Δ
Διαγραμμένο μέλος 6000
Guest
Η παγκοσμιοποίηση θε να φταίει...
Ναι, αλλά εδώ είναι Βαλκάνια και δεν αναλωνόμαστε σε βαρετές gearoσυζητήσεις. Ξεκινάμε ένα θέμα και το επεκτείνουμε, το διευρύνουμε, το πολυδιαστατικοποιούμε (Τι θα πει δεν υπάρχει τέτοιο ρήμα; Το έγραψα, άρα υπάρχει!) και γενικώς του αλλάζουμε τα φώτα, και πλακωνόμαστε στο (ιντερνετικό) ξύλο ιν δε πρόσες. Και γουστάρουμε κιόλας! ;Dfenderiarhs είπε:Παρεπιπτοντως ιδου η ιδια συζητηση (οπως ισως θα επρεπε να γινεται και εδω):
http://www.thegearpage.net/board/showthread.php?t=449784
Eνας αθλιος ΟΔΗΓΟΣ αυτοκινητου, μπορει ταυτοχρονα να ειναι ο απολυτος καλυτερος ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ αυτοκινητων !audiokostas είπε:Βρε παιδιά μιας και αναφέρθηκε, ας είναι και off-topic, εγώ θα το πω.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα ΠΩΣ ένας καλομέτριος κιθαρίστας (Harisson) με έναν μετριότατο (at best) μπασίστα, έναν (.....) κιθαρίστα και μια μαϊμού πίσω από τα ντραμς κατάφεραν και έφτιαξαν ΤΟΣΑ αριστουργήματα.
συγγνωμη αλλα το ενδιαφερον ειναι θεμα γουστου.. καποιος μπορει να δεχεται τη μουσικη αξια καποιου (το ταλεντο, τις επιρροες, οτιδηποτε), αλλα και παλι να μη βρισκει καθολου ενδιαφερουσα τη μουσικη του. παραδειγμα: προσωπικα δεν αμφισβητω το ταλεντο των led zeppelin, αλλα για μενα δεν υπαρχει τιποτα το ενδιαφερον στη μουσικη τους.fenderiarhs είπε:Αυτο ειναι εντελως διαφορετικο απο το να λες οτι το παιξιμο του the edge "δεν εχει τιποτα το ενδιαφερον"
Αν κ μας προσβαλλεις φιλε fenderiarhsfenderiarhs είπε:Δεν θα μπορουσα να ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ περισσοτερο.
Με ολο το σεβασμο.....ελεος ρε παιδια πλεον με αυτη τη καραμελα (υπαρχει και σε πολλα αλλα thread του παροντος φορουμ) της ασυμβατοτητας της χρησης της μουσικης τεχνολογιας με την ουσια...ποσες φορες πρεπει να πουμε ακομα οτι η καλη κιθαριστικη τεχνικη, η χρηση της τεχνολογιας, η καλη συνθεση δεν ειναι εννοιες που αποκλειουν η μια την αλλη, ουτε βεβαια και απαιτουνται ολες για να υπαρχει καλλιτεχνικο αποτελεσμα αξιο λογου. Σορρυ δηλαδη ο ζωγραφος πυο πειραματιζεται με πολλα χρωματα και δεν βαφει σε........ασπρομαυρο, κινδυνευει να χασει το νοημα της ζωγραφικης η να ξεχασει να ζωγραφιζει????
Και παλι με ολο το σεβασμο και χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν....ελεγα σε ενα αλλο thread (ημιπολιτικου περιεχομενου) οτι καποιες δηλωσεις μερικων ειναι αρκετες για να καταλαβω αν αξιζει να συζητησω περαιτερω μαζι τους. Και οσον αφορα τα μουσικα πιστευω οτι ισχυει το ιδιο.....αν καποιος λεει οτι το παιξιμο του the edge δεν εχει καποιο ενδιαφερον, οτι οι RHCP δεν ειναι καλοι, οι Pink Floyd ειναι κουλοι κ.λ.π, ειναι σαφεστατη ενδειξη οτι μαλλον δεν εχει καταλαβει ΤΙΠΟΤΑ, η εν πασει περιπτωσει εχει καταλαβει μερικως...και χρειαζεται πολυ δουλεια ακομα. Δεν απαιτω να αρεσουν (αλιμονο...ουτε κι εμενα μου αρεσει ο E. Clapton η to punk) αλλα ας ξεχωρισουμε στο μυαλο μας μερικα πραγματα.
Είπες πολλά εδώ!bloody_sunday είπε:Πίσω στο αρχικό θέμα του εξοπλισμού του :: o πραγματικά ιδιοφυής Edge όχι μόνο απορρίπτει παραδειγματικά όλες τις "μάχες" ψηφιακού - αναλογικού, αλλά και τις χαζές σνομπαρίες περί "μπουτίκ" και "φτήνιας". Δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει το σούπερ-κάστομ ψηφιακό multi-tap delay, όπως επίσης και τα μηχανήματα της Line 6. Τέτοιου είδους προκαταλήψεις δεν έχουν θέση σε κάποιον που "πλάθει" τον ήχο του με όποια εργαλεία του αρέσουν... ας το θυμόμαστε κι εμείς οι ταπεινοί!
![]()
+1. Τα ίδια ισχύουν φυσικά και για τον κορυφαίο Johnny Marr*.harilatron είπε:Είναι γνωστό ότι είναι δημιουργικότατος και αποτελεσματικότητος. Τον θαυμάζω απεριόριστα όχι μόνο για τη συνεισφορά του στα τραγούδια (για τον τρόπό που τα στηρίζει δηλαδή) αλλά ΚΑΙ για πάμπολλα εμπνευσμένα κιθαριστικά μέρη.
με ξεχασατε!bluezlick είπε:ρε παιδια επειδη δεν εχω ψαξει ποτε τους U2 μπορειτε να μου προτεινετε καποια τραγουδια οι δισκους που θα μπορεσω να ακουσω ολα αυτα που λετε για τον Edge(σοβαρα μιλαω)
ιδικα με slide!
Τώρα είδα το σχόλιο σου και συμφωνώ απολύτως... Κι εγώ ψιλο-έμεινα...Alchemist είπε:Γύρω στο 2.50 στο πρώτο βίντεο, το ίδιο χρονικό σημείο στο δεύτερο. Δύο από τους πιο υπέροχους ήχους κιθάρας που έχω ακούσει ever...![]()
![]()
![]()