- Πόντοι
- 2,548
Καλά αυτοι νομίζω το κάψανε τελείως....geomor είπε:Παντως πιο πολυ μου εκανε εντυπωση που σε αναλογο thread στα forum του harmony-central, για καλυτερο metal ενισχυτη καποιοι βαλανε τον bandit της peavey.
Καλά αυτοι νομίζω το κάψανε τελείως....geomor είπε:Παντως πιο πολυ μου εκανε εντυπωση που σε αναλογο thread στα forum του harmony-central, για καλυτερο metal ενισχυτη καποιοι βαλανε τον bandit της peavey.
Πάντως όλος ο νέομεταλόηχος (σαν αυτό το σουιδικό ντεθ και nevermore) στηρίζεται σε 5150 (όχι τον II, αλλά τον I) με πλάτες από mesa και engl. Και για να μην λέτε ότι τα πετάω έτσι στον αέρα ρίξτε μια ματιά:longshadow είπε:Είσαι ίσως ο πρώτος που ακούω να λέει οτι οι boogie δεν "κόβουν"... :
Δεν τίθεται τέτοιο θέμα ,πίστεψε με...![]()
Σιγά τον ήχο μωρέ, μάπα μου φαίνεται...Maow είπε:(λίγο off-topic)
http://www.youtube.com/watch?v=CSF3hgWPrCc
Ο ήχος τους σε αυτό το video μου φαίνεται απίστευτος. Τα καμπανιστά καθαρά αυτά πώς τα πετυχαίνουν? (1.38).
Και το distortion είναι απλά τέλειο για τα δικά μου αυτιά. Εδώ λέει ότι ο jesper χρησιμοποιεί 5150 κ 6505..
Ψηφιακούουουοουρα χρυσηηη μουυυ.....!boukas είπε:Αλήθεια πόσο άσχετοι είναι που για εφε χρησιμοποιούν το ποταπό line6....
Απολύτως σωστό.bloody_sunday είπε:Δεν πρέπει να σε απασχολούν διαγωνισμοί καφροσύνης, παρά μονάχα ποιος θα σου ακουστεί καλύτερα (εννοείται να τον ακούσεις ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ και να τον ΠΑΙΞΕΙΣ).
Συμφωνώ με τη διαφορά ότι δεν τον έχω ακούσει προσωπικά :-[Ο καλύτερος πάντως high gain και με απίστευτα καθαρά που έχω ακούσει είναι o Rivera Knucklehead Tre (ο απλός κι όχι ο customised τoυ Thompson των Slipknot)
Εχει και CAE ο Κουρμπης ;Dboukas είπε:ο diezel μαζί με τον vht pitbull υπάρχουν στον κουρμπή :-[
Ξερεις ποσο εχει ???ignantios είπε:εγω γιατι εχω τρελαθει με αυτους??????????
αλλα θελω και αυτον ...ζηταω πολλα? ;D
για ριξτο σιγα σιγα ομως....ποιον απο τους δυο ειχες...?ffmakis είπε:Ξερεις ποσο εχει ???
Τον ειχα παρει πριν 5 μηνες.
ffmakis είπε:Bogner XTC 4000 ευρωπουλα μονο το κεφαλι.
Αντε να σου κανει μια καλη τιμη στα 3700.
Τί τους έβαλες αυτούς τους 2 δίπλά-δίπλα τώρα ?.. :ignantios είπε:για ριξτο σιγα σιγα ομως....ποιον απο τους δυο ειχες...?
παντως τα γκαζια του δεν υπαρχουν ...τι mesa?marshall?engl? και soldano....για εμενα αυτα ακριβως ειναι τιποτα αλλο
εγω ειπα για εμενα ρε συ ....γαιτι παρεξηγηθηκες εσυ τωρα? ....απλα αυτα τα ονοματα ακουστηκαν -ακουγονται και ειπα την γνωμη μου....και ναι λοιπον θα το φωναξω δυνατα ''Μου αρεσει περισσοτερο ο bogner απο τον soldano'' ;Dlongshadow είπε:Τί τους έβαλες αυτούς τους 2 δίπλά-δίπλα τώρα ?.. :
Ο Soldano είναι στην ίδια κατηγορία με τον bogner (και ποιοτικά και χρηματικά...απο εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα personal preference..)
Ο engl απο την άλλη... ::-\