Μπυροποσία στα Xρόνια της Φοβ&

Άλλη μια πολύ όμορφη βραδιά με τους συνήθεις υπόπτους.

Με εξαίρεση τον E.G. (καλώς ήρθες), κανένα καινούριο (forumικό) πρόσωπο.

Ειλικρινά δεν παύει να με εκπλήσσει η συνεχής απουσία νέων ή/και παλιών μελών από τις συναντήσεις.

Και θα μου πεις "γιατί να σας δω ρε φίλε; όρεξη έχω τις μουτσούνες σας; interneτικό είναι το forum, ας το κρατήσουμε έτσι.".

Πάσο και δεν αντιλέγω αλλά είμαι διαφορετικής αντίληψης για αυτό απορώ.

Στη πρώτη μπυροποσία που οργανώθηκε μετά την εγγραφή μου πήγα άγνωστος μεταξύ αγνώστων, γιατί μου αρέσει να βάζω και φάτσες στα avatar.

Και ειλικρινά σας μιλάω είναι μία από τις (λίγες) έξυπνες κινήσεις που έχω κάνει.

Για μία ακόμα φορά χθες διαπίστωσα ότι είμαι ανάμεσα σε καλούς φίλους (και ας ακούγομαι μελό).

"Ναι, ξέρω", θα μου πείτε,"η κλίκα, ως συνήθως".

"Ναι" θα σας πω, "η κλίκα των ανθρώπων, άγνωστων αρχικά μεταξύ τους, που σηκώθηκαν από τον καναπέ προκειμένου να "εκτεθούν" στην προσωπική επαφή".

Ως προς τα λοιπά ....... pumpkinpie.

Σόρρυ που και εγώ έφυγα νωρίτερα από ότι ήθελα (39 σήμερα και κλεισμένος λαιμός) αλλά και μόνο που ήρθα (όπως Nikolas, Dkall) ήταν υπέρβαση. ;D

Ότι είπαν οι από πάνω. Περάσαμε ωραία, ήπιαμε ένα σκασμό (εγώ δεν έπρεπε ρωτήσω αν "παίρνουμε άλλο ένα ή την κάνουμε;" γιατί η απάντηση ήταν φυσικά ομόφωνη υπέρ του "παίρνουμε άλλο ένα", και το 4ο ουίσκι με χάλασε!), είπαμε βλακείες και σοβαρά πράγματα και γενικά το καταφχαριστηθήκαμε.

Μόλις ανοίξει ο καιρός να επαναληφθεί παρακαλώ!

Κώστα, περαστικά.

Συμφωνώ με τον Κώστα... Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όσο περνάν τα χρόνια ο Κώστας μικραίνει και το χάσμα γενεών ρηχαίνει! Ελπίζω να μη συμπέσουν κάποια στιγμή και οι κομμώσεις γιατί την κάτσαμε! Κατά τα άλλα το μέρος ήταν πολύ ωραίο (νορμαλ μπύρα στα 5 ευρώ) και ωραίες παρουσίες που ομορφαίνανε τον χώρο! Και δεν μιλάω μόνο για τον ομορφάντρα τον Ανέστη...

(κάτι παρουσίες με σορτσάκια... κόλαση!)

funky_bassman είπε:
Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κώστα... Αν ήθελα γυναίκες θα καθόμουν σπίτι με την κοπέλα μου!!! ::)
... και ωραίες παρουσίες που ομορφαίνανε τον χώρο! Και δεν μιλάω μόνο για τον ομορφάντρα τον Ανέστη...

(κάτι παρουσίες με σορτσάκια... κόλαση!)
Η σταθερότης των απόψεων της νεολαίας του φόρουμ, συγκλονίζει. ;)

Nestoras είπε:
Η σταθερότης των απόψεων της νεολαίας του φόρουμ, συγκλονίζει. ;)
Εγώ απλά είπα ότι δεν με ενδιαφέρει οι γυναίκες να είναι συστατικό κομμάτι της παρέας! Το αν υπάρχουν ωραίες γυναίκες στο χώρο είναι σαν το "παίζει καλή μουσική ο DJ"!!! Αμέσως! Και σε αυτό κριτική! Μάλλον ζήλεψες που είπα ομορφάντρα τον Ανέστη κι όχι εσένα!  ::)

Ελπιζω την αλλη φορα να τα καταφερω να ερθω .Αυτη η εβδομαδα ηταν full με πολυ κουραση και αγχος  :-[.Παντως πολυ θα ηθελα να ερθω και να χαλαρωσω ...Χαρηκα που περασατε καλα . ;D

fusiongtr είπε:
Να σε ευχαριστήσω και δημόσια για το διπλόμπυρο κέρασμα! ;)
τα'παμε αυτα μην τα ξαναλεμε  ;) εγω να σε ευχαριστησω για το pm

επισης να πω και εγω με την σειρα μου οτι παροτι δεν παρεβρεθησαν οσοι θα επρεπε - παρεβρεθησαν οσοι επρεπε  ;)

να το ξανακανουμε οταν ανοιξει ο καιρος για να μας τη λενε και οι εκ Θεσσαλονικης :D

κανεις ομως δεν ενεφερε την ακρως "επαγγελματικη" παρουσια του Νεστορα (ηλθον,ηδον,και για καλη μας τυχη δεν εφυγε με 10 γκομενες) ;D

εκανα και εγω την παρθενικη μου εμφανιση, βεβαια ηρθα νωρις και εφυγα νωρις. γνωρισα αρκετους αλλα οπως ειπα δεν ειχα πολυ χρονο. την επομενη φορα θα ερθω με σκοπο να μεινω μεχρι αργα  ;D .

E.G. είπε:
εκανα και εγω την παρθενικη μου εμφανιση, βεβαια ηρθα νωρις και εφυγα νωρις. γνωρισα αρκετους αλλα οπως ειπα δεν ειχα πολυ χρονο. την επομενη φορα θα ερθω με σκοπο να μεινω μεχρι αργα  ;D .
μονο αν φερεις και το αβαταρ σου μαζι  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back