Πήρα κιθαρόνι κ πήγα για βουτ&

παντως ηλια  , εχε το "radar" σου , στην ενδειξη 'ON' , διοτι μαλλον SF & strat θα παρουν διαζυγιο , την στιγμη ακριβως που θα ανακαλυψει κατι καλυτερο ο νικος...(η την βαρεθει , η θελησει την επομενη τελε του κλπ κλπ)....

και μετα....ΒΟΥΡ για την EJ....ψησου-ψησου.... ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D

;D ;D ;D

;D ;D ;D

spimav_z είπε:
παντως ηλια  , εχε το "radar" σου , στην ενδειξη 'ON' , διοτι μαλλον SF & strat θα παρουν διαζυγιο , την στιγμη ακριβως που θα ανακαλυψει κατι καλυτερο ο νικος...
Προσπαθώ να του κάνω πλύση εγκεφάλου (από την πρώτη στιγμή που την αγόρασε) ότι ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το σαπιοκίθαρο, αλλά δε ψήνεται με τίποτα...:( :( :(

συνεχισε την προσπαθεια ηλια. "ο επιμενων , νικα" & "ο τολμων , νικα" (ασχετο) ;)

Ηλία, πωλείται μία στα 800 ευρώ περίπου (μαζί με μεταφορικά) από Αμέρικα. Αν ψήνεσαι, να σου στείλω το link

(δεν υπάρχει σε ebay, σε forum το είδα)

pascal είπε:
Ηλία, πωλείται μία στα 800 ευρώ περίπου (μαζί με μεταφορικά) από Αμέρικα. Αν ψήνεσαι, να σου στείλω το link

(δεν υπάρχει σε ebay, σε forum το είδα)
Γιααα στείλε και βλέπουμε ;) Thanks!

Σημερα θα το χω λογικά το θέμα.

if_it_is είπε:
Έλα ρε Trigga! Καλόπαιχτος ρε! :D
τενκ γιου.Κλιπάκια τωρα του αγίου παπουφάνκ ανήμερα θα δείτε :P

elavd είπε:
Γιααα στείλε και βλέπουμε ;) Thanks!
καλοριζικη. θα φερω και τη δικια μου οταν (επιτελους) ερθω για να γινουν φιλες. ;D ;D ;D

Παρτε μάτι με προχειροκινητοκαμερόνι την ποιότητα κ τα καρτελάκια κ τα made in.......κινεζάκια όλοι :P

Πήρα κ καλώδιο http://www.thomann.de/gr/planet_waves_pwg10.htm για το κιθαρόνι-ενισχυτής.Για το ενισχυτής-καμπινα μου δωσε το παλικάρι το δικό του το χειροποίητο  ;D

oι ρίγες στο σορτσάκι χαλάνε τις αρμονικές σου, να το προσέξεις

Η καμπίνα φαίνεται εξαιρετικά καλοκατασκευασμένη! Πόσο πήγε, είπαμε;

Με γειές, και πάλι! Βγάλε και μια οικογενειακή με την κιθάρα, ντε!

650 συνολο.500 καμπίνα 150 crate συν 25 το καλώδιο με 675 ευρώ βγάζεις κλασσικό τζάζ ήχο πιδιά :P

Άντε ρε παιδί σ' ωραίος να ουμ!

MESA καμπίνα; :o Αυτά είναι!

Άντε, jazz ήχο με Crate πρώτη φορά ακούω στη ζωή μου! Μπράβο σου!

Α, ρε ατιμούτσι τα κατάφερες πάλι ε;

Να σου πω:

gia metal kani? ??? ???enas filos lei mufa? esi? ???kaliteros apo beriger? help ???

Superfunk είπε:
και που να τον σηκωσεις απο το πατωμα να δεις τι ηχο θα βγαζει ;)
To μαγαζί είχε ξύλινο πάτωμα κ πρέπει να ήταν λίγο κάπως με αποτέλεσμα τα μπάσσα του να είναι καλύτερα εκεί.Εδώ τα μπάσα μου γίνονται μπουκωμένα-συντονίζουν-μουντονουν κ γενικά ακούγονται κάπως γμτ.Τον εχω ο μλκς σχέδον κολλημένο στον τοίχο ενα το κρατούμενο το λάθος.Τι μπορώ να κάνω παπουφάνκ για να με χαϊδεύει το αυτάκι καλύτερα?

Έντιτ: επίσης το ρεύμα απ το πολύμπριζο που παίρνω είναι βλαμένο.Παίρνω κ ολόκληρο το πισί με ηχεία οθόνες κτλ απο κεί.Μήπως να το βάλω αλλου?Με βγάζει αρκετο παρασιτο που εκεί δεν έβγαζε πάλι.Γκαμώτο σπίτι εγκώ έχει μάπα

trigga είπε:
Τι μπορώ να κάνω παπουφάνκ για να με χαϊδεύει το αυτάκι καλύτερα?
Nα καθαρίζεις τακτικά τα αυτία σου...

Τι μπορώ να κάνω παπουφάνκ για να με χαϊδεύει το αυτάκι καλύτερα?
παιρνεις ενα

200px-Kafasi_crate.jpg

η ενα

L472115010-75.JPG

απο κουρδισμενο ξυλο αν ειναι δυνατον (εχει τεραστια διαφορα στον ηχο ;D)

και το βαζεις απανου (το καφασι μπορεις να το ντυσεις με κανα παλιο σεντονι με λουλουδακια για εξτρα εφε...)

5-10 ποντοι αποσταση απο τον τοιχο ειναι οκ.

αν δεν έχει λουλουδάκια μήπως επιρρεάζει συχνοτικά την απόκριση ή μήπως ξεκουρδίζει πιο εύκολα?Κάπου διάβασα οτι αλλάζει setting μόνο του με τον καιρό.Παίζει?Ειδικά τώρα καλοκαίρι το σκέφτομαι πολύ, το χειμώνα οχι τοσο γιατι σκέφτομαι άλλα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back