εεεε βέβαια, αφού όταν εμείς παίζαμε κιθάρα οι άλλοι τρώγαν μπανάνες στα δέντρα ;D ;D ;D (εμπνευσμένο και από το άβαταρ)kwstas79 είπε:Έτσι είναι, οι schecter είναι εντελώς χάλια, όλοι στο ελλάντα άλλωστε το ξέρουν, μιας και ξέρουν τα πάντα για κιθάρες και όχι μόνο.
νομίζω ξέρω να αναγνωρίζω τι μου φταίει όταν νοιώθω χάλια αίσθηση στα τάστα... απλά λέω πως εμένα δεν με βόλεψε... :Μaple είναι...δεν είναι ταστιερα με καρφια ήμαρτον...και αποκλειεται να ήταν αυτος ο λόγος που έιχες χάλια αποδοση σε μια κιθαρα...
]vimp είπε:ετυχε να παω για να αγορασω δοκιμασα 2-3 μοντελα και δεν μου αρεσαν για τα δικα μου αυτια.
Madara είπε:νομίζω ξέρω να αναγνωρίζω τι μου φταίει όταν νοιώθω χάλια αίσθηση στα τάστα... απλά λέω πως εμένα δεν με βόλεψε... :![]()
Αυτοί παίζουν με ντιστόρσιο. Δεν ασχολείται ο SF...X-minor είπε:Σα να μου'ρθε μια σκηνή να μαλώνει ο loomis με τον satriani στο noiz για το αν το mahogany της schecter ή το basswood της ibanez είναι πιο κουρδισμένο, και να τους πριζώνει ο SF να πάρουν tele... 8)
δεκτόν, ήταν κάποια στρατ deluxe νομίζω (όχι σίγουρος) αλλά εμένα αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η αίσθηση της ταστιέρας, λογικά φταίει και το radius. Όμως ούτως η άλλως medium τάστα παίζω οπότε δεν νομίζω να φταίνε αυτά... δεν ισχυρίστηκα πως είναι πιο δυσκολόπαικτες, απλά πως είναι διαφορετικό σαν αίσθηση και θα ήταν καλό να δοκιμάσει...odis13 είπε:Kαι το αν η ταστιερα είναι απο maple ή rosewood έπηρεάζει την αίσθηση των τάστων?Μου το εξηγείς λίγο παραπάνω? Το radius να φανταστώ επηρεάζει το output των μαγνητών και τα medium-jumbo τάστα το πόσο καλά κραταει η κιθαρα το κουρδισμα?
Σορυ για τον "ακραιο" χαρακτηρα του ποστ αλλά συμβαδιζει με αυτον του αρχικου σου σχολιου...δηλαδή σόρυ κιολας αλλά το ότι οι κιθαρες me maple ταστιερα είναι πιο δυσκολοπαικτες είναι ενας τελειως αβασιμος αφορισμος , πόσο μάλλον όταν έχεις δοκιμάσει μόνο μια.
Για περιέργεια, για πες ποια κιθαρα με maple δοκίμασες...πάω στοίχημα θα είχε vintage radius και το πολύ medium ταστα, τα οποια δε σε βολεψαν (λογικο).
έγραψεΣα να μου'ρθε μια σκηνή να μαλώνει ο loomis με τον satriani στο noiz για το αν το mahogany της schecter ή το basswood της ibanez είναι πιο κουρδισμένο, και να τους πριζώνει ο SF να πάρουν tele... 8)
Μόλις τα έσπασες!!!X-minor είπε:Σα να μου'ρθε μια σκηνή να μαλώνει ο loomis με τον satriani στο noiz για το αν το mahogany της schecter ή το basswood της ibanez είναι πιο κουρδισμένο, και να τους πριζώνει ο SF να πάρουν tele... 8)
Από το ίδιο τους το όνομα. Ο θρύλος λέει ότι στα χρόνια της τουρκοκρατίας είχαν φέρει μια για να παίξει ο Ιμπραήμ Πασάς (1789-1848), και αυτός ευθύς μόλις την συνέδεσε στο Τριπλό Ρεκτιφιέ αναφώνησε: "Aisichtir!" To όνομα αυτό επεβίωσε μέχρι τις μέρες μας, εξευρωπαΐστηκε, εξευγενίστηκε και μεταλλάχθηκε σε Schecter.odis13 είπε:Τι εννοείς, ότι η schechter δεν έχει ποιοτητα?Απο που και ως που?
μπορώ να πώ με σιγουριά πως όταν έπαιξα με τέτοια ταστιέρα ήταν η χειρότερη απόδοση που είχα από τότε που πρωτοέπιασα κιθάρα
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ γιατι και τα λιγα μαλλια που μας εμειναν κινδυνευουν να πεσουν με αυτα που μας τσαμπουνας... ;D. δεν ισχυρίστηκα πως είναι πιο δυσκολόπαικτες
οχι ΔΕΝ ειναι ρε,αφου το λεει ο...ΜΑΝΤΑΡΑΣ...ποιος τον μαμει τον VAN HALEN,τον Brent Mason,τον Danny Gatton ,τον Eric Johnson & καμμια ....εκατοσταρια χιλιαδες αλλους που παιζoυν ...τις καλτσες του ΜΟΝΟ με maple ταστιερες...? :κιολας αλλά το ότι οι κιθαρες me maple ταστιερα είναι πιο δυσκολοπαικτες είναι ενας τελειως αβασιμος αφορισμος
αλλος απο δω.... :ετυχε να παω για να αγορασω δοκιμασα 2-3 μοντελα και δεν μου αρεσαν για τα δικα μου αυτια.
πες οτι οντως κατι τετοιο εγινε...ΕΜΕΙΣ ομως ΤΙ φταιμε οι αμοιροι?? ;DΕντάξει έπεσε σε κακή ταστοδουλειά σε maple ταστιέρα και του έμεινε. Απλά μάλλον θεώρησε ότι είναι χαρακτηριστικό αυτού του ξύλου να μην κάθονται καλά τα τάστα.
Τά 'θελε και τά 'παθε το 13χρονο, προκαλούσε.Superfunk είπε:Και καλα εμεις ξερουμε και 5 πραματα παραπανω το καημενο το 13χρονο που θα μπει στο noiz για να ζητησει μια συμβουλη και πεσει πανω στην παραπανω "διαπιστωση" τι φταιει?
τίποτα, είπα αυτό που πιστεύω ;Dkkaravolas είπε:@Madara: Ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια να σαι καλά!