εγώ δύο βλέπω καλημέρα... δεν είμαι και ειδήμονας αλλά δύο ξεχωρίζωmessalion είπε:Μια χαρα το πας....Μπραβο
Να κανω μια ερωτηση ως "αδαης" ? .....
Γιατι ειναι 3 piece το σωμα ? (εκτως και αν κανω λαθος).Υποτιθεται οτι σε τετοιου βελινεκους χρηματων οργανα το πολυ να ειναι 2 piece....
Fender American standard Stratocaster® - Butterscotch Blonde 2007 ash bodymessalion είπε:Μια χαρα το πας....Μπραβο
Να κανω μια ερωτηση ως "αδαης" ? .....
Γιατι ειναι 3 piece το σωμα ? (εκτως και αν κανω λαθος).Υποτιθεται οτι σε τετοιου βελινεκους χρηματων οργανα το πολυ να ειναι 2 piece....
καλησπερα φιλαρακι μου το 99 τις εκατο απο τα βελακια σου ειναι απο το βετεχ που το καθαριζα και νωπο οπως στεγνωνε εκανε αυτες τις αλλαγες.Αυριο θα παραθεσω φωτο χωρις να το βρεξω και ξαναβλεπουμε. Νικο θα ηθελα ακομα ποιο σκουρα χωρις να σβησουν τα νερα.alderbody είπε:Τελικά όπως το βλέπω μάλλον ισχύει αυτό που είπα. Ότι δηλαδή σε κάποια σημεία δεν έφυγε τελείως το primer.
Δες τις φωτογραφίες για ποιά σημεία λέω.
Επίσης, το σώμα είναι 3 κομμάτια (Δες την φωτό 3piece.jpg ).
Γνώμη μου είναι οτι αν θέλεις διάφανο βερίκι, θα πρέπει να εξαφανίζεις τις ανομοιομορφίες. Και αυτό γίνεται μόνο με τρίψιμο, αλλά και προσοχή μην αλλοιώσεις το σχήμα της Strat...
Αλλιώς, ένα white blonde για να φαίνονται και τα νερά και είσαι Άρχων...![]()
Αν δεν μπορείς να βρεις πιο σκούρο καφέ τότε πάρε μαύρη τεμπερα και ρίξε λίγο πολύ λίγο μέσα στο καφέ.vasilisgeo72 είπε:Νικο θα ηθελα ακομα ποιο σκουρα χωρις να σβησουν τα νερα.
μπινκοHellFire είπε:Αν δεν μπορείς να βρεις πιο σκούρο καφέ τότε πάρε μαύρη τεμπερα και ρίξε λίγο πολύ λίγο μέσα στο καφέ.
Αν το ξαναβαψεις και το ξανατριψεις μετά δεν θα ξαναβαλεις νερό αλλα ναφθα, δηλαδη ζιπελαιο.
Σε άσπρο πανί, προσοχή μόνο άσπρο,τρίβεις την κιθάρα για να καθαρίζει μόνο με ναφθα.
Να ξέρεις ότι με το tru oil θα σκουρινει λίγο σακόμα.
Νικόλα το έτριψα πάλι και νομίζω ότι εδώ τελειώνω απο τρίψιμο.Εκτός απο το σημείο που έχει εισχωρήση βαθιά το primer και δεν έχω σκοπό να την κάνω ...αλουμινόχαρτο νομίζω ότι είναι οκ πολύ καλύτερη από όπως την φανταζόμουν. Το τρίψιμο δεν ήταν καθόλου παιχνίδι γιατί κάθε μ@...κι@ που έκανα έπρεπε να τρίψω ξανά όλο το σώμα. Έχω παραγγείλει το dru oil απο εδώ http://must-dive.gr/eshop/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&zenid=88dd8952bf7cdd599ec223f62ce037f3&keyword=tru+oil&x=15&y=2 και θα μου το φέρει την τετάρτη. Αγόρασα αυτό https://www.youtube.com/watch?v=lwHw07z0rhY και έκανα την ακουστική και την gibson καθρέπτη. Τώρα φτάσαμε στο dru oil και ξεκινάμε πάλι απο τετάρτη λογικά. Καλό απόγευμα σε όλουςHellFire είπε:Ωραία, όταν τριψεις το σώμα και το καθαρίσεις με την ναφθα θα δείξουν και τα νερά.![]()