10 λόγοι που τα μισά μέλη του φόρουμ είναι καλύτεροι από τον Edge
1.Παίζουν πιο γρήρορα μία ασυνήθιστη κλίμακα με 5 τόνους
2.Ο αριθμός των
Stratocaster στο σπίτι είναι από 2 έως 5 (τουλάχιστον 1 gilmour copy)
3.Έχουν πεταλιέρα που κάνει τα πάντα (δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν κόλλημα με τα αναλογικά αλλάζω ήχο σε κάθε μέτρο, με βοηθάει η ποικιλία στον ήχο, είδικά chorus )
4.Έχουν σελίδα στο myspace
5.Ακούνε πειραματικά πράγματα όπως Pink floyd
6.Αγοράζουνε το πολύ ένα cd το χρόνο για να υποστηρίξουν τους μουσικούς που αγαπάνε (στα όρια του στατιστικού λάθους)
7.Ανακάλυψαν ότι τα vintage πράγματα ακούγονται καλύτερα από .....................(συμπληρώστε όποιο μηχάνημα δεν έχετε ακούσει ποτέ με τα ίδια τα αυτιά σας)
8.Αντί να κάνουν πρόβα διαβάζουν αυτό το εν μέρη εριστικό άρθρο (12, 34 ,48, 90 πόστ αργότερα θα εξηγήσω 100 φορές ότι προσπαθώ να κάνω χιούμορ και ότι δεν θεωρώ ότι είμαι ο θέος που κρίνει απλά κάνω πλάκα)
9.Ακούνε αγγλική μουσική και δεν καταλαβαίνουν το στίχο ενώ οι ίδιοι στίχοι στα ελληνικά θα θεωρούνταν αστείοι (τελικά καλύτερα να μην ξέρεις
10. Έχουν πτυχίο ενώ ο edge δεν έχει
11. Αντιλαμβάνονται ότι η μουσική είναι μαθηματικά χωρίς αρμονία και ωδείο δεν ξέρεις (απλά η μουσική είναι συχνότητες άρα μάλλον δεν έπρεπε να θεωρούν την φυσική ανούσια)
12. Δεν ακούν αηδίες όπως ελληνική παραδοσιακή μουσική όπως κάνουν μουσικοί από όλο τον κόσμο
14. Έχουν φάει τι ζωή με το κουτάλι. Τι να μας πει μια παγκόσμια περιοδεία έχεις δουλέψει σκυλάδικο?
15. Σκέφτηκαν είμαι προοληπτικός(13) ο Edge που να το φανταστεί
16. Ανακάλυψαν ότι μπορείς να ηχογραφήσεις στο ΠΣι
17. Δεν έχουν μπάντα θα κάνουν κατευθείαν σόλο δίσκο ( ο Edge δεν θα κάνει)
18. Ο edge δεν μπορεί να παίξει πάνω από 10 μέτρα σόλο και εγώ που γράφω δεν ξέρω να μετράω (10 δεν είπες)
19. Ο edge δεν θα ακούσει τον δίσκο τους αυτοί όμως άκουσαν το δικό του (να να να να να ....)
20. Αντιλαμβάνονται την μουσική σαν τον αθλητισμό εξάλλου δεν έχει σημασία αν ο καθένας κάνει κάτι όμορφο, σημασία έχει πιος έιναι πρώτος (ειδικά στο χωρίο)
21. Έχουν περισσότερο χιούμορ και από τον Edge και δεν είναι κομπλεξικοί σαν τον analogtreehouse (πως την έχει δει το παλικάρι)
22. Έχουν διαβάσει τα ίδια σχόλια για οποιαδήποτε αλεπού (κιθαρίστα ήθελα να πω) που έγραψε κάτι που δεν είναι στο δικό τους επίπεδο
και ο 10 λόγος
κάνουν παραγωγική κριτική και μοιράζονται τις σκέψεις τους εξάλλου αυτό κάνει μία συλλογική συζήτηση ενδιαφέρουσα ώστε να αξίζει να ποστάρεις κάτι που σου πήρε 10 λεπτά να γράψεις