- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 993
Η δουλειά ήταν στα Goodys
Αν μου βρεις συνταγή για τα Nuggets των Goody's σε πληρώνω.
Η δουλειά ήταν στα Goodys
Εγώ δεν κατάλαβα.......και χωρίς πλάκα, ήταν 3 από τους χειρότερους μήνες της ζωής μου.
...μια μέρα μου κάνει παρατήρηση ο προϊστάμενος (χαλκιδαίος...), επειδή ήμουν μαλλιάς και τρόμαζαν οι εκλεκτοί πελάται.
ΕΝΤΑΞ αφτο δεν ηταν ακριβως μπεργΚεραδικο ειχε ομως το χτηΝωδες Blue Cheese BURGER (με ροκΦορ το λεγανε αλλα σιγα μην ηταν ροΚφορ, μπλετυρι ΔαΝΙΑς ΗΤΑΝ ?)Τελικά...είστε ΤΟΣΟ νέοι που δεν αναφέρατε τον Επίκουρο στη Γλυφάδα...ή μου διέφυγε?!!!!
Δεκαετία '90....
Αξιοπρεπεστατο.Επισης στο Quenn στη Γλυφαδα, για διπλο μπεργκερ, πατατες μαγιονεζα, και βαφλα με παγωτο μηχανης σιροπι μπανανα.
Επί ΠΑΣΟΚ θυμάμαι το είχαν αντικαταστήσει με πράσινο τυρί Ελλάδας.?σιγα μην ηταν ροΚφορ, μπλετυρι ΔαΝΙΑς ΗΤΑΝ ?)
Να ο παλιός!ΕΝΤΑΞ αφτο δεν ηταν ακριβως μπεργΚεραδικο ειχε ομως το χτηΝωδες Blue Cheese BURGER (με ροκΦορ το λεγανε αλλα σιγα μην ηταν ροΚφορ, μπλετυρι ΔαΝΙΑς ΗΤΑΝ ?)
Να σου πω... Εκεί δεν ήταν που είχε κάτι διαβόητο με σως ροκφόρ; Μπέργκερ, πατάτες, κάτι... Θυμάσαι;Τελικά...είστε ΤΟΣΟ νέοι που δεν αναφέρατε τον Επίκουρο στη Γλυφάδα...ή μου διέφυγε?!!!!
Και κανάτα σαγκρία…είχε 3-4 σάλτσες, νομίζω μανιτάρια, τσίλι….ήθελες μέσο για να βρεις τραπέζιΝα σου πω... Εκεί δεν ήταν που είχε κάτι διαβόητο με σως ροκφόρ; Μπέργκερ, πατάτες, κάτι... Θυμάσαι;
Το μαγαζί το θυμάμαι σαν όνομα. Ένας φίλος πήγαινε φανατικά γιατί είχε μούρλα με αυτό το ροκφόρ (ότι και αν ήταν αυτό) και μας είχε πρήξει με αυτό.Και κανάτα σαγκρία…είχε 3-4 σάλτσες, νομίζω μανιτάρια, τσίλι….ήθελες μέσο για να βρεις τραπέζι
Λοιπόν, πιάνεις ένα ποντικό...Αν μου βρεις συνταγή για τα Nuggets των Goody's σε πληρώνω.
Φαντάσου τι μας ταϊζανε εκεί μέσα φίλος.Εγώ δεν κατάλαβα.
Σε προσέλαβαν κοντοκουρεμένο και σε 3 μήνες έγινες γιε-γιες ?;
Μηχανή κιμά έχεις?Αν μου βρεις συνταγή για τα Nuggets των Goody's σε πληρώνω.
Ναι το street food υποφέρει απο χιπστεριά.Μαριναρισμένο σκουμπρί, περασμένο απο το φλόγιστρο με hollandaise φιστίκι Αιγίνης, κόκκινο sisho, sushi rice και χειροποίητη πίκλα παντζαριού
Ναι το street food υποφέρει απο χιπστεριά.
Το ξέρω.Είναι από το μενού του μαγαζιού που πρότεινε ο Τέρη.
Θα το δοκιμάσω σύντομα (το μαγαζί, εννοώ)![]()
![]()
![]()
Α φίλος, εγώ είδα κοντοσούβλι και μπήκα... Παράδοση όχι από τα άλλα τα... ευρωπαϊκά. ?Είναι από το μενού του μαγαζιού που πρότεινε ο Τέρη.
Θα το δοκιμάσω σύντομα (το μαγαζί, εννοώ)![]()
![]()
![]()
Αυτό με το σκουμπρί και τα ρύζια το βλέπω μου κόβει την όρεξη
Με το σκουμπρί δεν έχω θέμα και μου αρέσει. Το ρύζι μέσα στο ψωμάκι δεν με ενθουσίασε. Ελπίζω να πάω σύντομα για να αποκτήσω ιδίαν άποψη- αν και το κοντοσούβλι με τραβάει από τον γιακά.Εγώ πάντως, για καλό το έγραψα... δείχνει ότι οι άνθρωποι ψάχνονται, και το σκουμπρί άμα είναι σωστό...
Δοκιμασα, μαυρα χαλια.....Το ξανά έπαθα πρόσφατα με το σουβλάκι του Πεσκια.
Ρε φιλος εδώ κανουμε κρα να βρούμε ενα κοντοσουβλι σωστο the traditional way.Με το σκουμπρί δεν έχω θέμα και μου αρέσει. Το ρύζι μέσα στο ψωμάκι δεν με ενθουσίασε. Ελπίζω να πάω σύντομα για να αποκτήσω ιδίαν άποψη- αν και το κοντοσούβλι με τραβάει από τον γιακά.