντως, για έναν απλό χρήστη είναι μειονέκτημα, όπως επίσης για έναν απλό χρήστη είναι μειονέκτημα το να μην μπορεί να φορτώσει patches του X στο G. Ειδικά δε, εάν πριν το G είχε το X.
Και κάτι άλλο, θεωρώ πως το G έχει καλύτερο control, κατ'εμέ.
ο.κ. τέλος, το X είναι καλύτερο.-ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:Εγώ έχω να πω ότι το X είναι πολύ καλύτερο... Δεν έχω ιδέα για το G ...αλλά το X είναι καλύτερο...
ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:Εγώ έχω να πω ότι το X είναι πολύ καλύτερο... Δεν έχω ιδέα για το G ...αλλά το X είναι καλύτερο...
Ό,τι αρέσει και ταιριάζει καλύτερα στον καθένα.ο.κ. τέλος, το X είναι καλύτερο.-
Edit:
Sorry, το X είναι πολύ καλύτερο.
Ννναι....Ας μη το συζητησουμε παλι αυτο γιατι θα ξημερωσουμε εδω. ;D Να ξερεις παντως οτι αυτη η φραση ειναι αναληθης τουλαχιστον κατα το ημισυ και δεν ισχυει παντα.ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:Δε ξέρω αλλά το πιστεύω αυτό που λενε.. "ότι πληρώνεις παίρνεις"
Αχαχαχαχα, είπα κι εγώ. Θα την πει τη μαγική λέξη, δε θα την πει... ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Εντάξει τώρα, πες πως είναι το ίδιο.
Πληρώνεις λίγα παίρνεις ένα μοντέλο με μία γεννήτρια, πληρώνεις παραπάνω παίρνεις το επόμενο μοντέλο με τις δύο γεννήτριες, πληρώνεις ακόμα παραπάνω παίρνεις το άλλο μοντέλο με τις παραπάνω γεννήτριες. Moog πάντα ;D
Εσύ τι περίμενες να πω; ;Dcyclops είπε:Αχαχαχαχα, είπα κι εγώ. Θα την πει τη μαγική λέξη, δε θα την πει... ;D
Ε, ας έλεγες κανένα Korg Sigma ξέρω γω. Κι αυτό synthie του θεούλη είναι. ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Εσύ τι περίμενες να πω; ;D