- Πόντοι
- 36
Το αν ισχυουν η οχι το αποδεικνει η πραξη οχι η θεωρητικη συζητηση.Δεν τιθεται θεμα αν αυτα που θελει δεν γινονται με windows η με mac.Μπορει να κανει μια χαρα τη δουλεια του ο ανθρωπος και με τα δυο.Τωρα σε βαθος χρονου ποιο ειναι ποιο σταθερο και value for money ειναι αλλο θεμα και σιγουρα οχι αρχαια ιστορια.Ιστοριες εκατερωθεν για σταθερα η μη μηχανηματα κτλ κτλ σιγουρα υπαρχουν αλλα η πλειοψηφια σε σταθεροτητα και αξιοπιστια ειναι ακομα τα mac.Θα μου πεις υποκειμενικο....εγω ξερω οτι στο mac με το ζορι ξερω το..restart(και αυτο σε συγκεκριμενα updates) και ουτε λογος για format,μπλε οθονες ,κολληματα και διαφορα αλλα ομορφα.Δεν ειχα ουτε ενα ουτε δυο ουτε τρια pc.....ξερω τι παιζει....και συμφωνω με τον Αlcemist οτι τα pc ειναι απλα ενα εργαλειο και δεν χωρανε οπαδιλικια...μονο που εγω θελω το εργαλειο για να φτιαχνω και να διορθωνω αλλα πραγματα δεν θελω να χανω το χρονο μου για να φτιαχνω και να διορθωνω το ιδιο το...εργαλειοtrolley είπε:Αυτοακυρώνεσαι φίλος, γράφοντας κομάτια αρχαίας ιστορίας.
Αυτά δεν ισχύουν πλέον.
Ακόμη και τότε που ίσχυαν, υπήρχαν λύσεις.
Μην τον μπερδεύετε τον άνθρωπο, αν έχει λεφτά και θέλει Μακ, ας πάρει Μακ.
Ειδαλλιώς, δεν τρέχει και τίποτε.