Εκθεση Music World Expo 2011

bezoubios είπε:
Ευχαριστώ τον Νestora για την ωραία κριτική του.
Δεν έτυχε να σε γνωρίσω, αλλά ο ενισχυτής σου μ' άρεσε πολύ. Μπράβο.

Πως κατάφερα να είμαι όλες τις μέρες και να μην βρίσκομαι σε καμία φωτό

είναι κατόρθωμα, χάρηκα πολύ για την κοντινή γνωριμία με αρκετούς από εδώ πάντως.

Eγω παλι ηθελα να ξερα που σκ..τα ειναι αυτες οι φωτογραφιες που λετε.Εφαγα τη γηηηη να τις αναζηταω 8)

zappa είπε:
Πως κατάφερα να είμαι όλες τις μέρες και να μην βρίσκομαι σε καμία φωτό

είναι κατόρθωμα, χάρηκα πολύ για την κοντινή γνωριμία με αρκετούς από εδώ πάντως.
Υπάρχει επιστημονική εξήγηση: Σε έβλεπαν τα φιλμ και οι κάρτες μνήμης και καιγόντουσαν :P

(δε συνεχίζω άλλο γιατί με βλέπω να ψάχνω για γραφίστα - μακιγιέζ και που να βρω άλλον τόσο καλό γλυψ γλυψ...)

Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω δημοσίως τον Γιάννη (yameth) για την ευκαιρία που μου έδωσε να προβάλλω τη δουλειά μου και να γνωρίσω από κοντά noizάδες και αντιπροσώπους του "handmade in Greece".

Χαιρετώ,καλημερίζω κι εύχομαι σε όλους να έχουν καλή εβδομάδα.

Με λίγα λόγια και τόσο μεστά, η έκθεση με κάλυψε και δεν με ενόχλησε που έλειπαν 2 μεγάλοι μουσικοί οίκοι όπως ο Στόλλας και ο Νάκας. Καρφι δεν μου κάηκε,ούτε usb.  ;D

Το περίπτερο του Νοιζ με τον Πρόεδρο και τους Έλληνες μουσικούς και κατασκευαστές φιλικότατο και ζεστο και τις 2 μέρες που τους επισκέφθηκα.Εύχομαι να έχει μέλλον και τις καλύτερες προοπτικές το όποιο εγχείρημα!

Χάρηκα που είδα συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες την ημέρα την γιορτής μου. Χάρηκα που ήπιαμε έναν ηλιόλουστο καφέ,γελάσαμε,συζητήσαμε.

Πάντα τέτοια ! Στα καλύτερα!

υ.γ. Ευχαριστώ τους πάντες που με θυμήθηκαν στην ονομαστική μου εορτή.

Καλή μας μέρα!

Ωραία δουλειά Χρήστο, όλα τα πετάλια ΚΑΙ ο ενισχυτής ήταν σε pro-level! ;)

Congrats!

Eύχομαι και γω με τη σειρά μου, όλα να είναι καλύτερα του χρόνου με όλα τα μηχανήματα αναμμένα και ready to play/test.

Γιατί αλλιώς μιλάμε για έκθεση μανεκέν (look but don't touch).

Πάντως είχε κόσμο χθες! Ενθαρρυντικό!

bezoubios είπε:
Θα συμφωνήσω με σχεδόν όλους οτι η έκθεση ηταν ελειπής και άδεια. Περιμενα να δώ τα μεγάλα ονοματα. Δεν πειράζει όμως, ας ειναι...

Δεν ξέρω αν ηταν η πρωτη έκθεση που γινόταν αλλά τα vibes που πήρα ειναι οτι αν γίνει του χρόνου μπορει να γίνει κάτι καλύτερο και με προοπτικές.
Φίλτατε συγγνώμη που θα το πω αλλά δεν δικαιούσαι να ομιλείς (και συγγνώμη για τον ενικό).

Πήγα στην έκθεση και Παρασκευή και Σάββατο πρωι για αρκετές ώρες και τις δύο μέρες.

Έλαμψες δια της απουσίας σου (τις πολλές ώρες που ήμουν εκεί).

Εγώ (μαζί με τον Superfunk) επέμεινα το Σάββατο να ανοίξει ο ενισχυτής (που μέχρι εκείνη τη στιγμή άλλοι λέγαν ότι ήταν bassman και άλλοι νόμιζαν ότι είναι κεφάλη με την καμπίνα από κάτω) και τον έβαλα στη πρίζα και ενίοτε έδινα πληροφορίες για τον ενισχυτή (έχω φτιάξει έναν όμοιο) στους ενδιεφερόμενους. Αλλά στις λεπτομέρειες δεν γνώριζα τίποτα. Αν είχες δουλειά ή κάτι επείγον και δεν έχεις κανένα εκπρόσωπο, άσε κάποιο διαφημιστικό, κάποιο σημάδι, κατιτίς. ΤΙΠΟΤΑ. Απλώς τους άφησες και έφυγες.

Σαν το απέναντι περίπτερο της ΣΤΑΖΟΕ (καταπληκτικό ρε παιδιά. Περίπτερο χωρίς κανέναν μέσα. Άδειο. Τι να πω....)

Αντίθετα με τα παιδιά των crazytubecircuits που έκατσαν αμφότεροι άοκνα, καθόλο το τριήμερο και κέρδισαν τις εντυπώσεις αφήντας ελεύθερα τους βάρβαρους να μεταχειρίζονται βάναυσα τα πολύ καλά (με προσωπική συμπάθεια σε δύο εξ αυτών) πετάλ και ενισχυτές δίνοντας κάθε πληροφορία που ζητούταν. ΜΠΡΑΒΟ.

Προσωπικά με κέρδισαν.

electrictabs είπε:
Υπάρχει επιστημονική εξήγηση: Σε έβλεπαν τα φιλμ και οι κάρτες μνήμης και καιγόντουσαν :P

(δε συνεχίζω άλλο γιατί με βλέπω να ψάχνω για γραφίστα - μακιγιέζ και που να βρω άλλον τόσο καλό γλυψ γλυψ...)
Θα ζητήσω απλά από τον Yameth να πει ποιός έφερε γυναίκες στο περίπτερο,

αυτό μόνο.

audiokostas είπε:
Αντίθετα με τα παιδιά των crazytubecircuits που έκατσαν αμφότεροι άοκνα, καθόλο το τριήμερο και κέρδισαν τις εντυπώσεις αφήντας ελεύθερα τους βάρβαρους να μεταχειρίζονται βάναυσα τα πολύ καλά (με προσωπική συμπάθεια σε δύο εξ αυτών) πετάλ και ενισχυτές δίνοντας κάθε πληροφορία που ζητούταν. ΜΠΡΑΒΟ.

Προσωπικά με κέρδισαν.
Ευχαριστούμε πολύ, το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν αυτό,

ευχαριστούμε το ΝΟΙΖ για την φιλοξενία και όλα τα παιδιά για τα πολύ καλά

λόγια.

2xEL84...

...στην προενίσχυση; Πάλι βγήκε είδηση!

Αντώνη (ΑΒ) και Χρήστο (electrictabs) μπράβο σας.

Μακάρι να τα λέμε συχνότερα με τέτοιες αφορμές.

Earendil είπε:
2xEL84...

Είχα την εντύπωση ότι μου είπαν μία στην προενίσχυση.....

Earendil είπε:
2xEL84...

Αντώνη (ΑΒ) και Χρήστο (electrictabs) μπράβο σας.

Μακάρι να τα λέμε συχνότερα με τέτοιες αφορμές.
Τον ενισχυτή είχα την ευκαιρία να τον ακούσω και σπίτι μου, μαζί με 3-4 πετάλια του Χρήστου.

Πρόκειται για εξαιρετική πεταλομηχανή.

Καθαρός, ευκρινής, διαυγής όσο δεν πάει για τα watt του. Σίγουρα αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι έχει EL84 στην προενίσχυση, οι οποίες "σπάνε" πολύ πιο δύσκολα από μια "μικρή" 12a*7.

Αν κάποιος θέλει έναν ενισχυτή που θα παίρνει τα πετάλια του όσο καλύτερα γίνεται (όπως οι περισσότεροι δηλαδή), ο ενισχυτής του Χρήστου αποτελεί σίγουρα μια άριστη επιλογή.

Περισσότερα δεν μπορώ να πω, λόγω και του περιορισμένου χρόνου δοκιμής του.

Εύγε, εύγε, εύγε.

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο αντικειμενικός γίνεται,

δεν έχω ακούσει λαμπάτο ενισχυτή που να πέρνει τόσο

καλά πετάλια σε τόσο χαμηλές εντάσεις. Έχω ακούσει

πολλούς ενισχυτές που πέρνουν άριστα πετάλια

αλλά όταν έρθει η ρημάδα η ώρα να χαμηλώσεις, νιώθεις

να χάνεις ένα τεράστιο ποσοστό του ήχου που είχες πριν

(μπάσσα, μεσαία τα πάντα) και ειδικά κάποια fuzz παραγίνονται

thin. Ο Χρήστος έχει καταφέρει να συμβαίνει σε πολύ μικρότερο

βαθμό και αυτό σίγουρα είναι τεράστιο plus για bedroom player

αλλά και όπως έχουν τα live στα περισσότερα μαγαζιά

είναι απίστευτα χρήσιμο.

Με τις ευχαριστίες μου στο Yameth για τη φιλοξενία και κυρίως την υποστήριξη.

Η ''μονομαχία'' ήταν σαφέστατα η καλύτερη στιγμή της έκθεσης.

Συγγνώμη για τη λήψη και που έκοψα το χειροκρότημα στο τέλος (έπεσε αρκετό).

Συγχαρητήρια στο Χρήστο στον Colorsound στον Κακ και στον Marathon για τα δικά τους έργα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης το Nestora και τον Earendil για τα καλά τους λόγια,

το Χρήστο (το Ziggy σκοτώνει),την οικογένειά μου, την Ακαδημία

και τέλος το Θεό που μου έδωσε τη δύναμη να αντέξω τόσες ώρες ορθοστασία.

Ϊσως κάποια μέρα μου δώσει και τη γνώση να φτιάξω μια Stratocaster

σαν αυτή τη Μεξικάνικη που έγινε ανάρπαστη ;D

Πολύ ωραία ιδέα η «κιθαρομαχία» από τα αντικριστά περίπτερα!! ΑΒ ωραίο Post! Φυσικά κερδίσαμε!!!!

Φιλε "audiokostas" εχεις δίκιο για την απουσία μου και καλα κάνεις και τα χώνεις.

Δυστυχώς είχα πολύ λίγο χρόνο να οργανωθώ. Εμαθα τυχαία για την εκθεση 2 μερες πριν. Δεν πρόλαβα να εκτυπώσω ουτε Α4. Εχω πηξει και με την κανονική δουλειά...

Με γυναίκα έγκυο (τελευταίο μηνα) και πιτσιρικά 2 ετών τα πράγματα ειδικά για ΣΚ ειναι πολύ δύσκολα και περιορισμένα. Την κοπανησα ενα 2ωρο οταν κοιμόντουσαν.

Ειχα να φέρω αλλα 2 μηχανήματα αλλά δεν πρόλαβα να τρέξω στα στουντιο που τα εχω...

Ειπαν οι φίλοι να παρευρεθούν σαν αντιπρόσωποι αλλά δεν γνωρίζουν το αντικείμενο οποτε για να μη γίνει καμμια μ.λ.κ.α θεώρησα σωστότερο να μην ειναι κανένας.

Ο ενισχυτής ήταν βασισμένος στον Fender Deluxe 57 και η κεφαλή ήταν καθάρα εφφε (Tremolo από Fender brownface concert, και reveb από Fende Reverb 63)

Την επόμενη φορά θέλω να πιστεύω οτι θα ειμαι παρών καθόλη τη διάρκεια.

Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον και το "κραξιμο".

Παραμένω στη διαθεσή σου/σας αν θέλετε να τα ακούσετε από κοντά

Φιλικά

Ανδρέας

[email protected]

www.colorsound.gr

bezoubios είπε:
Φιλε "audiokostas" εχεις δίκιο για την απουσία μου και καλα κάνεις και τα χώνεις.

Δυστυχώς είχα πολύ λίγο χρόνο να οργανωθώ. Εμαθα τυχαία για την εκθεση 2 μερες πριν. Δεν πρόλαβα να εκτυπώσω ουτε Α4. Εχω πηξει και με την κανονική δουλειά...

Με γυναίκα έγκυο (τελευταίο μηνα) και πιτσιρικά 2 ετών τα πράγματα ειδικά για ΣΚ ειναι πολύ δύσκολα και περιορισμένα. Την κοπανησα ενα 2ωρο οταν κοιμόντουσαν.

Ειχα να φέρω αλλα 2 μηχανήματα αλλά δεν πρόλαβα να τρέξω στα στουντιο που τα εχω...

Ειπαν οι φίλοι να παρευρεθούν σαν αντιπρόσωποι αλλά δεν γνωρίζουν το αντικείμενο οποτε για να μη γίνει καμμια μ.λ.κ.α θεώρησα σωστότερο να μην ειναι κανένας.

Ο ενισχυτής ήταν βασισμένος στον Fender Deluxe 57 και η κεφαλή ήταν καθάρα εφφε (Tremolo από Fender brownface concert, και reveb από Fende Reverb 63)

Την επόμενη φορά θέλω να πιστεύω οτι θα ειμαι παρών καθόλη τη διάρκεια.

Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον και το "κραξιμο".

Παραμένω στη διαθεσή σου/σας αν θέλετε να τα ακούσετε από κοντά

Φιλικά

Ανδρέας

[email protected]

www.colorsound.gr
Ανδρέα δεν ήθελα να στα χώσω καθόλου ούτε να σε κράξω.

Απλώς ήταν κρίμα τόσο ωραία μηχανήματα, σε τόσο καλές (ανεπιβεβαίωτες) τιμές να ήταν άνευ εκπροσώπησης.

Να σου ζήσουν φίλε (και καλή λευτεριά) και μακάρι να είσαι πηγμένος στη δουλειά.

Θα προσπαθήσω να τα πούμε κι από κοντά.

AB είπε:
Είχα υποσχεθεί κι εγώ "guitar battle" με τον boss αλλά δυστυχώς την κυριακή δεν μπόρεσα να πάω...;D (η μόνη μέρα που έλειψα).

Ηχάρα έχει πάντως ο boss στο βίντεο (ποιό πετάλι είναι?...black magic woman με black magic?).. ;D

longshadow είπε:
Είχα υποσχεθεί κι εγώ "guitar battle" με τον boss αλλά δυστυχώς την κυριακή δεν μπόρεσα να πάω...;D (η μόνη μέρα που έλειψα).

Ηχάρα έχει πάντως ο boss στο βίντεο (ποιό πετάλι είναι?...black magic woman με black magic?).. ;D

Starlight

Trending...

Νέα θέματα

Back