- Πόντοι
- 398
Χαίρομαι που μου είπες τι πιστεύω. Την επόμενη φορά, να μας πεις τι πιστεύεις κι εσύ ότι κάνει αυτός ο καημένος εκεί εκτός από ασκήσεις αερόμπι για άμουσους σκυλοροκάδες.
H μπαρουφα που πεταξες πριν για το vibrato ηταν επικων διαστασεων....αποδειξη οτι δεν ξερεις που παν τα τεσσερα και θες και να κρινεις και μουσικολογικα.....μη χεσω...φτασμενους καλλιτεχνες.....εσενα απλως να σε βαλουμε να μιλας τελικα...κρεμιεσαι μονος σου ;D.Tamtam είπε:Χαίρομαι που μου είπες τι πιστεύω. Την επόμενη φορά, να μας πεις τι πιστεύεις κι εσύ ότι κάνει αυτός ο καημένος εκεί εκτός από ασκήσεις αερόμπι για άμουσους σκυροκάδες.
Γιατί ρε Γιώργο?longshadow είπε:Πιστεύω τώρα να κατάλαβαν αρκετοί γιατί "χασμουρήθηκα" πριν απο 3-4 σελίδες...
Lord_Goumis είπε:O Paul Gilbert φαντάζομαι έχει περίοπτη θέση στην λίστα των λεγόμενων shredders...
Οπότε μάλλον ότι η άποψή του έχει κάποια λίγη σημασία...
Όσοι δεν έχετε δει αυτή τη συνέντευξη (στο Noiz την ανακάλυψα) δείτε τη asap..
(τα βαρετά περί gear και set up τα λένε στο τέλος, οπότε απολαύσε το βίντεο από την αρχή.. από το 6ο λεπτό αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά όλη η συνέντευξη αξίζει!)
Για μενα ειναι το αντιθετο, με κανει και σκαω στα γελια, πολυ βαρυς ηχος αλλα τοσο ελαφρυ σε νοημα.cyclops είπε:Εκτός κι αν είναι φθόνος, "γιατί αυτός μπορεί να παίξει παπάδες κι εγώ όχι".
Μια υπόθεση κάνω, γιατί δε μπορώ μπω στην ψυχολογία αυτών που κράζουν για το κράξιμο. Δεν είμαι σε θέση να νιώσω φθόνο για κάποιον που έχει αναπτύξει μία κάποια τεχνική, πόσο μάλλον όταν την έχει δουλέψει τόσο καλά που πλέον του έρχεται αβίαστα.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Για μενα ειναι το αντιθετο, με κανει και σκαω στα γελια, πολυ βαρυς ηχος αλλα τοσο ελαφρυ σε νοημα.
Aκριβως 8).cyclops είπε:Μια υπόθεση κάνω, γιατί δε μπορώ μπω στην ψυχολογία αυτών που κράζουν για το κράξιμο. Δεν είμαι σε θέση να νιώσω φθόνο για κάποιον που έχει αναπτύξει μία κάποια τεχνική, πόσο μάλλον όταν την έχει δουλέψει τόσο καλά που πλέον του έρχεται αβίαστα.
Αν κάτι μου αρέσει και δε μπορώ να το φτάσω, το θαυμάζω και υποκλίνομαι. Αν με αφήνει αδιάφορο, το προσπερνάω. Τόσο απλά.