Αφοσιωση στην ανοησια

Grey είπε:
Αν η κουβέντα αφορούσε κάποιον εκ των αγαπημένων σου θα πόσταρες το ίδιο πράγμα;
Αν ένιωθα το ίδιο φυσικά και ναι.  :)

BillTrantos είπε:
*Edit:Χωρίς να ξέρεις το background του καθενός,μην κάνεις άστοχες υποθέσεις Tamtam.Μεγάλωσα με Mozart,Beethoven,Paganini,Bach και Vivaldi.Όχι με...Stones! ;D

Γεια σας και χαρά σας.
Κάτσε εδώ ,που πας? Πέταξες τον υπαινιγμό για τη καλύτερη μπάντα του γαλαξία και φεύγεις? Ελα δω ρε άμα είσαι άνδρας να πλακωθούμε.........θα φέρω και τον άνθρωπα με τη μοναδική λάμψη να σε ρίξει μερικά άπερκατ για να μη πονάνε μετά οι καρποί μου στο σρέντινγκ ;D ;D ;D

Ωραιο βιντεο Bill. Παντως ο τυπος δεν εχει σταματημο... ;D

Απο ποτε ειναι αυτο το live? Τα synths που βλεπω παραπεμπουν σε αρχες 90s.

samy paraga είπε:
Πέταξες τον υπαινιγμό για τη καλύτερη μπάντα του γαλαξία και φεύγεις?
Οχι ρε Samy, δεν διαβασες καλα, για τους Stones εγραψε... ;D ;D

Samy σ'εκτιμώ και σ'ακούω και ας γουστάρεις Stones,τι να πλακωθούμε,είσαι είδωλο! ;D

Waterfall-K,το live είναι από το 1994,στο Budokan,από τα καλύτερά του!

Ωραιος. Ενα μπραβο και στους πληκτραδες του οι οποιοι εχουν καλο γουστο (στα synths... ;D)

Κι αυτός ο Κeith Richards να πούμε... Ούτε μια ντιμινουίτα... έτσι για δείγμα. Να συναρπάσει τα πλήθη να 'ούμε. Όλο με κάτι σαχλά κουρδίσματα. Ούτε μια κλίμακα Fareri δεν έμαθε να τον κάνουν follow οι shred προσωπικότητες του Noiz.

Tamtam είπε:
Κι αυτός ο Κeith Richards να πούμε... Ούτε μια ντιμινουίτα... έτσι για δείγμα. Να συναρπάσει τα πλήθη να 'ούμε. Όλο με κάτι σαχλά κουρδίσματα. Ούτε μια κλίμακα Fareri δεν έμαθε να τον κάνουν follow οι shred προσωπικότητες του Noiz.
Που σαι ΤΑΜΤΑΜ κρυβεσαι? απαντας μονο εκει  που σε συμφερει? περιμενω αποτελεσματα μουσικολογικης συγκρισης.....το ρεμπετικο η τα blues ειναι ποιο σημαντικα? ο περπινιαδης η ο Ηowling wolf? τι λενε οι μουσικολογοι  solo του YJM  στο Save our love VS σολο Gilmour  στο high hopes?  ;D ;D ;D

Tamtam είπε:
Κάνε μας τη χάρη,τιτανομέγιστε.

Αν βλέπεις πως δεν σε παίρνει σε μια συζήτηση μέσω επιχειρημάτων,απλά κάντηνα.

Μην το γυρνάς σε (αποτυχημένες)ειρωνίες,εκτίθεσαι περισσότερο.

Αφήστε τον.Θα φέρει τον Jerry να μας δείξει πως παίζει ο Malmsteen,καλύτερα από τον Malmsteen! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αν εγώ είμαι shred προσωπικότητα,τι να πουν άλλοι και άλλοι εδώ μέσα,οι οποίοι παίζουν τις κάλτσες τους.Εγώ ακόμα παιδαρέλι είμαι. 8)

Tamtam είπε:
Ας μη ρίξουμε άλλο νερό στο μύλο, όπως είπα και απ την αρχή εγώ το μέταλ και το σρέντινγκ δε το συμπαθώ, μου είναι αδιάφορο, όπως και άλλα μουσικά είδη βέβαια και δεν έχω να χωρίσω τπτ με το Μπιλ και το κάθε Μπιλ που τους αρέσει.

Περί Κιθ, ακόμη κι εγώ που είμαι θαυμαστής του, δεν είμαι επειδή είναι βιρτουόζος ;D ;D ;D Απλά επειδή μου αρέσουν οι συνθέσεις του και ο ήχος του...............και όπως είπε κάποτε κάποιος σε ένα ξένο φόρουμ, αυτά που παίζει μπορεί να είναι απλοικά για βιρτουόζους της κιθάρας, μόνο που τα έγραψε πρώτος και μετά ήρθαν κάποιοι να του κάνουν αφ υψηλού κριτική περί βιρτουοζιτέ............Τέλος πάντων ειρήνη υμίν, αυτού του είδους οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά αλλού πριν τις μπουνιές που θα ρίξω στο Μπιλ  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Τέλος πάντων ειρήνη υμίν, αυτού του είδους οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά αλλού πριν τις μπουνιές που θα ρίξω στο Μπιλ  ;D ;D ;D
Έχω 2 χρυσά στα 100μέτρα σε τοπικό βέβαια επίπεδο,άμα με πιάσεις σφύρα μου! ;D ;D ;D

BillTrantos είπε:
Έχω 2 χρυσά στα 100μέτρα σε τοπικό βέβαια επίπεδο,άμα με πιάσεις σφύρα μου! ;D ;D ;D
Eισαι γρηγορος Βασιλακη? Αρα τρεχεις χωρις...συναισθημα...να το κοιταξεις ;D ;D ;D.

Αν δεις τι γκριμάτσες παίρνω όταν τρέχω...Συναισθηματίας! ;D ;D 8)

Πω ρε πέσανε πολλές ερωτήσεις μαζεμένες. Ένας ένας, μη σπρώχνεστε ταλεντάρες μου.

α) "τι σχέση έχει η αμφίεση και ο σωματότυπος του Malmsteen,με την συνεισφορά του στην μουσική και ειδικά στην κιθάρα;  Huh?"

-η χοληστερίνη πάει ασορτί με το ταλέντο δεν το ξερες; Αλλά όχι και με το σωματότυπο (μήπως είσαι  λίγο ρατσιστης με τους ευτραφείς και δεν το ξέρεις;)  Εγώ δεν ανάφερα τπτ για την ευτράφεια του YM.

"Όσο για mainstream guest εμφανίσεις,αποτυχημένες συνεργασίες,"λάθος" επιλογές,

είναι λογικό ένας άνθρωπος που έχει παρουσία τόσες δεκαετίες στην μουσική,να κάνει και τέτοια,όπως έχει κάνει η συντριπτική πλειοψηφία καλλιτεχνών/συγκροτημάτων.."

-Xα χααα χααα "λάθος συνεργασία" το πρωινάδικο; "λάθος επιλογή" το να πουλάει εξακολουθητικά σε αρχάριους το "πόσο σπουδαίος είναι και τι ωραία που παίζει, καμαρώνωντας σα γύφτικο σκεπάρνι; Η ικανοποίηση του ημίχαζου στο τέλος του βίντεο, τα λέει όλα για το μεγαλείο του ανδρός.

Μην τρελαίνεστε με τον "σωτήρα" Μάλμστιν ρε.

β) μπεμπης η clapton.....

-Κλάπτον γιατί παίζει μπλουζ σαν εκατομμυριούχος (που είναι)

ρεμπετικο η atonal jazz

-Τσιτσανης και Archie Shepp: σημειώσατε Χ

Depeche mode η Journey: -μπάζα και οι μεν και οι δε (αλλά μ' αρέσουν κα οι μεν και οι δε)

ΥΓ. Ντριμκάστερ, μείνε κοντά μου βρε κουτό, έχεις να μάθεις πολλά.

γ) "Επιλέγεις να αγνοείς ότι,μεταξύ άλλων κιθαριστών,έχει κάνει χιλιάδες(τουλάχιστον) νέα παιδιά να ασχοληθούν με κάτι τόσο όμορφο όπως η μουσική..."

Αδιαφορώ. Κάποιος είναι καλλιτέχνης επειδή πληροί ορισμένα καλλιτεχνικά κριτήρια όχι επειδή έχει wanabe  ακολούθους που νομίζουν ότι κάνει τέχνη. Αν ήταν έτσι και ο Τζορζτ Μπους θα ήταν ένας σπουδαίος πρόεδρος επειδη εκλέχθηκε. Αφού δεν βαριέστε να τα ακούτε: ο Τom Waits μπορεί να μαζέψει λιγότερο κόσμο σε ένα live από τον κακογερασμένο Μάλμστιν. Τι αποδεικνύει αυτό; Κατά τη γνώμη μου, απολύτως τίποτα σε ότι αφορά την καλλιτεχνικη τους υπόσταση. Ποιος απ' τους δυο θα μπει στο rok & roll HoF? άλλη ιστορία ...

δ) "Μακάρι να γινόμουν αγαπητέ Tamtam το 1/10 από αυτό που έγινε ο Malmsteen,θα με θεωρούσα επιτυχημένο."

Αυτά είναι προσωπικά βίτσια του καθενός μας αγαπητέ. :)

"Αν εσείς γελούσατε τότε με το φαινόμενο Malmsteen,εδώ και 32 χρόνια θα γελάει ο ίδιος με haters σαν εσάς,γιατί σε αντίθεση με σας κατάφερε να γίνει γνωστός,επιτυχημένος,πλούσιος και να κάνει δική του κιθαριστική σχολή η οποία κρατάει ως σήμερα."

-Το να μην θέλει κάποιος να γίνει "γνωστός / επιτυχημένος / πλούσιος" όπως αυτός ο κουραμπιές σου περνάει καθόλου από το μυαλό; Ότι η καλλιτεχνία είναι άλλου είδους αθλημα από το να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες; (δεν το λέω μόνο μεταφορικά ;)

Και γιατί λες ότι είμαι hater τη στιγμή που αναγνωρίζω το ταλέντο του στο να ανεβοκατεβαίνει σκάλες; Μια χαρά γρήγορος, εφετζής και χεράς είναι. Δυστυχώς όμως η φύση δεν τα δίνει όλα σε όλους. Χρειάζεται και κάτι ακόμη για να γίνει Keith Richards. (εκτός από διατροφολόγο)

"Edit:Χωρίς να ξέρεις το background του καθενός,μην κάνεις άστοχες υποθέσεις Tamtam.Μεγάλωσα με Mozart,Beethoven,Paganini,Bach και Vivaldi.Όχι με...Stones!"

-Κακώς! Ετσι σε απήγαγε καλλτεχνικά ο Μάλμστιν με τα λάγνα του transcriptions! Aν είχες ακούσει τα ξεκούρδιστα live των Stones, θα ήξερες ότι η τελειότητα δεν είναι κάτι... τέλειο!

Edit:

Παιδιά περνάω πολύ καλά μαζί σας. Σοβαρά... :)

Tamtam είπε:
β) μπεμπης η clapton.....

Κλάπτον γιατί παίζει μπλουζ σαν εκατομμυριούχος (που είναι)

ρεμπετικο η atonal jazz

Τσιτσανης και Archie Shepp: σημειώσατε Χ

Depeche mode η Journey: μπάζα και οι μεν και οι δε (αλλά μ' αρέσουν κα οι μεν και οι δε)
Αφου ουτε μουσικολογος εισαι(αρα πως κρινεις) ουτε μουσικολογικα κριτηρια παρεθεσες(αρα αν εισαι εισαι ασχετος)...εγω δεν ρωτησα τι σου αρεσει εγω σου ζητησα να αποδειξεις  με  κριτηρια μουσικολογικα γιατι και ποιος....επομενως τα πασαλληματα αλλου..στον τζερι πχ που σε επεισε οτι ειναι malmsteen οχι εδω... 8)

Σέβομαι απόλυτα τη γνώμη σου,ακόμα και αν διαφωνώ κάθετα,οριζόντια και διαγώνια.Υποστηρίζουμε εντελώς διαφορετικά και ίσως αντίθετα πράγματα.

Γιατί να πρέπει να γίνει Richards ο Malmsteen;Και να θέλει,τόσο sloppy δε μπορεί να παίξει! ;D

Πέρα απ'την πλάκα,δεν είναι όλα για όλους και ας το κλείσουμε εδώ.

Ούτε ο ίδιος είναι τέλειος πάντως,όπως όλοι μας έχει κάνει πολλά λάθη,τα πλήρωσε,αλλά συνεχίζει,εκεί είναι το σημείο κλειδί.Ποιος είπε ότι λατρεύω την τελειότητα;Σιγά μην είναι τέλειος ο Malmsteen με μια εντελώς σκάρτη δεκαετία (2000-2010).

Καλό υπόλοιπο Σ/Κ φίλε Tamtam.

@Tamtam,

είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που έχω μπει στο προφίλ κάποιου για να δω τι περίπου παίζει με την πάρτη του.Είσαι μία απ' αυτές. :)

Δεν θα το συνεχίσω γιατί πάντα θεωρούσα ότι δεν είναι σωστό ένας να απαντάει σε πολλούς.

Stay safe.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back