Vst με ακουστικά οργανα!

dj_pns

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλησπερα και χρονια πολλα παιδια.

Μπορει κανεις να μου προτεινει ενα καλο VST με αναλογικα οργανα (πιανο,τρομπετα,φλαουτο,ακορντεον κτλπ) ? Εχω το Nexus αλλα εχει ΤΕΡΑΣΤΟΙΑ library και θα κανω 50 ωρες να τα βρω (αν τα εχει) γι αυτο θελω ενα που να τα εχει ολα μαζι μαζεμενα :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
dj_pns είπε:
Καλησπερα και χρονια πολλα παιδια.

Μπορει κανεις να μου προτεινει ενα καλο VST με αναλογικα οργανα (πιανο,τρομπετα,φλαουτο,ακορντεον κτλπ) ? Εχω το Nexus αλλα εχει ΤΕΡΑΣΤΟΙΑ library και θα κανω 50 ωρες να τα βρω (αν τα εχει) γι αυτο θελω ενα που να τα εχει ολα μαζι μαζεμενα :)
το Hypersonic  της Steinberg

Μολις βρηκα και το HALionOne στο cubase και το δοκιμασα για 1η φορα δεν το ειχα καθολου σε εκτιμηση και μπορω να πω οτι με βολεψε... αυτο που ανεφερες δεν βλεπω να το εχει μεσα pre-installed το cubase,το πουλαει η εταιρια ξεχωριστα?

dj_pns είπε:
Μπορει κανεις να μου προτεινει ενα καλο VST με αναλογικα οργανα (πιανο,τρομπετα,φλαουτο,ακορντεον κτλπ) ?
Δεν ηξερα οτι το πιανο, η τρομπετα, το φλαουτο και το ακορντεον ειναι αναλογικα οργανα... ;D ;D

Το λεω λαθος? :P Αναλογικα νομιζα λεγοταν ολα τα οργανα που παιζεις με το χερι και δεν εχουν ηχους με ηλεκτρονικη μορφη οπως αρμονια synthesizer κτλπ :P

Διορθωστε με!

Και τα αναλογικα που λες, ηλεκτρονικα οργανα ειναι. Αυτα που εγραψες λεγονται ακουστικα οργανα. 8)

Να σαι καλα! Δεν το ηξερα!

Vst με ακουστικα οργανα λοιπον...  :P

Το Kontakt...για αρχή. Έχει -σε πολύ καλό επίπεδο- τα περισσότερα που ψάχνεις από τη μαμά του χωρίς το ακκορντεόν. Σίγουρα όμως υπάρχει σε προστιθέμενη library

Μην ταλαιπωρείσαι. Το HALionOne στο cubase είναι ότι πρέπει.

Ενα rompler - sampler ζητάς και το έχεις ήδη.

yameth είπε:
Μην ταλαιπωρείσαι. Το HALionOne στο cubase είναι ότι πρέπει.

Ενα rompler - sampler ζητάς και το έχεις ήδη.
έχει και ακκορντεόν φίλος Admin?

Μπορείς να ρίξεις και μία ματιά στο E-MU Proteus VX το οποίο και είναι δωρεάν και έχει πολλούς ποιοτικούς ήχους ακουστικών οργάνων.Ειδικά τα drumkits,bass,orchestra μου αρέσουν ιδιαίτερα.Ίσως το βρείς χρήσιμο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back