Και πως το παρατήρησες ρε θηρίο;; Με κούφανες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ......επισης απο οτι ξαναειδα η αριστερη Les Paul στο αρχικο σου link εχει αμερικανικα κλειδια GROVER (τα οποια ειναι κορυφαια)
Ο drummer σας έχει 4 χέρια?? :lol:Ο drummer του γκρουπ μας αγόρασε μια Standard...
¶σ'το elavd! ¶κου:Ο drummer σας έχει 4 χέρια?? :lol:Ο drummer του γκρουπ μας αγόρασε μια Standard...
Σε ευχαριστω που σου αρεσει η κιθαρα μου... :wink:πριν εναμισυ χρονο αγορασα την custom epiphone zakk wylde και δεν το εχω μετανιωσει καθολου...αν εβρισκα καποια ευκαιρια για καποια epi ακομα θα την επαιρνα...
εννοειται!αν και την αγορασα καθαρα γιατι μπορουσα να παιξω καλα επανω της και οχι τοσο πολυ για τον θεο zakk
ειμαι ικανοποιημενος!!
ε' date='ενταξει ο ΖΑΚ ειναι τυπικος redneck μη νομιζεις οτι καταλαβαινει και πολλα απο εξωτερικη πολιτικη,οπως και το 99% των βλαχονοτιων Αμερικανων,καλο παιδι ειναι ομως κατα βαθος,ισως πινει λιγο παραπανω μπυρα απο οτι πρεπει κατα τα αλλα αρνακι ειναι... :lol:[/quote']χαχαχαχαχαχα......πεστα Superfunk :lol: :lol: :lol:
ε' date='ενταξει ο ΖΑΚ ειναι τυπικος redneck μη νομιζεις οτι καταλαβαινει και πολλα απο εξωτερικη πολιτικη,οπως και το 99% των βλαχονοτιων Αμερικανων,καλο παιδι ειναι ομως κατα βαθος,ισως πινει λιγο παραπανω μπυρα απο οτι πρεπει κατα τα αλλα αρνακι ειναι... :lol:[/quote']
Σύμφωνοι SUPERFUNK, αυτό που θέλω να πω είναι ό,τι ακούγοντας τις...δηλώσεις του,δεν εκπλήσσομαι που είναι τόσο εμετικά τα signature models του.
Μάλλον ο μπαμπάς του δεν του αγόραζε μαλλί της γριάς την Ημέρα των Ευχαριστιών και του βγαίνουν ένα-ένα τα συμπλέγματα... :wink: