Πήρα κιθαρόνι κ πήγα για βουτ&

Πρόσεχε μόνο να επιλέξεις σωστά το τι σόι ξύλο θα είναι το κουρδισμένο ξύλο: maple ή rosewood? Εδώ σε θέλω μάγκα μου...

Το καφάσι να είναι ή από μπίρες (προτιμούνται οι μαύρες για πιο μπάσο ήχο) ή από πατάτες (με το χωματάκι τους απάνω, για περισσότερη αλητεία)

;D

(anyway, καλόπαιχτος εύχομαι και να ανεβάσεις κλιπάκι, ε;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
...όπως καταλαβαίνεις, σε κοροιδεύουνε φίλε Trigga...

μαρα8ώνη δώσε μου τη λύση εσυ ρε αγόριμ.Αυτοι δεν με παίζουν μπάλα εμένα το κακόμοιρο χωριατόπαιδο απ την πεδιάδα

Triga, παίζει ρόλο και πόσο μεγάλος είναι ο χώρος που παίζεις. Αν παίζεις π.χ σε ένα δωμάτιο 2x3, τα μπάσα θα "μπουκώνουν" περισσότερο απ' ότι αν παίζεις σε μεγαλύτερο χώρο. Εκτός από το ύψος που θα τον βάλεις, δοκίμασε να δώσεις και λίγη κλίση στην καμπίνα (προς τα πάνω εννοείται).

Ξεκόλα με τις υποκειμενικές λεπτομέρειες. Σήμερα ξύπνησες και ακούς μπάσσα, το απόγευμα μετά από ένα-δύο τσίπουρα θα ακούς τα πουλάκια να κελαϊδάνε, το βράδυ ο ήχος σου θα είναι περίπου τέλειος (παρέα με το Johnny τον περιπατητή...), μόλις αλλάξεις χορδές θα γίνει πιό clean, εάν βρείς καινούργια γυναίκα ο ήχος σου θα είναι του παραδείσου.... Βάλε την ένταση στο 5-7-9 και ευχαριστήσου το καινούργιο εργαλείο και μη κοιτάς τις λεπτομέρειες...το πρόβλημα δεν είναι ποτέ  ο ήχος, είναι αν θα μάθουμε να παίζουμε καλύτερα για να βγάλουμε καλύτερο ήχο...δεν κάνει η ρακέτα τον τενίστα.

marathon είπε:
Βάλε την ένταση στο 5-7-9 και ευχαριστήσου το καινούργιο εργαλείο και μη κοιτάς τις λεπτομέρειες...το πρόβλημα δεν είναι ποτέ  ο ήχος, είναι αν θα μάθουμε να παίζουμε καλύτερα για να βγάλουμε καλύτερο ήχο...δεν κάνει η ρακέτα τον τενίστα.
Ή αυτό που λέει ο marathon

+8011189000

marathon είπε:
Ξεκόλα με τις υποκειμενικές λεπτομέρειες. Σήμερα ξύπνησες και ακούς μπάσσα, το απόγευμα μετά από ένα-δύο τσίπουρα θα ακούς τα πουλάκια να κελαϊδάνε, το βράδυ ο ήχος σου θα είναι περίπου τέλειος (παρέα με το Johnny τον περιπατητή...), μόλις αλλάξεις χορδές θα γίνει πιό clean, εάν βρείς καινούργια γυναίκα ο ήχος σου θα είναι του παραδείσου.... Βάλε την ένταση στο 5-7-9 και ευχαριστήσου το καινούργιο εργαλείο και μη κοιτάς τις λεπτομέρειες...το πρόβλημα δεν είναι ποτέ  ο ήχος, είναι αν θα μάθουμε να παίζουμε καλύτερα για να βγάλουμε καλύτερο ήχο...δεν κάνει η ρακέτα τον τενίστα.
ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ;D

bluezlick είπε:
ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ;D
Απλά είμαι πιο μεγάλος (σε ηλικία) από εσάς...και ξεπερνάω εύκολα τέτοια "προβλήματα". Άσε που δεν πίστεψα ποτέ στη ζωή μου σε κουρδισμένα ξύλα.

Οταν θα σου περισσευουν γυρω στα 70-80€ δοκιμασε αυτο και θα με θυμηθεις:

http://www.auralex.com/sound_isolation_gramma/sound_isolation_gramma.asp

(το μικρο)

Εχω 2 απο αυτα (για τα δυο sub, του Home-cinema και του 2.1 που εχω στο home studio) και

η διαφορα ειναι παραπανω απο εμφανης.Πιο σφιχτα μπασσα, καλυτερη ατακα και καθολου τριξιματα και συντονισμοι με το πατωμα.

Καλοτάξιδος ο ενισχυτής και καλές τζαζοtriggιές  ;)

http://www.box.net/shared/cpc2yi2804

Aντε κ ένα κλιπ της κακιάς ώρας.Μικρόφωνο shure c602(με αυτό το shure είσαι πολύ sure για τον ήχο :P )

Στην αρχή κ σε κάποια σημεία αρπάζει μαλλον λόγω του gain που έχω στην σαπιοκονσόλα(phonic) για να πιάνει χαμηλές φωνές στο msn.Δεν το πρόσεξα κ βαρεθηκα να ξαναγράψω.

Εβαλα κ ενα βαθάκι μετα για να φύγει η πολύ ξεραήλα-καρακαμπίλα.

Το μικρόφωνο επειδή δεν έχω στησάρι το βαλα στο συρτάρι απ το πληχτρολόι πάνω σε ένα πανί :P όπως κάνω κ με την κλασσική δηλαδή όταν γράφω.Το βαλα μπροστά λίγο έξω απ το κέντρο του ηχείου σχεδόν κολλητά στο προστατευτικό απο μπροστά.Εννοείτε οτι ο ενισχυτής είναι σε καρέκλα πάνω :P

Γενικά προτωγονιές πράματα κ στο παιξιμο πάλι κατι ιδιαίτερο δεν υπάρχει.Απλα θα πάρετε μια ιδέα, περίπου το 50 %, απ αυτό που πραγματικά ακούς εδώ.Το μικρόφωνο βγάζει μια "ψηφιακίλα" κ φαίνεται πολύ στα μπάσα.Τώρα μπορεί να είναι κονσόλα-καψοκαλώδια-ρεύματα-αέρας-καύσωνας-ανεμιστήρας-λερωμένο βρακι κτλ αλλα σίγουρα ο ήχος δεν είναι μόνο αυτό που θα ακούσεται.

Φτά

Δεν ακούγεται άσχημα φίλε Τιγρα! :D

Διόλου άσχημα, αντιθέτως εγώ τουλάχιστον μένω ευχαριστημένος :)...

Βέβαια τις λεπτομέρειες της ηχογράφησης τις είπες και σίγουρα σε άλλες συνθήκες θα είχες και πιο όμορφο ήχο. Αλλά αυτό άσε το για όταν γουστάρεις! ;)

Ρε παιδί βρήκες τον ήχο σου! Άντε να δω τι θα γίνει με εμάς...

Άντε καλές πενιές Γιώργο! 8)

(χιλιάρισα ο γιούστης ρε συ! Noizholic λέει! Άντε και -1 κάρμα...)

trigga είπε:
Τι μπορώ να κάνω παπουφάνκ για να με χαϊδεύει το αυτάκι καλύτερα?
βαλε ροδακια με λαστιχο ή (κατι που ειδα σε μπασιστα φονια ) λαστιχο αυτοκινητου κατω απο την καμπινα.

Απλα καθε 2 χρονια ή 50000 χλμ θα θες καινουργια λαστιχα.... ;D

ωραιο κλιπακι...

το εχω και λουπαρει ενω κλεινω μια δυσκολη μερα στην δουλεια...

spa music.... πολυ χαλαρωτικο σε κοβω τριγκονι.  :)

αντε και με καμια κεφαλα reverb να γλυκανει το θεριο  ;)

τώρα τον έχω κ αναπάυται σε ξυλινη καρέκλα με μαξιλαράκι απο κατω μη του πιαστεί το πωπάκι.Κ εννοείται οτι τώρα ακούω ήχο καμπανιάρικο.Ουτε θολά μπασα ούτε τπτ.

Ωραιο πράμα να χεις ενισχυτόνι ζωντανό ρε πιδιμ.Το γκιταριγκι ήταν άψητο παντεσπάνι για τούρτα κ τώρα κοντεύω στο γαμήλιο ταξίδι, αφού την έφαγα την 6,5 όροφη τούρτα.

Λάστιχα δεν θα βάλω ούτε ροδάκια κ δεν θα τον πειράξω αφού έχει κ μεταπωλητική αξία.Με το καρεκλάκι βολεύομαι όμορφα.Καλα δε νομιζω να τον δώσω ποτέ αλλα ποιός ξέρει, ο ντέβιλ έχει πολλά αντιτζάζ ποδάρια.

Υ.Γ.Που είσαι παπουφάνκ με το εφέ.Θα το κάνω signature superfunk με αυτοκόλλητο πάνω να σε θυμάμαι ναούμ.

trigga είπε:
Υ.Γ.Που είσαι παπουφάνκ με το........
hysterical.gif
lmao.gif

Λοπον να σου πω ενα καλο κολπο το χρησιμοποιουν στα μεγαλα studio στο Αμερικα. ;D ;D ;D

Θα παρεις 5-6 προβατα και θα τα κουρεψεις θα παρεις το μαλλι απο τα προβατα

και θα το πατησεις με τα ποδια σου η εαν υπαρχει κανενα μηχανημα που στρωνει

την ασφαλτο στον δρομο, πες  τους να στο πατησουν να γινει σκληρο σαν (Κετσες)

Θα το βαλεις στο πατωμα η  οπου εχεις το ηχειο και θα δεις μεγαλη διαφορα οταν παιζεις η γραφεις μουσικη.

Υπαρχει και στο εμποριο ο κετσες ειναι αρκετα ακριβος 30 ευρω το μετρο ο χοντρος και σκληρος.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back