Ποια κιθάρα θα'θελες να έχεις;

• Thread starter Thread starter jimmy boy
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 56K
einai too much eeee???? τι να πω... εμενα μου αρεσει αρκετα... αλλα παντα αλλαζω γνωμη ρε γαμωτο... δεν ξερω τι εχω παθει

Το 6αρι παίζει να έχει το πιο πετυχημένο κόκκινο που έχω δει ποτέ.

Ελπιζω στην επομενη κιθαρα μου να πετύχω κατι ανάλογο.

Jezus βάζεις φωτιές ;D

Kαι εγω με μισω!  ;D

Βρηκα μερικες ακομα

1196791153.jpg

1196791125.jpg

1196789369.jpg

1197141352.jpg

1205347764.jpg

1205347861.jpg

Και το recording setup, ετσι για να καουμε!  ;D Λοιπουν καποια ρακ βεβαια, αλλα τιποτα το σημαντικο.

DSC00220.jpg

Gear Acquisition Syndrome είπε:
Το 6αρι παίζει να έχει το πιο πετυχημένο κόκκινο που έχω δει ποτέ.

Ελπιζω στην επομενη κιθαρα μου να πετύχω κατι ανάλογο.

Jezus βάζεις φωτιές ;D
θενξ!

Βασικα ειχα ζητησει ενα κομματι root alder, και να το κανει transparent red, οποτε αυτο που βλεπεις απο κατω ειναι τα νερα του ξυλου. Εχει και κουμπακια απο wenge και διχνει πολυ μπανικο  ;D

X-minor είπε:
Zampination, αυτή δεν είναι κιθάρα, το Excalibur είναι!
Νομίζω ότι το Crusader Sir Galahad πληροί καλύτερα τις προϋποθέσεις...  Excalibur!

wrr_cr1.jpg

David Gilmour είπε:
ρητορική ερώτηση ποιός θα ΄πρότεινε κάτι άλλο από την λευκη στρατοκάστερ του Sir David Gilmour που φέρει το serial number #0001#

η πρώτη στράτ με  serial number , μια δημιουργία του 1954 ...
off topic/ παντως φημες λενε οτι μαλλον δεν παιζει να ειναι η πρωτη στρατ η συγκεκριμενη και οτι ο σειριακος αριθμος δεν προερχεται απο τη φεντερ. Αν βρω το λινκ θα το ποσταρω. off topic/

Από τότε που είχα παίξει με caparison horus έχω πάθει μεγάλη ζημιά! Ελπ'ιζω κάποια στιγμή να χτυπήσω μια τέτοια κάποια στιγμή  :D ;D έχει και 27 τάστα και βολεύει για χαμηλά κουρδίσματα διότι δεςν χάνεις εύρος ήχου  ;D

yohan είπε:
έχει και 27 τάστα και βολεύει για χαμηλά κουρδίσματα διότι δεςν χάνεις εύρος ήχου  ;D
Μπορεί να'χει και 47, αλλά στην ίδια κλίμακα (25.5") δεν έχει κανένα αντίκτυπο στα χαμηλά κουρδίσματα. Αν ήταν μεγαλύτερη η κλίμακα τότε θα'χεις καλύτερο tension, intonation κλπ. Κατά τ'άλλα όντως οι Caparison γενικώς είναι πολύ ωραίες κιθάρες.

Μάλλον εννοεί ότι αν κουρδίσεις σε ρε η 27η νότα είναι αυτή που θα έπαιρνες ως 24η σε μι κούρδισμα

Μια διευκρίνηση. Οι horus δεν ειναι 25.5'' αλλα 24 3/4''.

Ισως ο yohan να εννοεί αυτο που λέει ο μπουκας.

Φοβερές κιθάρες.Λίγες ειναι που με χαλάνε από όσα μοντέλα κυκλοφορούν(και δεν κυκλοφορούν πια)

Αχ και να ειχε  free access το custom shop τους και τιποτα αλλο.... :(

Θα την βρώ την ακρη, που θα μου πάει >:( :P

boukas είπε:
Μάλλον εννοεί ότι αν κουρδίσεις σε ρε η 27η νότα είναι αυτή που θα έπαιρνες ως 24η σε μι κούρδισμα
Πάσο.  :)

Εγω πριν κατι χρονια ειχα δοκιμασει καπαρισον, η ταστιερα μου ειχε φανει πολυ στενη, δεν με ειχε πολυβολεψει  :-\

Βεβαια ειμαι και μπασιστας και που αρεσει το φαρδος στις ταστιερες  :D

Jezus είπε:
Εγω πριν κατι χρονια ειχα δοκιμασει καπαρισον, η ταστιερα μου ειχε φανει πολυ στενη, δεν με ειχε πολυβολεψει  :-\

Βεβαια ειμαι και μπασιστας και που αρεσει το φαρδος στις ταστιερες  :D

μηπως εννοεις το nut ηταν μικρο σε φαρδος ? R2 ?

Nαι μπορει να ηταν αυτο το μοντελο, αυτο που θυμαμαι ηταν οτι οι χορδες ηταν πολυ κοντα η μια στην αλλη για τα γουστα μου. Παει και καιρος απο τοτε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back