- Πόντοι
- 1,168
Δεν έτυχε να σε γνωρίσω, αλλά ο ενισχυτής σου μ' άρεσε πολύ. Μπράβο.bezoubios είπε:Ευχαριστώ τον Νestora για την ωραία κριτική του.
Δεν έτυχε να σε γνωρίσω, αλλά ο ενισχυτής σου μ' άρεσε πολύ. Μπράβο.bezoubios είπε:Ευχαριστώ τον Νestora για την ωραία κριτική του.
Υπάρχει επιστημονική εξήγηση: Σε έβλεπαν τα φιλμ και οι κάρτες μνήμης και καιγόντουσανzappa είπε:Πως κατάφερα να είμαι όλες τις μέρες και να μην βρίσκομαι σε καμία φωτό
είναι κατόρθωμα, χάρηκα πολύ για την κοντινή γνωριμία με αρκετούς από εδώ πάντως.
Φίλτατε συγγνώμη που θα το πω αλλά δεν δικαιούσαι να ομιλείς (και συγγνώμη για τον ενικό).bezoubios είπε:Θα συμφωνήσω με σχεδόν όλους οτι η έκθεση ηταν ελειπής και άδεια. Περιμενα να δώ τα μεγάλα ονοματα. Δεν πειράζει όμως, ας ειναι...
Δεν ξέρω αν ηταν η πρωτη έκθεση που γινόταν αλλά τα vibes που πήρα ειναι οτι αν γίνει του χρόνου μπορει να γίνει κάτι καλύτερο και με προοπτικές.
Θα ζητήσω απλά από τον Yameth να πει ποιός έφερε γυναίκες στο περίπτερο,electrictabs είπε:Υπάρχει επιστημονική εξήγηση: Σε έβλεπαν τα φιλμ και οι κάρτες μνήμης και καιγόντουσαν
(δε συνεχίζω άλλο γιατί με βλέπω να ψάχνω για γραφίστα - μακιγιέζ και που να βρω άλλον τόσο καλό γλυψ γλυψ...)
Ευχαριστούμε πολύ, το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν αυτό,audiokostas είπε:Αντίθετα με τα παιδιά των crazytubecircuits που έκατσαν αμφότεροι άοκνα, καθόλο το τριήμερο και κέρδισαν τις εντυπώσεις αφήντας ελεύθερα τους βάρβαρους να μεταχειρίζονται βάναυσα τα πολύ καλά (με προσωπική συμπάθεια σε δύο εξ αυτών) πετάλ και ενισχυτές δίνοντας κάθε πληροφορία που ζητούταν. ΜΠΡΑΒΟ.
Προσωπικά με κέρδισαν.
Είχα την εντύπωση ότι μου είπαν μία στην προενίσχυση.....Earendil είπε:2xEL84...
...στην προενίσχυση; Πάλι βγήκε είδηση!
Τον ενισχυτή είχα την ευκαιρία να τον ακούσω και σπίτι μου, μαζί με 3-4 πετάλια του Χρήστου.Earendil είπε:2xEL84...
...στην προενίσχυση; Πάλι βγήκε είδηση!
Αντώνη (ΑΒ) και Χρήστο (electrictabs) μπράβο σας.
Μακάρι να τα λέμε συχνότερα με τέτοιες αφορμές.
Ανδρέα δεν ήθελα να στα χώσω καθόλου ούτε να σε κράξω.bezoubios είπε:Φιλε "audiokostas" εχεις δίκιο για την απουσία μου και καλα κάνεις και τα χώνεις.
Δυστυχώς είχα πολύ λίγο χρόνο να οργανωθώ. Εμαθα τυχαία για την εκθεση 2 μερες πριν. Δεν πρόλαβα να εκτυπώσω ουτε Α4. Εχω πηξει και με την κανονική δουλειά...
Με γυναίκα έγκυο (τελευταίο μηνα) και πιτσιρικά 2 ετών τα πράγματα ειδικά για ΣΚ ειναι πολύ δύσκολα και περιορισμένα. Την κοπανησα ενα 2ωρο οταν κοιμόντουσαν.
Ειχα να φέρω αλλα 2 μηχανήματα αλλά δεν πρόλαβα να τρέξω στα στουντιο που τα εχω...
Ειπαν οι φίλοι να παρευρεθούν σαν αντιπρόσωποι αλλά δεν γνωρίζουν το αντικείμενο οποτε για να μη γίνει καμμια μ.λ.κ.α θεώρησα σωστότερο να μην ειναι κανένας.
Ο ενισχυτής ήταν βασισμένος στον Fender Deluxe 57 και η κεφαλή ήταν καθάρα εφφε (Tremolo από Fender brownface concert, και reveb από Fende Reverb 63)
Την επόμενη φορά θέλω να πιστεύω οτι θα ειμαι παρών καθόλη τη διάρκεια.
Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον και το "κραξιμο".
Παραμένω στη διαθεσή σου/σας αν θέλετε να τα ακούσετε από κοντά
Φιλικά
Ανδρέας
[email protected]
www.colorsound.gr
Είχα υποσχεθεί κι εγώ "guitar battle" με τον boss αλλά δυστυχώς την κυριακή δεν μπόρεσα να πάω...;D (η μόνη μέρα που έλειψα).AB είπε:
longshadow είπε:Είχα υποσχεθεί κι εγώ "guitar battle" με τον boss αλλά δυστυχώς την κυριακή δεν μπόρεσα να πάω...;D (η μόνη μέρα που έλειψα).
Ηχάρα έχει πάντως ο boss στο βίντεο (ποιό πετάλι είναι?...black magic woman με black magic?).. ;D