Αγαπημένο σας μπεργκεραδικο;

......και χωρίς πλάκα, ήταν 3 από τους χειρότερους μήνες της ζωής μου. 

...μια μέρα μου κάνει παρατήρηση ο προϊστάμενος (χαλκιδαίος...), επειδή ήμουν μαλλιάς και τρόμαζαν οι εκλεκτοί πελάται. 
Εγώ δεν κατάλαβα. 

Σε προσέλαβαν κοντοκουρεμένο και σε 3 μήνες έγινες γιε-γιες ?;

 
Τελικά...είστε ΤΟΣΟ νέοι που δεν αναφέρατε τον Επίκουρο στη Γλυφάδα...ή μου διέφυγε?!!!!

Δεκαετία '90....
 ΕΝΤΑΞ αφτο δεν ηταν ακριβως μπεργΚεραδικο ειχε ομως το χτηΝωδες Blue Cheese BURGER (με ροκΦορ το λεγανε αλλα σιγα μην ηταν ροΚφορ, μπλετυρι ΔαΝΙΑς ΗΤΑΝ ?)

Επισης στο Quenn στη Γλυφαδα, για διπλο μπεργκερ, πατατες μαγιονεζα, και βαφλα με παγωτο μηχανης σιροπι μπανανα.
 Αξιοπρεπεστατο.

 
 ΕΝΤΑΞ αφτο δεν ηταν ακριβως μπεργΚεραδικο ειχε ομως το χτηΝωδες Blue Cheese BURGER (με ροκΦορ το λεγανε αλλα σιγα μην ηταν ροΚφορ, μπλετυρι ΔαΝΙΑς ΗΤΑΝ ?)
Να ο παλιός!

 
Τελικά...είστε ΤΟΣΟ νέοι που δεν αναφέρατε τον Επίκουρο στη Γλυφάδα...ή μου διέφυγε?!!!!
Να σου πω... Εκεί δεν ήταν που είχε κάτι διαβόητο με σως ροκφόρ; Μπέργκερ, πατάτες, κάτι... Θυμάσαι; 

 
Να σου πω... Εκεί δεν ήταν που είχε κάτι διαβόητο με σως ροκφόρ; Μπέργκερ, πατάτες, κάτι... Θυμάσαι; 
Και κανάτα σαγκρία…είχε 3-4 σάλτσες, νομίζω μανιτάρια, τσίλι….ήθελες μέσο για να βρεις τραπέζι

 
Και κανάτα σαγκρία…είχε 3-4 σάλτσες, νομίζω μανιτάρια, τσίλι….ήθελες μέσο για να βρεις τραπέζι
Το μαγαζί το θυμάμαι σαν όνομα. Ένας φίλος πήγαινε φανατικά γιατί είχε μούρλα με αυτό το ροκφόρ (ότι και αν ήταν αυτό) και μας είχε πρήξει με αυτό.

Προσωπικά, δεν είχα πάει ποτέ καθότι το ροκφόρ δεν θέλω να το βλέπω ούτε ζωγραφιστό και με τόσο... ροκφόρ που είχα ακούσει κράτησα αποστάσεις ?

 
Αν μου βρεις συνταγή για τα Nuggets των Goody's σε πληρώνω.
Λοιπόν, πιάνεις ένα ποντικό...

Εγώ δεν κατάλαβα. 

Σε προσέλαβαν κοντοκουρεμένο και σε 3 μήνες έγινες γιε-γιες ?;
Φαντάσου τι μας ταϊζανε εκεί μέσα φίλος.

 
Αγόρια, bump λαίμαι γιατί είδα αυτό και εσυνεκλονίσθειταμέγιστα ...

Κοντοσούβλι Burger: Χοιρινός λαιμός, σιγοψημένος σε κενό αέρος με χειροποίητη τυροκαυτερή και μαρούλοσαλατα. Στο ortsag που βρίσκεται Κεραμικού 93-95.

Έχει δοκιμάσει κανείς; Μου κάνει πολύ promising και πρωτότυπο.

 
Μαριναρισμένο σκουμπρί, περασμένο απο το φλόγιστρο με hollandaise φιστίκι Αιγίνης, κόκκινο sisho, sushi rice και χειροποίητη πίκλα παντζαριού

 
Μαριναρισμένο σκουμπρί, περασμένο απο το φλόγιστρο με hollandaise φιστίκι Αιγίνης, κόκκινο sisho, sushi rice και χειροποίητη πίκλα παντζαριού
Ναι το street food υποφέρει απο χιπστεριά.

 
Ναι το street food υποφέρει απο χιπστεριά.


Είναι από το μενού του μαγαζιού που πρότεινε ο Τέρη.

Θα το δοκιμάσω σύντομα (το μαγαζί, εννοώ) :) :) :)

 
Είναι από το μενού του μαγαζιού που πρότεινε ο Τέρη.

Θα το δοκιμάσω σύντομα (το μαγαζί, εννοώ) :) :) :)
Το ξέρω. 

Και εγώ θα δοκιμάσω (πάντα δοκιμάζω), αλλά έχω ήδη αρνητική προκατάληψη.

Το ξανά έπαθα πρόσφατα με το σουβλάκι του Πεσκια.

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είναι από το μενού του μαγαζιού που πρότεινε ο Τέρη.

Θα το δοκιμάσω σύντομα (το μαγαζί, εννοώ) :) :) :)
Α φίλος, εγώ είδα κοντοσούβλι και μπήκα... Παράδοση όχι από τα άλλα τα... ευρωπαϊκά. ?

ΥΓ: Θα προσπαθήσω να με βγάλει από εκεί ο δρόμος για το "σωστό" burger ?

Αυτό με το σκουμπρί και τα ρύζια το βλέπω μου κόβει την όρεξη

Burger.JPG

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό με το σκουμπρί και τα ρύζια το βλέπω μου κόβει την όρεξη


Εγώ πάντως, για καλό το έγραψα... δείχνει ότι οι άνθρωποι ψάχνονται, και το σκουμπρί άμα είναι σωστό...

 
Εγώ πάντως, για καλό το έγραψα... δείχνει ότι οι άνθρωποι ψάχνονται, και το σκουμπρί άμα είναι σωστό...
Με το σκουμπρί δεν έχω θέμα και μου αρέσει. Το ρύζι μέσα στο ψωμάκι δεν με ενθουσίασε. Ελπίζω να πάω σύντομα για να αποκτήσω ιδίαν άποψη- αν και το κοντοσούβλι με τραβάει από τον γιακά.

 
Το ξανά έπαθα πρόσφατα με το σουβλάκι του Πεσκια.
 Δοκιμασα, μαυρα χαλια.....

Αν ψαχνεις γυρο/ντονερ στα καρβουνα ,οπως εχουν πολλά ντονερτζιδικα στην Πολη, πηγαινε στο DONER.TZH στη Ν.Σμυρνη (καθημερινη να πας γιατι απο...σερβις δεν το εχουν καθολου και ΠΣΚ γινεται πολεμος) το ντονερ ομως ειναι ισαξιο των ΚΑΛΩΝ στην Πολη (οχι αυτα που ειναι στην Ιστικλαλ φυσικα αλλα πΓιο μεσα εκει που θα σε παει ντοπιος, με πηγαινε η γιαγια μου που εφυγε απο εκει 20 ετων και ΚΣΕΡΟ απο ντονερ ?)

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Με το σκουμπρί δεν έχω θέμα και μου αρέσει. Το ρύζι μέσα στο ψωμάκι δεν με ενθουσίασε. Ελπίζω να πάω σύντομα για να αποκτήσω ιδίαν άποψη- αν και το κοντοσούβλι με τραβάει από τον γιακά.
Ρε φιλος εδώ κανουμε κρα να βρούμε ενα κοντοσουβλι σωστο the traditional way. 

Πήγαινε φάε ενα σωστό απο καποιον που κανει αυτο το πραγμα επαγγελματικά. 

Στο Γιώργο και στο Μάνο φερ ειπείν.

 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top