- Πόντοι
- 16
einai too much eeee???? τι να πω... εμενα μου αρεσει αρκετα... αλλα παντα αλλαζω γνωμη ρε γαμωτο... δεν ξερω τι εχω παθει
θενξ!Gear Acquisition Syndrome είπε:Το 6αρι παίζει να έχει το πιο πετυχημένο κόκκινο που έχω δει ποτέ.
Ελπιζω στην επομενη κιθαρα μου να πετύχω κατι ανάλογο.
Jezus βάζεις φωτιές ;D
off topic/ παντως φημες λενε οτι μαλλον δεν παιζει να ειναι η πρωτη στρατ η συγκεκριμενη και οτι ο σειριακος αριθμος δεν προερχεται απο τη φεντερ. Αν βρω το λινκ θα το ποσταρω. off topic/David Gilmour είπε:ρητορική ερώτηση ποιός θα ΄πρότεινε κάτι άλλο από την λευκη στρατοκάστερ του Sir David Gilmour που φέρει το serial number #0001#
η πρώτη στράτ με serial number , μια δημιουργία του 1954 ...
Μπορεί να'χει και 47, αλλά στην ίδια κλίμακα (25.5") δεν έχει κανένα αντίκτυπο στα χαμηλά κουρδίσματα. Αν ήταν μεγαλύτερη η κλίμακα τότε θα'χεις καλύτερο tension, intonation κλπ. Κατά τ'άλλα όντως οι Caparison γενικώς είναι πολύ ωραίες κιθάρες.yohan είπε:έχει και 27 τάστα και βολεύει για χαμηλά κουρδίσματα διότι δεςν χάνεις εύρος ήχου ;D
Πάσο.boukas είπε:Μάλλον εννοεί ότι αν κουρδίσεις σε ρε η 27η νότα είναι αυτή που θα έπαιρνες ως 24η σε μι κούρδισμα
Jezus είπε:Εγω πριν κατι χρονια ειχα δοκιμασει καπαρισον, η ταστιερα μου ειχε φανει πολυ στενη, δεν με ειχε πολυβολεψει :-\
Βεβαια ειμαι και μπασιστας και που αρεσει το φαρδος στις ταστιερες![]()