Είναι άλλο πραγμα ο καλός μπασογραμμίστας (τι είπες τώρα) και άλλο η διάσημη μπασογραμμή. Π.χ Robbie Shakespeare, Donald Dunn etc etc. Ο Hugh McDonald (JonBonJovi) είναι κορυφαίος σε αυτό. Ακου τον στο Glady's Night & The Pips - Midnight Train To Georgia. Ναι, ο τύπος είναι soul.playloud είπε:Sure Know Something-KISS, οπως και οι περισσοτερες γραμμες του Simmons, τον θεωρω μεγαλο μαστορα στις μπασσογραμμες.
Επισης πολυ καλες και οι μπασσογραμες του μπασσιστα των Bon Jovi
Μα δε μιλαω για "διασημες" μπασσογραμες. Αμα ηταν ετσι θα ελεγα κι εγω το come together η το another one....audiokostas είπε:Είναι άλλο πραγμα ο καλός μπασογραμμίστας (τι είπες τώρα) και άλλο η διάσημη μπασογραμμή. Π.χ Robbie Shakespeare, Donald Dunn etc etc. Ο Hugh McDonald (JonBonJovi) είναι κορυφαίος σε αυτό. Ακου τον στο Glady's Night & The Pips - Midnight Train To Georgia. Ναι, ο τύπος είναι soul.
Ωραίες μπασογραμμές είχαν συνεχώς και οι Cure........
Πανω σε αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω... Γραφουμε "ΔΙΑΣΗΜΕΣ" μπασσογραμμες, ή "ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ" απο αποψη τεχνικής και συνθεσης?playloud είπε:Μα δε μιλαω για "διασημες" μπασσογραμες. Αμα ηταν ετσι θα ελεγα κι εγω το come together η το another one....
O Simmons στα περισσοτερα κομματια των KISS, ιδιαιτερα στα pro 1979 ειχε κορυφαιες μπασσογραμες (βλ Love Gun, Detroit Rock City), οσο τους δινοταν βεβαια η ευκαιρια.
Kι οσο για Bon Jovi, ελεγα για τον Alec Jon Sutch. Ο καινουργιος ειναι απλα session δεν εχει τιποτε δικο του στην μπαντα. Ναι μεν σταθερος αλλα session