Αφαίρεση Inlays

Pavlos.Sage

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Παιδιά έχω μια Ibanez RG550ex και θέλω να βγάλω τα inlays από τα τάστα γιατί θέλω να βάλω το tree of life. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αφαιρέσω χωρίς να πάθει ζημιά το ξύλο? Στα τωρινά τάστα δεν έχω τις βουλίτσες(μακάρι να τις είχα γιατί το tree of life τις καλύπτει όλες) αλλά εκείνα τα χαρακτηριστηκά της Ibanez που μοιάζουν με κεραυνούς.

Βοηθήστε με...!!!

Pavlos.Sage είπε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αφαιρέσω χωρίς να πάθει ζημιά το ξύλο?
Εσύ μόνος σου? Το έχεις ξανακάνει?

Στα τωρινά τάστα δεν έχω τις βουλίτσες(μακάρι να τις είχα γιατί το tree of life τις καλύπτει όλες) αλλά εκείνα τα χαρακτηριστηκά της Ibanez που μοιάζουν με κεραυνούς.
Δηλ τα τωρινά inlays είναι μεγαλύτερα από τα "επιθυμητά"?

Αφαιρείς/πουλάς το υπάρχον μπρατσο.

Αγοράζεις καινούργιο μπράτσο με tree of life.

Κουμπώνεις καινούργιο μπρατσο.

Παίζεις.

Γουστάρεις.

Μην διαννοηθεις να αλλάξεις inlays...θα πληρώσεις τα ζωτικά σου όργανα με αμφίβολο αποτέλεσμα. Ακόλουθα την πεπατημένη, η οποία θα σου βγει και φθηνότερα στην τελική...

marathon είπε:
Εσύ μόνος σου? Το έχεις ξανακάνει?

Δηλ τα τωρινά inlays είναι μεγαλύτερα από τα "επιθυμητά"?
ναι μόνος αν μπορέσω και ναι είναι μεγάλα και άμα βάλω το tree of life θα φαίνεται πολύ άσχημα...

Αφαιρείς/πουλάς το υπάρχον μπρατσο.

Αγοράζεις καινούργιο μπράτσο με tree of life.

Κουμπώνεις καινούργιο μπρατσο.

Παίζεις.

Γουστάρεις.

Μην διαννοηθεις να αλλάξεις inlays...θα πληρώσεις τα ζωτικά σου όργανα με αμφίβολο αποτέλεσμα. Ακόλουθα την πεπατημένη, η οποία θα σου βγει και φθηνότερα στην τελική...
ποιος θα αγοράσει το μπράτσο μου και απο που θα αγοράσω εγώ έτοιμο μπράτσο με το tree of life? :( :/

το θέμα δεν είναι πώς θα τα βάλω... αυτό το ξέρω και είναι εύκολο... το θέμα είναι πώς θα τα βγάλω εάν βγαίνουν!!

Pavlos.Sage είπε:
το θέμα δεν είναι πώς θα τα βάλω... αυτό το ξέρω και είναι εύκολο... το θέμα είναι πώς θα τα βγάλω εάν βγαίνουν!!
Το θέμα είναι ότι έχεις ένα ποσοστό 99% να το χαλάσεις....

Pavlos.Sage είπε:
Εύκολο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να βάλεις inlay -ιδίως tree of life - ακόμα και σε παρθένο μανίκι. Και τα σκαψίματα από τα προηγούμενα inlays τι θα τα κάνεις...

Εκτός και αν... Ρε συ μήπως μιλάς για αυτοκόλλητα;

Pavlos.Sage είπε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αφαιρέσω χωρίς να πάθει ζημιά το ξύλο?
Κάνε ότι έκανα και εγώ πριν από λίγο καιρό ...αφαίρεσε την ιδέα από το μυαλό σου και όλα καλά ;D Όταν μπορέσεις αγοράζεις ένα λαιμό όπως σου αρέσει.

INSECT είπε:
Κάνε ότι έκανα και εγώ πριν από λίγο καιρό ...αφαίρεσε την ιδέα από το μυαλό σου και όλα καλά ;D Όταν μπορέσεις αγοράζεις ένα λαιμό όπως σου αρέσει.
σωστός.. χαχα

Εύκολο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να βάλεις inlay -ιδίως tree of life - ακόμα και σε παρθένο μανίκι. Και τα σκαψίματα από τα προηγούμενα inlays τι θα τα κάνεις...

Εκτός και αν... Ρε συ μήπως μιλάς για αυτοκόλλητα;
φυσικά και εννοώ αυτοκόλλητα... αυτοκόλλητο tree of life θα βάλω αλλά πρέπει να βγάλω αυτά που έχει...

αυτή είναι η κιθάρα μου

ibanez-rg550ex-331100.jpg

Pavlos.Sage είπε:
φυσικά και εννοώ αυτοκόλλητα... αυτοκόλλητο tree of life θα βάλω αλλά πρέπει να βγάλω αυτά που έχει...
Μην το βλέπεις φυσικό. Τα inlays δεν είναι ποτέ αυτοκόλλητα. Είναι κάποιο υλικό όπως πλαστικό, mother of pearl κ.α. Το γεγονός ότι δεν κάνουν "σκαλοπατάκι" με το ξύλο είναι επειδή το ξύλο είναι σκαμμένο στο σημείο που κολλούνται τα inlays σε βάθος ικανό να καλύψει το πάχος του υλικού.

Οπότε αν βγάλεις τα inlays που έχει τώρα η κιθάρα θα δεις ότι θα αφήσουν τρύπες - μικρού βάθους αλλά τρύπες.

Pavlos.Sage είπε:
σωστός.. χαχα

Κανε οτιδηποτε εκτος απο να το προσπαθησεις μονος σου.Οπως ειπωθηκε η αλλαξε μπρατσο η κανε μια ερωτηση σε site οπως πχ το creative-cuts στο ebay που φτιαχνει πολυ καλης ποιοτητας decals που καλυπτουν απο πανω τα inlays της κιθαρας σου χωρις να καταστρεψεις τιποτα.Η κιθαρα σου βεβαια ειναι δυσκολη περιπτωση γιατι δεν εχεις βουλες οποτε δεν ξερω αν εχουν κατι για να το καλυψουν.Παντως αξιζεις τον κοπο να τους ρωτησεις γιατι για λιγα ευρωπουλα κανεις το χαβαλε σου και ο λαιμος παραμενει αθικτος ;).

Για να καταλάβεις τι είναι πραγματικά τα inlays:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back