Η νεα μου NS Tele

audiokostas είπε:
Με το ίδιο χρώμα αλλά άσε και το ξυλαράκι να πει το όνομά του ....
...εχει μεσα λιγη περλα, οπως τα μεταλλικα χρωματα των αυτοκινητων, με αποτελεσμα να αλλαζει εντονα αναλογα με το φωτισμο.
Έχω την εντύπωση, ότι αυτά τα 2 δεν συμβαδίζουν...θα ρωτήσω όμως ;)

Μεγειές...

marathon είπε:
Έχω την εντύπωση, ότι αυτά τα 2 δεν συμβαδίζουν...θα ρωτήσω όμως ;)

Μεγειές...
Να χέσω τα χρωματοκολλήματα των γραφιστών......

Μιλάω για ίδιο βασικό χρώμα.

Και trasnparent και ακριβώς σαν του Οδυσσέα, σαφώς δε νομίζω να γίνεται.

audiokostas είπε:
Να χέσω τα χρωματοκολλήματα των γραφιστών......
Τι να χέσεις...ο άνθρωπος ήθελε πέρλα....πές ότι δεν το κατάλαβες...

Πέρλα και trasnparent (μάλλον) δεν γίνεται....αυτό λέω.

Και δεν γίνεται να είναι το ίδιο βασικό χρώμα...άλλο το περλέ μεταλικό και άλλο η ανυλίνη....το ένα έχει μέταλλο (οξείδια) μέσα και το άλλο τους πόρους του ξύλου....

πάντως σχετικά με έντονα χρώματα και έχοντας στη κατοχή μου swamp ash κιθάρα με ωραία νερά..… ;D

νομίζω ότι αξίζει κάποιος να τσεκάρει τα

royal azul blue

Emerald Green

scarlet smokeburst

κτλ κτλ

χρώματα των αντίστοιχων prs ...

μου άρεσε πολύ το έντονο χρώμα της τέλε αλλά προσωπικά σε ξύλο με ωραία νερά θα επέλεγα transparent ..........και έντονο χρώμα βεβαίως, βεβαίως..…. ;D

Nαι, δεν γινετε το ιδιο φυσικα. Υπαρχει see-through πορτοκαλι, οπως αυτα που παρεθεσαν τα παιδια παραπανω, το οποιο χρησιμοποιει η G&L και η Ernie Ball σε μερικα οργανα.

ASTCL_ClearOrange_MP.jpg

Oταν ηρθε το σωμα και ειδαμε τα νερα, ομολογω οτι περασε στιγμιαια η σκεψη να τα αναδειξουμε καπως. Δεν προσφερεται ομως και η τελε ως σχεδιαση για αναδειξη των νερων του σωματος, αν σκεφτεις ποσο απο το τελικο αποτελεσμα θα καλυπτεται απο pickguard, γεφυρα και control plate. Για αυτο το λογο παραμειναμε στην αρχικη επιλογη - μεταλλικο πορτοκαλι.

Υ.Γ. Τελικα μονο εγω ειμαι fan των σκουροχρωμων pickguard? ;D

Υ.Γ.2 Α ρε Ηλια, επρεπε να παρεις ενα τηλεφωνο...ανεβηκα εγω Ελεουσα να την παρω, οποτε ημουν στο χωριο και το Σαββατο το πρωι.

καλοπαιξιμη!

πολυ ομορφη και το χρωμα πολυ μαματο!

εγινες και εσυ αντρας.....  ;D

odis13 είπε:
Δεν προσφερεται ομως και η τελε ως σχεδιαση για αναδειξη των νερων του σωματος, αν σκεφτεις ποσο απο το τελικο αποτελεσμα θα καλυπτεται απο pickguard, γεφυρα και control plate.
+667 ;D

odis13 είπε:
"Oh no love, you're not alone ...... "

David Bowie

;)

Υ.Γ. Τελικα μονο εγω ειμαι fan των σκουροχρωμων pickguard?

μαλλον...... ;D ;D

S5000640.jpg

faltsoo είπε:
Υ.Γ. Τελικα μονο εγω ειμαι fan των σκουροχρωμων pickguard?

μαλλον...... ;D ;D
images

No retreat baby, no surrender.

Τελικα μονο εγω ειμαι fan των σκουροχρωμων pickguard?
Κοιτα αν το δουμε και...ιστορικα το θεμα οι μοναδικες κλασσικες tele με μαυρο Pickguard ηταν οι πρωτες Blackguard με το butterscotch χρωμα (σαν του Springsteen),ΟΛΕΣ οι αλλες κλασσικες tele απο το 54 & μετα ειχαν,στην αρχη single ply white & μετα 3 ply white (που μετα απο χρονια καταντουσε mint green για τις tele μεχρι το 66 η παρεμενε κατασπρο για τις tele μετα το 66.... ;D),το μαυρο pickguard επεστρεψε πια μετα το 75 οπου αρχισε και ο πληρης...μεσαιωνας για τις Fender... ;D 

Προσωπικα το μαυρο pickuard (& ειδικα το single ply) μου καθεται μονο στο butterscotch αντε και στο μαυρα (αν η κιθαρα εχει maple fretboard)

Με'γειές και από εμένα! Την είδα πρώτα στο site του Σταύρου τυχαία χτες το βράδυ! Πολύ ωραίο το χρώμα και σίγουρα πρωτότυπο! Έχει γεμίσει πια ο κόσμος sunburst  :) Πάντως, προσωπικά πιστεύω πως με τόσο ωραία "νερά" στο σώμα της κιθάρας, ένα πιο transparent χρώμα θα την ανέβαζε πολύ περισσότερο. Και πάλι μεγειές!

Υ.Γ. αυτοί οι Haussel μαγνήτες είναι καταπληκτικοί. Έχω αντικαταστήσει τον Neck μαγνήτη στη δική μου αλλά μετά το demo μπαίνω στον πειρασμό να επιστερέψω κι εγώ στους Haussel!  ;)

Superfunk είπε:
Προσωπικα το μαυρο pickuard (& ειδικα το single ply) μου καθεται μονο στο butterscotch αντε και στο μαυρα (αν η κιθαρα εχει maple fretboard)
Ούτως ή άλλως, το pickguard της tele (το πίσω ευθύ τέλειωμα ειδικά) το θεωρώ άκομψο.

Εκτός αν μιλάμε για το pickguard της Thinline.

Τότε τα πράγματα είναι λίιιγο καλύτερα...

;D

gldtp_tele.jpg

Ούτως ή άλλως, το pickguard της tele (το πίσω ευθύ τέλειωμα ειδικά) το θεωρώ άκομψο.
μια χαρα ειναι...a thing of beauty... ;D

Εκτός αν μιλάμε για το pickguard της Thinline.
οταν σου λεω οτι εισαι καρεκλας δικιο εχω... ;D

(πλακα κανω και εμενα μου αρεσει πολυ )

odis13 είπε:
Ε σε αυτά δεν υπάρχουν κανόνες...

Σε μερικές κούκλες ταιριάζουν τα ανοικτά:

Rockinger.jpg

και σε μερικές άλλες τα σκούρα:

IMG_8731.jpg

Ανάλογα με το ... "δέρμα" της κάθε μίας :) ;D  8) 8) 8)

Υ.Γ.2 Α ρε Ηλια, επρεπε να παρεις ενα τηλεφωνο...ανεβηκα εγω Ελεουσα να την παρω, οποτε ημουν στο χωριο και το Σαββατο το πρωι.
Κρίμα...και πολύ ήθελα να τη δοκιμάσω... :(

Next time ;)

Superfunk είπε:
Έχω ν΄ακούσω αυτή την έκφραση από τότε που ήμουν μαθητής.

Α! ρε γηραλέοι τύποι που κυκλοφορούμε 'δω μέσα. :-*

Superfunk είπε:
Σαφέστατα.

Και αποδεικνύεται από την Tele που θέλω.

Εχω την strat αδελφούλα της.

Squier_Protone_Thinline_Tele_03.JPG

Με τα χρυσάφια της, τα binding και τα νερά της, τις πέρλες και τα κούφια της.

Τα χει όλα και συμφέρει. Σκέτο Βερολίνο.  ;D

Με γειες! Ο ήχος της μ’ αρέσει περισσότερο απ’ την εμφάνισή της. Αυτοί οι μαγνήτες έχουν όντως ενδιαφέρον.

Nestoras είπε:
Έχω ν΄ακούσω αυτή την έκφραση από τότε που ήμουν μαθητής.

Α! ρε γηραλέοι τύποι που κυκλοφορούμε 'δω μέσα. :-*
Μπα, μη νομίζεις, έχει επανέλθει. Την άκουγα από κάτι πιτσιρικάδες πέρυσι που ήμουν φαντάρος. Μάλλον αναφέρεται πλέον στους κακόγουστους μοδάτους ή κάτι τέτοιο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back