Έλα βρε και δεν είπες τίποτα... Ψοφάω για μπουγάτσα (με κιμά) από τα ΣέρραςEvilnye είπε:Θα συμφωνήσω ότι η έκθεση ήταν ΠΟΛΥ φτωχή. Πιο πολύ άξιζε η έκθεση με φαγητά στο μετρό (κάτι από Σέρρες, δεν το συγκράτησα)
Για ένα λεπτό. Ήμουν δέκα βήματα από σερραική μπουγάτσα χωρίς να το ξέρω. Καλά το ένιωθα ένα ψιλο feeding frenzy να με κυριέυει.Evilnye είπε:Αμ το ξέχασα. Η μπουγάτσα είχε πολύ κόσμο κ δεν κατάφερα να πλησιάσω αλλά είχε κάτι σούπερ παγωτά, κάτι γλυκάκια κ ένα σταντ που είχε ακανέδες έλειπε ο κόσμος να εξυπηρετήσει :/
Μην ανησυχείς και δεν γίνεσαι. Όλοι τα ίδια λέμε. Κάτω του μετρίου, αλλά ας ελπίσουμε ότι οι μουρμούρες μας θα φέρουν κάποιο αποτέλεσμα...theoctapus είπε:Πάντως χωρίς να θέλω να γίνω ο killjoy της παρέας
Για ένα λεπτό. Ήμουν δέκα βήματα από σερραική μπουγάτσα χωρίς να το ξέρω. Καλά το ένιωθα ένα ψιλο feeding frenzy να με κυριέυει.![]()
Το κινητό του Γιάννη δεν μπορεί να αποδώσει το φυσικό μου κάλλος.LK είπε:edit: Φυσικά θα ξεκινούσα από τον κύριο με το κόκκινο μπλουζάκι!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Ορκίστηκα Terry να μη μιλήσω, και θα το κρατήσω! Διότι αν αρχίσω….δεν υπάρχει μοντουλάτορας που θα με συγκρατήσε ;D ;D ;D. Και ξέρεις πώς είμαι τώρα. Σαν εκείνο το επεισόδιο στα friends όπου ως new year's resolution είχε δεσμευτεί ο Chandler, να μην πει εξυπνάδες, για κάποιο χρονικό διάστημα !![]()
![]()
Θα 'πρεπε να το 'χεις καταλάβει από τα σατανιστικά σχέδια των κιθαρών του Marathon.Terry RoscoeBeck5 είπε:Σατανικό... ;D
Αχα !!! Ήταν και αυτός στο κόλπο... ;Dbihlas87 είπε:Πρόσεξε κανείς οτι στην δεύτερη φωτό του marathon, o Aρχηγός βγάζει την δεύτερη φωτό
της προηγούμενης σελίδας?
Τώρα που τελειώνει το όλο ζήτημα, πρέπει να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για το ότι οι προβλέψεις μου για την πιθανότητα επιτυχίας της διοργάνωσης ήταν 100% ακριβείς. Συμφωνώ με όσα έγραψε ο marathon στο site του, και μάλιστα τσακώθηκα με έναν από τους εκθέτες (όχι τον admin μας) προσπαθώντας να τον παρακινήσω να μην συμμετέχει (δε θα σας πω αν με άκουσε).Aragorn23 είπε:Αυυυτά όσον αφορά την έκθεση καθεαυτή...