- Πόντοι
- 16
Ναι την ειχα τσεκαρει αυτην την προσφορα. Παιζει πολυ....Μονο 2 μηνες εμειναν για να μεζεψω τα λεφτα...........................................................................duckino είπε:
Ναι την ειχα τσεκαρει αυτην την προσφορα. Παιζει πολυ....Μονο 2 μηνες εμειναν για να μεζεψω τα λεφτα...........................................................................duckino είπε:
στην αγαπητή συμπρωτεύουσα έχουμε τον Telegun ο οποίος κάνει απίστευτους χειροποιητους custom ενισχυτές, και ο οποίος τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην "καφρίλα". Αν δε βαριέσαι να ανέβεις θεσ/νίκη, πμ για λεπτομέρειεςsayan είπε:![]()
![]()
Αθηνα ειμαι. Τι παιζει στην αγαπητη συμπρωτευουσα? χαριζουν boogακια? 8)
εχω την εντυπωση οτι οι 5150 παίζουν σε πολυ χαμηλές τιμές στο ebay, οπότε σου μένουν λεφτά και για καλη καμπίναsayan είπε:τα παντα μπορω να βρω στο ebay.............
εγω γιατι εχω εντελως αντιθετη αποψη απο αυτηPakos69 είπε:oi mesa boogie είναι κα*λα όταν παιζεις ατο δωματιό σου...αλλά μέσα σε παραγωγη ή live χανονται...
συχνοτικα μιλαω και εγω...ειδικα στο δευτερο σκελος της προτασης μουPakos69 είπε:δεν εννοώ λόγω έντασης...για συχνότητες μιλλάω![]()
To πρώτο δεν ισχύει σε καμία, μα καμία περίπτωση. Το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλείς ενισχυτές επί σκηνής (και σε στούντιο) σε πάμπολλους, γνωστότατους και κορυφαίους καλλιτέχνες το αποδεικνύει (& οι Dual/Triple Recs όχι μόνο σε metal, παρακαλώ). Και λόγω των υψηλών τους βατ, σε "δωμάτιο" ωχριούν. Εκτός κι αν ζεις στον Βόρειο Πόλο...Pakos69 είπε:oi mesa boogie είναι κα*λα όταν παιζεις ατο δωματιό σου...αλλά μέσα σε παραγωγη ή live χανονται...
επίσης αμα σαρεσει ο pantera ήχος τσεκαρε τους Krank 8) αλλά βγάζουν μόνο dimebag ήχο...