3η Έκθεση ερασιτεχνικής οργα&#

• Thread starter Thread starter HMG
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 31K
Ένα μπράβο κι από μένα σε όλους όσους συμμετείχαν με τις δημιουργίες τους. 8)

Έπαιξα κάμποση ώρα με τις κιθάρες του Thanoszin και μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Πολύ καλές εντυπώσεις επίσης από τα παιδιά των HMG οι οποίοι είχαν φέρει αρκετές κιθάρες και μπάσα.

Ο Νάσος είχε το καινούριο του μωρό, την κλασσική, φρέσκια και unfinished καθώς και ένα πολύ όμορφο fretless μπάσο.

Και του χρόνου παίδες με περισσότερες συμμετοχές και περισσότερους επισκέπτες.  ;)

Εγω τι να πω?

Θα μιλήσουν τα βιντεο, προς το παρόν συμπιέζονται για να ανέβουν ;D

Stay tuned

Με τον Longshadow πρόθυμο δοκιμαστή περάσαμε πάνω απο μια ώρα να μας δείχνει τις δυνατότητες της κάθε κιθάρας και βρήκαμε την ευκαιρία για κανα βίντεο.

Η κιθάρα του βίντεο μια tele thin line του Θάνου (Thanozin) αλλά χωρίς f-holes πανάλαφρη :D

με θαυμάσια ταστιέρα :D

[flash=200,200]

εδώ η σειρά της Strat του Θάνου να περάσει με επιτυχία τα τεστ και η σειρά του Audiokostas να ποζάρει για βίντεο

Ο ενισχυτής ενας Crate μικρος αλλά θαυματουργός με βάθος

[flash=200,200]

Φιλαράκι σε περιμέναμε έως αργά δεν πειράζει που δεν ήρθες, του χρόνου θα εκθέτεις και συ ετοιμάσου απο τώρα ;D

Κάποιες φωτο απο την παρέα του noiz

DSC_4969.JPG

DSC_4974.JPG

DSC_4976.JPG

DSC_4978.JPG

DSC_4979.JPG

DSC_4984.JPG

nasokosm είπε:
Φιλαράκι σε περιμέναμε έως αργά δεν πειράζει που δεν ήρθες, του χρόνου θα εκθέτεις και συ ετοιμάσου απο τώρα ;D
Νασο και εγώ ήθελα πολύ να έρθω, να γνωρίσω τα παιδία και να δω και τα όργανα από κοντά αλλά τελικά κατέληξα στην άλλη έκθεση που σου έλεγα, αυτή του πεθερου… «Έκθεση σπασμένου ποδιού και εγχειρήση αναταξης με λάμα ».

Δεν πειράζει ας είναι καλά ο άνθρωπος να τον πάρω και αυτόν του χρόνου μαζί μου.

Πάντως ο longshadow  είναι άτομο της παρέας και του χαβαλέ απ’ότι φαίνεται, να κανονίσουμε κανένα meeting με τα παιδία για καφέ, γιατί του χρόνου είναι μακριά.

HellFire είπε:
Πάντως ο longshadow  είναι άτομο της παρέας και του χαβαλέ απ’ότι φαίνεται..
Χμμ, όταν έχει τις καλές του ψιλοτρώγεται.  ;D

Η tele του βίντεο ήταν πολύ ενδιαφέρουσα κιθάρα.

Το μπράτσο της είναι maple on maple (με αρκετό "ψωμί" στο neck profile) ενώ το σώμα είναι από abura bahia, ένα δέντρο που φυτρώνει στην Αφρική αλλά βρίσκεται και στην Κρήτη.

Το σώμα της είναι σκαμμένο σαν thinline...

index.php

Η φωτό έχω την εντύπωση ότι ανήκει στην συγκεκριμένη κιθάρα, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο Thanoszin.

Δεν κανεις λαθος αυτη ακριβως ειναι.

Που την ξετρυπωσες την φωτο βρε θηριο :D

Thanoszin είπε:
Δεν κανεις λαθος αυτη ακριβως ειναι.

Που την ξετρυπωσες την φωτο βρε θηριο :D
Κοίτα, στην κιθάρα μπορεί να παίζω τις ίδιες βλακειούλες χρόνια τώρα, αλλά στο google search έχω κάνει πρόοδο.  :D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back