τι χορδές είχε ρε;Επαιζε το guns of brixton απο clash....Και πάνω στο ντουμ-ντουμ-ντουυυυυμ---ντουμ-ντουμ.....Εσπασε....Πολύ επικινδυνο παιδιά....Δεν το συνιστώ.....:lol:
Πλάκα κάποιος πολύυυ γκαντέμης.....μπορει και να κοψει και φλεβα....O μπασσίστας μας κόπηκε απο την πάνω μεριά του χεριού....
Χμμμ.....
"Τι χορδες βάζουν στην fender???"....:lol:
Το 2001 ο μπασίστας του τότε γκρουπ έσπασε τη μι στο πρώτο κομμάτι του λαίβ! 8OΝαι το ίδιο είχα ακούσει και εγώ και για αυτό ρώταγα αν ισχύει....Τεσπα...Εμείς πρέπει να ειμαστε το μόνο συγκροτημα που του έσπασε χορδή με 4 μήνες παίξιμο....:lol: (και με πολύ ήρεμα πραγματακια...όχι καφρο-shredding κτλ)2)οι δυο κατα τη γνωμη μου μεγαλυτεροι μπασιστες ολων των εποχων δηλ.ο James Jamerson & o Αshton Barret δεν αλλαζαν ΠΟΤΕ χορδες (ο Jamerson μαλιστα "κοκορευονταν" οτι επι 15 χρονια ειχε τις ιδιες χορδες και οτι και τα 500(!) χιτ που ηχογραφησε ηταν με το ιδιο σετ..
....
Ο μπασίστας που παίζουμε τώρα' date=' δεν έχει αλλάξει ποτέ χορδές (τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια που παίζουμε), απλά όταν δει ότι "χάνουν" από τον ήχο που θέλει να έχει, τις βράζει!
[/quote']
Το ζουμί τι το κάνει? Έχω ακούσει ότι είναι καλό για να ποτίζεις τα λουλούδια. :lol: :lol:
Παιδιά δείτε τη συνέντευξη του ΜΕΓΙΣΤΟΥ Nile Rodgers (κιθαρίστας των Chic) και δείτε στο 1:07 που μιλάει για το άλλο μεγαθήριο του γκρουπ Bernard Edwards (μπασίστα):
το ζουμί το πίνεις μετά... κάνει καλό και φυσικά παίζεις καλύτερα!!!Το ζουμί τι το κάνει? Έχω ακούσει ότι είναι καλό για να ποτίζεις τα λουλούδια. :lol: :lol: