- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Ακου neeq. Δεν μπορω να πω οτι στα triton το μπασο ακομα και στους preset του ηχους οσον αφορα τα synth bass ειναι αδιαφορο.neeq είπε:Και καλά θα κάνεις, αν δεν παίζεις ηλεκτρονική μουσική σε μεγάλα και απαιτητικά λάιβ
Αν όμως χρειαστεί να ταρακουνήσεις κάποιο μεγάλο venue με synth bass, θα πρότεινα να μην πας με το Triton
Αν το ακουγα απο κοντα και μου έκανε, γιατι όχι? Το φίλτρο το καταλαβαίνεις σε ήχους με sustain και πλουσιο συχνοτικό περιεχόμενο, όχι σε ενα short decay square μπασο.
Και ανεβαζοντας σε ψηλές τιμές το resonance...
Εκεί ακους τα σκαλοπατάκια και απελπίζεσαι, ή δεν τα ακούς και χαίρεσαι ;D
Αν θελω να ταρακουνησω σαν τον τιεστο παιζει ρολο και ο υπολοιπος πανάκριβος και σοφιστικε εξοπλισμος του χωρου που θα παίξω. Εγω σε προκαλω να με βαλετε να παιξω σε τετοιους χωρους με το triton μονο μου καποια δικα μου πραγματα και θα δεις πως θα τους ταρακουνησω.
Αυτο ομως δεν θα γινει ποτε.
Εξ αλλου σου ειπα οτι εχω στραφει στο software και αν επαιζα με software θα επαιζα εξω και πιστευω οτι θα ημουν και πολυ καλος. Ετσι πιστευω.
Ουτε αυτο θα γινει ποτε.
Τωρα αν συνεχισω μπορει να κεντρισω αντανακλαστικα και καποιοι καλοι φιλοι να θεσουν θεμα για το π.χ. αν τα soft synths μπορουν να συναγωνιστουν στα ισια ενα καθαροαιμο αναλογικο η και ενα virtual και παλι υποκειμενικο θα ειναι το θεμα.
Και μην μου πεις οτι πολλοι στο χωρο δεν εχουν αδικησει τα triton οχι μονο στο θεμα του μπασου. Εχει λεει το triton ψοφια μπασα. Αναγκαζομαι να κοψω μπασα απο πολλους ηχους γιατι επιβαλλονται τοσο που παλια ειχα προβλημα και στα live αν δεν το προσεχε ο τυπος i think i am ηχοληπτης που ειχαν τα μαγαζα που πηγαινα. Ξερεις τι εννοω.
Πολλοι λενε και το θεϊκο οτι δεν κανουν για λαϊκα, ειναι μαπα, εχω ακουσει και αυτα.
Ομως προσεχε. Δεν σου λέω οτι εχεις αδικο γιατι ακριβως ειναι το υποκειμενικο του θέματος.
Επαναλαμβανομαστε εκτος θεματος, αυτη η κουβεντα δεν μπορει να γινει στο φορουμ, θα μου αρεσε να την κανω εκτος φορουμ βεβαια.
για την γραμμικοτητα, οπως το εγραψα και πριν εχεις δικιο, εγω εχθες εφτιαξα εναν ηχο που ηθελα για μια δημιουργια μου απο saw κυματομορφη του firebird (του soft synth) γιατι ηθελα τον portamentiasmeno ηχο των b-movies της δεκαετίας του 60 , ξερεις το lead με τους εξωγηινους και τους τρελους επιστημονες και τερατα, τον εφτιαξα με ιδιαιτερη επιτυχια.
Αν επιχειρουσα να φτιαξω αυτον τον ηχο στο triton δεν θα ειχα το ευρος των ρυθμισεων και την λεπτομερειας για να ακουστει τοσο ρεαλιστικα οπως και τελικα το πετυχα. Το αναγνωριζω αυτο, θα εφτιαχνα εναν παρεμφερη δηλαδη που δεν θα μπορουσα να τον διαμορφωσω με τιποτα στο triton ετσι.
Πιθανως αν και δεν το πιστευω πλεον αλλα ποτε δεν λεω ποτε, στο nord που εβαλες να τον εφτιαχνα και να ακουγοταν καλυτερα αλλα πολυ ελαχιστα, εγω πιστευω καθολου καλυτερα.
Παλι ειναι υποκειμενικο
Μακρυγορω και πλεον δεν ξερω γιατι, με συγχωρειτε, υποσχεθηκα να μην γραψω απο την αλλη ισως ειμαι λιγο ευαισθητος και με στεναχωρει η ας το πουμε λογομαχια μεταξυ εκλεκτων φιλων. Μπορει και να μην ειναι λογομαχια και τα το παιρνω πολυ σοβαρα.
Συγνωμη ρε παιδια. Με συγχωρειτε για ολα οσα σας εκανα.
Ειστε ολοι άσχετοι (χαχαχα)
Ο αλλος ο Αγγελος τι εκανε. Τι πηρες τελικα? πηρες τιποτα?
Παω να φαω μακαροναδα , με φωναζει η κλινικάρχης, θα κλεισει τη τραπεζαρια και μετα θα με δεσουν με λουρια στο κρεβατι του τρελαδικου και το δεσιμο το αντεχω, την πεινα ομως οχι.