• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Αφιέρωμα Top20 Κιθαρίστες

Status
Not open for further replies.

pinkfloyd

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Απόψε το βράδυ στις 22:00 όσοι θέλετε συντονιστείτε στο www.radiobauhaus.com για ένα μεγάλο αφιέρωμα στους 20 κορυφαίους κιθαρίστες από όλα τα είδη της μουσικής!

Σας περιμένουμε για σχόλια και απόψεις!

Περισσότερα εδώ:

https://www.facebook.com/BauhausRadio/

Εδώ μπορείτε να δείτε το Top-20 που φτιάξαμε και να ψηφίσετε:

Φιλικα το λεω αλλα πιστευω οτι χωρις την συμμετοχη των Roy Buchanan και Frank Zappa κατι λειπει, γνωμη μου παντα.

Και ποιοι δεν λειπουν...Ασχετη λιστα, οπως και το 99,9% ολων των παρομοιων λιστων βεβαια, ειτε ειναι Top 20 ειτε Top 100. Βλεπεις για παραδειγμα τον Jonny Greenwood στη λιστα και οχι τον...Blackmore. ??? Και τι δουλεια εχουν στην ιδια λιστα ο Segovia με τον Robert Johnson?

Η συγκεκριμενη λιστα εχει φτιαχτει απο ασχετους (sorry ;D) και απευθυνεται σε ασχετους. Πως εξηγειται αλλιως το οτι εχουν βαλει σε παρενθεση διπλα απο τους Mark Knopfler, David Gilmour, Jimmy Page και Tony Iommi τα ονοματα των γκρουπ που επαιζαν/παιζουν? Υπαρχει καποιος σ'αυτον τον πλανητη που ακουει εστω και ελαχιστα Rock που να μην ξερει οτι ο Knopfler για παραδειγμα επαιζε στους Dire Straits?

Σε ποιους απευθυνεται αυτη η λιστα? Στο κοινο του Mad tv?

Waterfall-K είπε:
Η συγκεκριμενη λιστα εχει φτιαχτει απο ασχετους (sorry ;D) και απευθυνεται σε ασχετους.
Yes indeed!  >:(

Μάγκες ψυχραιμία, ούτε τους ειδικούς κάνουμε ούτε παρουσιάσαμε καμιά επίσημη λίστα. Το είπαμε εξαρχής κιόλας ότι βασίζεται και στο προσωπικό γούστο, με σκοπό να καλύψει ένα ευρύ φάσμα, και όποιος θέλει προσθέτει και άλλους. Αν σας θίγει τόσο πολύ διαγράψτε την, κάψτε την, ό,τι θέλετε.

Waterfall-K είπε:
Και ποιοι δεν λειπουν...Ασχετη λιστα, οπως και το 99,9% ολων των παρομοιων λιστων βεβαια, ειτε ειναι Top 20 ειτε Top 100. Βλεπεις για παραδειγμα τον Jonny Greenwood στη λιστα και οχι τον...Blackmore. ??? Και τι δουλεια εχουν στην ιδια λιστα ο Segovia με τον Robert Johnson?

Η συγκεκριμενη λιστα εχει φτιαχτει απο ασχετους (sorry ;D) και απευθυνεται σε ασχετους. Πως εξηγειται αλλιως το οτι εχουν βαλει σε παρενθεση διπλα απο τους Mark Knopfler, David Gilmour, Jimmy Page και Tony Iommi τα ονοματα των γκρουπ που επαιζαν/παιζουν? Υπαρχει καποιος σ'αυτον τον πλανητη που ακουει εστω και ελαχιστα Rock που να μην ξερει οτι ο Knopfler για παραδειγμα επαιζε στους Dire Straits?

Σε ποιους απευθυνεται αυτη η λιστα? Στο κοινο του Mad tv?
Μεγάλε μας τα πρηξες..Κάνε μία δική σου λίστα και βάλε μέσα όποιον θες.

Εγώ θα έβαζα και τον Μ.Χιώτη.

ΑΣΧΕΤΕ.

R21Agelos είπε:
Εγώ θα έβαζα και τον Μ.Χιώτη.
Κι' εγώ τον Keith Moon!

Nestoras είπε:
Κι' εγώ τον Keith Moon!
Ωραίος.Ο καθένας φτιάχνει ό,τι θέλει χωρίς να αποδείξει κάτι σε κάποιον.

Από εσάς τους "ψαγμένους" ο Keith Moon θα ήξερε περισσότερη κιθάρα.

R21Agelos είπε:
Από εσάς τους "ψαγμένους" ο Keith Moon θα ήξερε περισσότερη κιθάρα.
Γι'αυτό τον σκοτώσαμε όταν το ανακαλύψαμε και συγκαλύψαμε τη δολοφονία του.

Αν φτιάξω μία λίστα του γούστου μου με ρεμπέτες και αφήσω εκτός τον Βαμβακάρη πόσο κράξιμο θα πέσει?

R21Agelos είπε:
Αν φτιάξω μία λίστα του γούστου μου με ρεμπέτες και αφήσω εκτός τον Βαμβακάρη πόσο κράξιμο θα πέσει?
Αν ξεχάσεις τον Δημητριάδη ...

R21Agelos είπε:
ΑΣΧΕΤΕ.
laugh300.gif
laugh4.gif
pmpl.gif
roflmao2.gif
Χειροτερο απ'το να εισαι ανιδεος, ειναι το να εισαι ανιδεος και θρασυς. Αυτα τα δυο πανε μαζι συνηθως, αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις. Εσυ δεν ανηκεις σ'αυτες. Και ΟΧΙ, ΜΗΝ φτιαξεις λιστα με ρεμπετες. Γιατι μετα καποιος αλλος θα βγει και θα σου πει "τι δουλεια εχει στη λιστα ο Scott Henderson" και θα τον πεις κι αυτον Ασχετο.
mock.gif

Waterfall-K είπε:
laugh300.gif
laugh4.gif
pmpl.gif
roflmao2.gif

Χειροτερο απ'το να εισαι ανιδεος, ειναι το να εισαι ανιδεος και θρασυς. Αυτα τα δυο πανε μαζι συνηθως, αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις. Εσυ δεν ανηκεις σ'αυτες. Και ΟΧΙ, ΜΗΝ φτιαξεις λιστα με ρεμπετες. Γιατι μετα καποιος αλλος θα βγει και θα σου πει "τι δουλεια εχει στη λιστα ο Scott Henderson" και θα τον πεις κι αυτον Ασχετο.
mock.gif
Έλα τα παμε,ύπνο νέρντουλα

Τιποτα δεν ειπαμε ακομη γιοκα! Αλλα αν θες εδω ειμαστε να τα πουμε. Στην εποχη μας εχουμε αναγκη απο γελιο, κι εσυ μπορει να εισαι μια προσωρινη λυση.

Waterfall-K είπε:
Τιποτα δεν ειπαμε ακομη γιοκα! Αλλα αν θες εδω ειμαστε να τα πουμε. Στην εποχη μας εχουμε αναγκη απο γελιο, κι εσυ μπορει να εισαι μια προσωρινη λυση.
Καληνύχτα θείο.Μάθε λίγο κιθάρα

R21Agelos είπε:
Καληνύχτα θείο.Μάθε λίγο κιθάρα
Καλά σου λέει ρε θείο. Μάθε λίγο κιθάρα. ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα