Αγορά μεταχειρισμενου synthesizer - workstation

• Thread starter Thread starter ΑΓΓΕΛΟΣ
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 48K
Μανώλης Χναράκης είπε:
Δυνατότητα επέκτασης με κάρτες SRX για το X και με κάρτες ARX για το G.
Αυτό θα το ανέφερα στα μειονεκτήματα. ;D

cyclops είπε:
Αυτό θα το ανέφερα στα μειονεκτήματα. ;D
;D ;D ;DΌντως, για έναν απλό χρήστη είναι μειονέκτημα, όπως επίσης για έναν απλό χρήστη είναι μειονέκτημα το να μην μπορεί να φορτώσει patches του X στο G. Ειδικά δε, εάν πριν το G είχε το X.

Και κάτι άλλο, θεωρώ πως το G έχει καλύτερο control, κατ'εμέ.

Μανώλης Χναράκης είπε:
;D ;D ;D

Όντως, για έναν απλό χρήστη είναι μειονέκτημα, όπως επίσης για έναν απλό χρήστη είναι μειονέκτημα το να μην μπορεί να φορτώσει patches του X στο G. Ειδικά δε, εάν πριν το G είχε το X.

Και κάτι άλλο, θεωρώ πως το G έχει καλύτερο control, κατ'εμέ.

Εγώ έχω να πω ότι το X είναι πολύ καλύτερο... Δεν έχω ιδέα για το G ...αλλά το X είναι καλύτερο...

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:
Εγώ έχω να πω ότι το X είναι πολύ καλύτερο... Δεν έχω ιδέα για το G ...αλλά το X είναι καλύτερο...
ο.κ. τέλος, το X είναι καλύτερο.-
Edit:

Sorry, το X είναι πολύ καλύτερο.

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:

ο.κ. τέλος, το X είναι καλύτερο.-

Edit:

Sorry, το X είναι πολύ καλύτερο.
Ό,τι αρέσει και ταιριάζει καλύτερα στον καθένα.

Για μένα π.χ. το καλύτερο είναι το Korg Kronos X. ;D

Χαχαχαχα... Πλάκα κάνω εννοείται ...είναι το πρώτο workstation που έχω πάρει...οπότε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης... Εννοείται πως το G θα είναι καλύτερο... Δε ξέρω αλλά το πιστεύω αυτό που λενε.. "ότι πληρώνεις παίρνεις"  ......

...............FARFISA............... What is this?

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:
Δε ξέρω αλλά το πιστεύω αυτό που λενε.. "ότι πληρώνεις παίρνεις"
Ννναι....Ας μη το συζητησουμε παλι αυτο γιατι θα ξημερωσουμε εδω. ;D Να ξερεις παντως οτι αυτη η φραση ειναι αναληθης τουλαχιστον κατα το ημισυ και δεν ισχυει παντα.

Γιατί καλέ, αφού ότι πληρώσεις παίρνεις.

Δώσεις λίγα θα πάρεις ένα, δώσεις κάτι παραπάνω θα πάρεις δύο κ.ο.κ.

Όσα περισσότερα δώσεις, τόσα παραπάνω θα πάρεις,,,,,, όργανα  ;D

Αυτο δεν ειναι "οτι πληρωνεις παιρνεις" το οποιο εχει σχεση με την πχιοτιτα, αλλα "οσα πληρωνεις τοσα παιρνεις" που εχει σχεση με την ποσοτητα. :P

Εντάξει τώρα, πες πως είναι το ίδιο.

Πληρώνεις λίγα παίρνεις ένα μοντέλο με μία γεννήτρια, πληρώνεις παραπάνω παίρνεις το επόμενο μοντέλο με τις δύο γεννήτριες, πληρώνεις ακόμα παραπάνω παίρνεις το άλλο μοντέλο με τις παραπάνω γεννήτριες. Moog πάντα  ;D

Μανώλης Χναράκης είπε:
Εντάξει τώρα, πες πως είναι το ίδιο.

Πληρώνεις λίγα παίρνεις ένα μοντέλο με μία γεννήτρια, πληρώνεις παραπάνω παίρνεις το επόμενο μοντέλο με τις δύο γεννήτριες, πληρώνεις ακόμα παραπάνω παίρνεις το άλλο μοντέλο με τις παραπάνω γεννήτριες. Moog πάντα  ;D
Αχαχαχαχα, είπα κι εγώ. Θα την πει τη μαγική λέξη, δε θα την πει... ;D

Μανώλης Χναράκης είπε:
Εσύ τι περίμενες να πω;  ;D
Ε, ας έλεγες κανένα Korg Sigma ξέρω γω. Κι αυτό synthie του θεούλη είναι. ;D

Κάτι παίζει με τ moog ...αλλά δε ξέρω τι... Θα το βρω όμως... Έχω διαβάσει διάφορα κατά

καιρους... Άσχετο.. Τώρα αν θέλω να κάνω σέρβις στην φαντομιτσα? Είμαι καταδικασμένος από την απόσταση... Αν είναι τόσο σημαντικό το σέρβις έχει τουλάχιστον Θεσσαλονίκη τίποτα από τεχνικούς? Η θα είναι όπως πήγα την κιθάρα μου για σεταρισμα και μου την κάνανε χειρότερη...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back