Το Noiz στην Εκθεση Music World Expo 2011

audiokostas είπε:
Τη πήρε ο Yann. Για να φτιάξει λασπωτήρες στη μηχανή.
Την ξαναπηγα πισω...δεν ταιριαζει το χρωμα... :(

-Δηλωνω θαμων,

θελω να δω πολλες συμμετοχες σ'αυτη την εκθεση.

Πρεπει να καταλαβουμε σ'αυτη τη χωρα οτι αναπτυξη

χωρις παραγωγη δεν γινεται... ;)

Αχ, κρίμα :( :( :(...δεν θα είμαι εκεί...είμαι κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα πιο μακρυά ;)

θα έφερνα και την κιθάρα που έφτιαξα με το ρυθμιζόμενο μανίκι για να την ξεκοκαλίσετε

(http://www.noiz.gr/index.php?topic=183046.0)

Πάντως ακούγεται ενδιαφέρον το γεγονός και περιμένω σχετικό αναλυτικό φωτο-σχολιο-ρεπορτάζ.

Ωραια πραγματα και δεν το ειχα παρει χαμπαρι! Θα ειμαι κει!!!

:)

Τελικά υπάρχει περίπτωση να γίνει και live? Κάποιοι ψάχνουν αφορμές να κατέβουν για ένα

σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα...

Μου σβήσατε  το post... :'(  κλικαδόροι συνωμότες  ..  >:(

(ξέρω ποιος το έκανε ) ;D

Θα τα πούμε στην ευελπίδων  ......μοναχοφάηδες  ;D… μετά την έκθεση  ;)

Καλή επιτυχία    :)

Marillion, Κακανιάρης, moi και θα πείσουμε και το Λοκι...λέμε για Σάββατο πρωϊ...Το απόγευμα έχω απογραφή...

ΥΓ  Άρη παιδί μου...έλα μία βόλτα και εσύ, μήπως γλυτώσει και η παιδική χαρά τα επόμενα θέματά σου ;D ;D

marathon είπε:
Marillion, Κακανιάρης, moi και θα πείσουμε και το Λοκι...λέμε για Σάββατο πρωϊ...Το απόγευμα έχω απογραφή...
Αν κι εγώ μόλις έκλεισα με τον δικωλλ για Παρασκευή απόγευμα, να το αλλάξουμε σε Σάββατο πρωί άμα είναι έτσι.....

audiokostas είπε:
Αν κι εγώ μόλις έκλεισα με τον δικωλλ για Παρασκευή απόγευμα, να το αλλάξουμε σε Σάββατο πρωί άμα είναι έτσι.....
Ελάτε και τις 2 μέρες...μην αφήσεις μόνη τη ξαδελφούλα με τους μαντράχαλους ;D

audiokostas είπε:
Σάββατο και μετά για καφέ στην Πλάκα. Και αν μας ανοίξει η όρεξη, σουβλάκια στα γνωστά σημεία...

marathon είπε:
Ελάτε και τις 2 μέρες...μην αφήσεις μόνη τη ξαδελφούλα με τους μαντράχαλους ;D
Τώρα που το λες, δεν γύρισε σπίτι από χθες που πήγε στ' Αφεντικό........... Τυχαίο;

Σάββατο και μετά για καφέ στην Πλάκα. Και αν μας ανοίξει η όρεξη, σουβλάκια στα γνωστά σημεία...
Καφέ πίνουμε το πρωί. Άμα περάσει δώδεκα ..................  ;)

audiokostas είπε:
Τώρα που το λες, δεν γύρισε σπίτι από χθες που πήγε στ' Αφεντικό........... Τυχαίο;
Όχι ρε σύ....ξέρεις τι δουλειά θέλει για να φτιάξεις ένα περίπτερο?

Τι κρίμα που πέφτει ίδια μέρα με τους Deep Purple στη Πάτρα  :(

Του χρονου πάλι  ;D

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω κάποια κοινή ώρα... Παρασκευή σχολάω στις 5 και έχω soundcheck στις 5.30 (μην ρωτήσετε πως θα τα καταφέρω δεν έχω ιδέα ούτε εγώ) και το βράδυ παίζω μέχρι τις 3... Το Σάββατο το πρωί σιγά μην ξυπνήσω γιατί έχω και το μάζεμα και θα γυρίσω καλές 5... Και μετά έχω πρόβα στις 4.30 μέχρι τις 7.30 στον αι μήτσο... Και την Κυριακή 1-5 πρόβα στο Χαλάνδρι...  :(

funky_bassman είπε:
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω κάποια κοινή ώρα... Παρασκευή σχολάω στις 5 και έχω soundcheck στις 5.30 (μην ρωτήσετε πως θα τα καταφέρω δεν έχω ιδέα ούτε εγώ) και το βράδυ παίζω μέχρι τις 3... Το Σάββατο το πρωί σιγά μην ξυπνήσω γιατί έχω και το μάζεμα και θα γυρίσω καλές 5... Και μετά έχω πρόβα στις 4.30 μέχρι τις 7.30 στον αι μήτσο... Και την Κυριακή 1-5 πρόβα στο Χαλάνδρι...  :(
Ρε σεις αυτός είναι ο Pino Palladino.

Nestoras είπε:
Ρε σεις αυτός είναι ο Pino Palladino.
Απλά παίζω σε 3 μπάντες... Και επειδή θα μπούμε για ηχογραφήσεις σιγά σιγά πρέπει να είμαστε jet... Άσε που αν δεν κάνεις τουλάχιστον 6 ώρες πρόβα την εβδομάδα δεν είσαι έτοιμος για σανίδι (νομίζω) και δη για ηχογράφηση...

Παιδια στο mail λεει κατι για μια προσλκηση την οποια την βρισκω??? που???

marathon είπε:

ΥΓ  Άρη παιδί μου...έλα μία βόλτα και εσύ, μήπως γλυτώσει και η παιδική χαρά τα επόμενα θέματά σου ;D ;D
Α ωραία και γώ σαββατο πρωί λέω να πάω... να συσφίξουμε τις MACακικες σχέσεις..  ;D ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back