Αγορα imac για μουσικη παραγωγη

captain556

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπερα...

Πηρα την μεγαλη αποφαση να αναβαθμησω το στουντιακι μου με ενα imac 21.5" 2,5ghz μοντελο 2011.

Απλα θελω να μου πειτε αν θα εχω καποιο θεμα με τα προγραμματα που δουλευω,μην πεταξω τσαμπα λεφτα.

Εδω και χρονια χροισημοποιω το reason ,αυτη την στιγμη εχω την τελευταια εκδοση το

reason 6.

Αλλα θα ηθελα καποια στιγμη να δοκιμασω και το logic.

Εξωτερικα οργανα μουσικης δεν χροισημοποιω.

Επισεις θα ηθελα να ρωτησω αν το logic studio 9 υπαρχει σε σπασμενη εκδοση ?

Δεν θελω να σκασω 500 ευρω χωρις να το δοκιμασω.

Ευχαριστω

Edit. Ξεχασα να αναφερω οτι εχω και 2 studio monitor m-audio studiophile BX-5A

Καρτα ηχου M-audio fast track ,και ενα midi keyboard της maudio

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απάντηση για σπασμένο δε θα πάρεις απ'εδώ... Καλώς θέλεις να το δοκιμάσεις, αλλά αν η εταιρία δε δίνει demo δε θα έχεις τύχη εδώ...

Τώρα βέβαια που το πρόγραμμα είναι στα 199$ (http://www.apple.com/logicpro/ ) δεν το λες και ακριβό πιά...

Nikolas είπε:
Απάντηση για σπασμένο δε θα πάρεις απ'εδώ... Καλώς θέλεις να το δοκιμάσεις, αλλά αν η εταιρία δε δίνει demo δε θα έχεις τύχη εδώ...

Τώρα βέβαια που το πρόγραμμα είναι στα 199$ (http://www.apple.com/logicpro/ ) δεν το λες και ακριβό πιά...

Δεν το ειχα προσεξει οτι δινουν το logic pro και ξεχωριστα.Μπορω να πω πολυ καλη τιμη.Ποιο φθηνα και απο το reason 6 που εσκασα 380.

Επισεις για να μην παρεξηγηθω ,και γω ειμαι κατα της πειρατειας αλλα υπερ του try before buy ,και οταν η εταιρια δεν δινει ντεμο ,το σπασμενο ειναι μονοδρομος.

Αλωστε και το reason σπασμενο το ειχα ,αλλα εφοσον με καλυπτε το αγορασα...

Καμια γνωμη για το mac που με καιει και περισσοτερο εχουμε ;

Σε γενικές γραμμές τα iMac,Macbook,κλπ είναιθ σχεδιασμένα κυρίως για βίντεο,φωτο και ήχο!Άρα σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις,και αν βοηθάει ΝΑΙ εγώ είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος.Αυτό φυσικά εξαρτάται και απο σένα...Τωρα όσον αφορά το logic,το δουλευω καιρό τώρα,και αξίζει.Αν θες να το δουλέψεις λίγο να δεις τι παίζει,αγορασε το Light Edition που κυκλοφορει μέσω ίντερνετ.

Παιδιά σορρυ που γράφω εδώ,(μην ανοίγω καινούργιο θέμα) μιά απορεία με ένα τέτοιο http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/All-in-one-computers/Apple-iMac-MC813GR-Z0M6-MC813GR-Z0M6.htm θα ήμουν κομπλέ για μουσικη παραγωγή ?Επίσης προβλέπεται καποιο καινούργιο μοντέλο απο την APPLE?,Και πόσο future proof ειναι η λύση αυτη? κάρτα ήχου θα χρησιμοποιώ την ux2 line6

Με €1800 ξερεις τι PC φτιαχνεις? Εκτος κι αν θελεις οπωσδηποτε Apple. Αλλα €1800 για εναν i5 και 512ΜΒ gfx...."ειναι πολλα τα λεφτα Αρη"... 8)

Waterfall-K είπε:
Με €1800 ξερεις τι PC φτιαχνεις? Εκτος κι αν θελεις οπωσδηποτε Apple. Αλλα €1800 για εναν i5 και 512ΜΒ gfx...."ειναι πολλα τα λεφτα Αρη"... 8)
Ξέρω ότι όλοι έχουμε βαρεθεί τις συζητήσεις pc vs mac αλλά όταν βλέπεις 1800 και i5 πως να μην σχολιάσεις?  :)

o i7 ξεφεύγει..και άσε που θα βαλω άπειρες δοσεις.. απλά περιμένουμε τπτ καινούργιο σε imac?δε θελω pc mac θέλω

miii είπε:
o i7 ξεφεύγει..
Ναι, ξεφευγει. Αν τον βρεις μεσα σε Mac. Αν τον βρεις μεσα σε PC, μια χαρα ειναι, και σου μενει και....κανα χιλιαρικο να αγορασεις και κατι αλλο.... :P

Τεσπα αφου θες Mac αντε αγορασε Mac, δικα σου ειναι τα λεφτα. 8)

έχω οθόνη,να μήν κολλάει το cubase 7 πού θα πάρω αυθεντικό θέλω

Tα  "minimum system requirements' του Cubase 7 ειναι

Windows 7 / Intel or AMD dual core CPU / 2GB RAM.

Εγω δεν θα αγοραζα τιποτα λιγοτερο απο τετραπυρινη CPU εν ετει 2012.

Επειδή και εγώ είχα πέρυσι μεγάλο κόλλημα να πάρω Mac για να στήσω ένα μικρό studio, τελικά πήρα το MacBook Pro 15' και ομολογουμένως είναι πολύ καλό και γρήγορο -τρέχει το Logic άνετα χωρίς να έχω παρατηρήσει latency. Όμως, πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά του το Mac γιατί κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ overrated. Άσε που τη δουλειά σου μπορείς να την κάνεις και στα Windows σε ένα ακόμα πιο γρήγορο και φθηνότερο υπολογιστή. Έπρεπε να σκάσω 2.5 χιλιάρικα για να το καταλάβω και πίστεψέ με, τώρα το μετανιώνω. Θύμα του marketing και εγώ...Όσο για το mac mini, εγώ θα το απέφευγα, δε νομίζω να μπορεί να σηκώσει ολόκληρο Cubase...Α και φαντάζομαι να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό σκληρό δίσκο με Firewire/USB 3.0 γιατί μουσική+δίσκος 5400 RPM δεν πάνε μαζί...

παντως ενας φιλος που δουλευει στην υποστηριξη της apple λεει οτι σχεδον ολα τα προβληματα εχουν να κανουν με mac mini και mac air

miii είπε:
o i7 ξεφεύγει..και άσε που θα βαλω άπειρες δοσεις.. απλά περιμένουμε τπτ καινούργιο σε imac?δε θελω pc mac θέλω

Ναι, υπαρχει καινουριος

http://isquare.gr/η-apple-ανακοίνωσε-πολλά-και-εντυπωσιακά-νέα-προϊόντα,

Οποτε...... Υπομονη

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back