Α, τίποτα, δύο μήνες+, μόνο ....lgbesios είπε:Ρε παιδιά δεν γίνετε να μεταφερθεί η ημερομηνία για τις 26 Μαΐου
Έλεγα μήπως .... κάλο καιρό θα χει ....θα χει και τον τελικό.... :audiokostas είπε:Α, τίποτα, δύο μήνες+, μόνο ....
και τοΟπότε ας πάμε όπου κάνετε κέφι, αρκεί να μπορούμε να κουβεντιάσουμε και να μην είμαστε ο ένας επάνω στον άλλο.
Η μουσική πρέπει να είναι σε χαμηλή ένταση για να μιλάμε, η μπύρα φτηνή και ντραφτ και να μπορούμε να ανακατευόμαστε για να μην έχω μόνιμα τον Marathon δίπλα μου και φλομώσω στο σουρφασέρ. Ασε δε που θα με φωνάζει θείο... ;DΓια μένα λίγη μουσική, φθηνή μπύρα, καλή ατμόσφαιρα και όχι μακριά.
Μπαρδόν?....yameth είπε:στο σουρφασέρ...
Είσαι ή δεν είσαι μεγαλύτερος?Ασε δε που θα με φωνάζει θείο...
Γυναίκες;audiokostas είπε:Για μένα λίγη μουσική, φθηνή μπύρα, καλή ατμόσφαιρα και όχι μακριά.
Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κώστα... Αν ήθελα γυναίκες θα καθόμουν σπίτι με την κοπέλα μου!!! :Nestoras είπε:Γυναίκες;
The grass is always greener on the other side :funky_bassman είπε:Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κώστα... Αν ήθελα γυναίκες θα καθόμουν σπίτι με την κοπέλα μου!!! :![]()
Εσύ αγόρι έχεις κοπέλα...ο Νέστορας δεν έχει!!!!!funky_bassman είπε:Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κώστα... Αν ήθελα γυναίκες θα καθόμουν σπίτι με την κοπέλα μου!!! :![]()
Eγώ συμφωνώ με τον bouzoukleri, αν ήθελα κιθάρες, μουσική, μπύρες θα καθόμουν σπίτι μου.funky_bassman είπε:Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κώστα... Αν ήθελα γυναίκες θα καθόμουν σπίτι με την κοπέλα μου!!! :![]()