- Πόντοι
- 6
ποιο ειναι τελος παντων αυτο το μαγαζι?
Όχι, ψιλά... Αόρατα... Για όλους... Δυστυχώς.Thomsot είπε:Αλλα αυτα ειναι δυστυχως φιλος ψιλα γραμματα για σας.
ποιο ειναι τελος παντων αυτο το μαγαζι?
το μαγαζί λέγεται ΒΑΒΕΛ, πάνω στην πλατεία εξαρχείων.
Και για εμένα πχ που είμαι 28 εχω την πρωινή μου δουλειά αλλά και μια μπαντούλα (δηλαδή καμία σχέση με επαγγελματίας) και θέλω να παίζω ένα live το 4μηνο...RayDTutto είπε:Όχι, ψιλά... Αόρατα... Για όλους... Δυστυχώς.
Πιατσοφιξ...και καθαρισες ;Dgadget είπε:Χωρίς καμία ειρωνεία αλλά με πραγματική απορία σε μια τέτοια περίπτωση τι γίνεται?
Δεν επρεπε να μιλας εσυ ετσι γιατι υποτιθεται οτι εισαι μουσικος με σπουδες και καποιας ηλικιας και επρεπε να γνωριζεις οτι υπαρχει κοσμος που ζει απο τη δουλεια αυτη (οχι εγω παντως). Δεν τους σεβομαστε??!! Δεκτον. Μην τους κοροιδευουμε απο πανω.neeq είπε:Πιατσοφιξ...και καθαρισες ;D
Περαν της πλακας, το χαλάς την πιάτσα δεν υπάρχει. Είναι μουσική, ο καθένας την υπηρετεί όπως καταλαβαίνει.
Αν εσυ που παιζεις δωρεάν, εισαι καλυτερος αυτου που ζητάει ντουκου χαρτουρα, αυτό είναι πρόβλημα του άλλου και όχι δικό σου.
Σιγά που θα γεμίσουμε και ενοχές επειδή δε βάλαμε ταμπελάκι με τιμή στο κάθε χόμπι μας.
Φιλος δεν το συζηταμε ;D θα πας να παιξεις, γιατι αν η γρια μαθει στα συκα...τρωει και τα συκοφυλλα, και το παταρι φιλε ειναι μεγαλη ιστορια. Αν το χεις μαθει το ατιμο παθαινεις στερητικο συνδρομο, και δεν υποφερεται ;DΚαι για εμένα πχ που είμαι 28 εχω την πρωινή μου δουλειά αλλά και μια μπαντούλα (δηλαδή καμία σχέση με επαγγελματίας) και θέλω να παίζω ένα live το 4μηνο...
Ποίος είναι ο νόμιμος ή/και ηθικός τρόπος να το κάνω μιας και νόμιμος θέλω να είμαι αλλα και να μην μπαίνω σε ξένα χωράφια.
Αν παίξω τσάμπα χαλάω την πίατσα. Αν πάρω ποσοστό/κομμάτι απο τα εισιτήρια που κόπηκαν και χαλάω την πιάτσα και δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω ούτε εγώ ούτε ο μαγαζάτορας και αν ζητήσω κασέ συγκεκριμένο μάλλον θα με πάρουν με τις τομάτες.
Χωρίς καμία ειρωνεία αλλά με πραγματική απορία σε μια τέτοια περίπτωση τι γίνεται?
Ωδιε, αυριο πρωι με τον κηδεμονα σου ;DΠέστα ρε neeq γιατί αυτά τα "χαλάτε τη πιάτσα" μου φέρνει κάτι σε συνδικαλισμό ταξιτζήδων.
Δεν κορόιδεψε, ούτε έδειξε έλλειψη σεβασμού.Thomsot είπε:Δεν τους σεβομαστε??!! Δεκτον. Μην τους κοροιδευουμε απο πανω.
Το σχόλιο μου δεν ήταν για το θέμα της "πιάτσας" (έννοια που μου προκαλεί αηδία). Ήταν για το θέμα του νόμου. Δεν με ενδιαφέρει αν χαλάει κάποιος σαν κι εσένα την πιάτσα. Απλώς λειτουργεί παράνομα και αυτός και ο εργοδότης του. Φοροδιαφεύγοντες και εισφοροδιαφεύγοντες.gadget είπε:Αν παίξω τσάμπα χαλάω την πίατσα. Αν πάρω ποσοστό/κομμάτι απο τα εισιτήρια που κόπηκαν και χαλάω την πιάτσα και δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω ούτε εγώ ούτε ο μαγαζάτορας και αν ζητήσω κασέ συγκεκριμένο μάλλον θα με πάρουν με τις τομάτες.
Τωρα θα σου λεγα τι λεει και τι κανει....audiokostas είπε:Δεν κορόιδεψε, ούτε έδειξε έλλειψη σεβασμού.
Είπε αυτό που είπες κι εσύ.
Ο καθείς αυτοαξιολογείται και αναλόγως απαιτεί.
Οι σοβαροί επαγγελματίες είναι σίγουρο ότι δεν προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες με τους ερασιτέχνες.
....αλλα ας μη γινουμε ακραιοι ;DΠιατσοφιξ...και καθαρισες ;D
Περαν της πλακας, το χαλάς την πιάτσα δεν υπάρχει. Είναι μουσική, ο καθένας την υπηρετεί όπως καταλαβαίνει.
Αν εσυ που παιζεις δωρεάν, εισαι καλυτερος αυτου που ζητάει ντουκου χαρτουρα, αυτό είναι πρόβλημα του άλλου και όχι δικό σου.
Σιγά που θα γεμίσουμε και ενοχές επειδή δε βάλαμε ταμπελάκι με τιμή στο κάθε χόμπι μας.
Οχι οχι...RayDTutto είπε:Θα μου πεις "εγώ θα γίνω νόμιμος και θα σώσω την Ελλάδα";
Ακριβώς. Εγω που παιζω αρκετες φορές δωρεαν, δε νομιζω να χαλάω την πιατσα στον Λάντσια, ή όποιον αλλο σοβαρο και σπουδαίο.audiokostas είπε:Οι σοβαροί επαγγελματίες είναι σίγουρο ότι δεν προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες με τους ερασιτέχνες.
Πσσσσσσσσσς ( ) ...neeq είπε:Αλλο το αλλο, αλλο το αλλο, που λεει και η Σανταλοβάκη.
;Dneeq είπε:Παρακαλω να σβηστουν οι παραπανω ατυχεις και εμπρηστικές μου εκφρασεις, όπως «ο καθενας την υπηρετει οπως καταλαβαινει», «ταμπελακι με τιμη», «ντουκου χαρτουρα».
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά κοίταξε να δεις πως πηδιέται "η πιάτσα" (ή ακόμη χειρότερα ολόκληρη βιομηχανία!!!!)neeq είπε:Ακριβώς. Εγω που παιζω αρκετες φορές δωρεαν, δε νομιζω να χαλάω την πιατσα στον Λάντσια, ή όποιον αλλο σοβαρο και σπουδαίο.
Οπως και οταν εκανα επαγγελματικά αυτη τη δουλεια, δεν κινδυνευα απο τους 16χρονους χομπιστες. Αλλο το αλλο, αλλο το αλλο, που λεει και η Σανταλοβάκη.
Όλα καλά αλλά αυτό παραείναι χοντρό. Θα μπορούσε να σου πει ο x bedroom composer ότι, all things considered, τελικά προσέφερε καλύτερο "προϊόν".Nikolas είπε:[...]Και έχεις και τον bedroom composer που έχει κατεβάσει παράνομα ΤΑ ΠΑΝΤΑ (παραπάνω από όσα έχω εγώ) και έχει σπουδάσει την οποιαδήποτε παπαριά μπορεί κανείς να φανταστεί.[...]
Νικόλα, κι εγω bedroom composer ειμαι, και θα πλήρωνα απο πάνω, για να ακουσω τη μουσική μου σε video game.Nikolas είπε:Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά κοίταξε να δεις πως πηδιέται "η πιάτσα" (ή ακόμη χειρότερα ολόκληρη βιομηχανία!!!!)
Έχεις εμένα, που έχω επενδύσει πολλά χρόνια στις σπουδές μου και πάρα πολλά χρήματα στα όργανά μου (ψυφιακά τα πιο πολλά)... Όπως με νοιάζει ότι γίνεται τριγύρω μου γιατι οι πελάτες μου είναι αυτού του κόσμου, όχι του άλλου!
Eγω εχω αυτην την επιλογη γιατι δεν ζω απο αυτο. Πες το ιδιο σε καποιον επαγγελματια με οικογενεια, που του βαζει το αφεντικο το μαχαιρι στο λαιμο.Thomsot είπε:Αυτο ακριβως σου λεω, ορισε ποιο ειναι αυτο το μεροκαματο που σου αξιζει (αν εισαι επαγγελματιας μουσικος και σου αξιζει) και ευθεως ζητησετο, και αν στο αρνηθει να μην πας.
Στην Αθηνα δεν ειναι κλειστος ο κυκλος, τι να κανουμε... οποτε αυτο που λες ειναι ατοπο.Εγω προσπαθησα να γραψω ποιο ειναι το σωστο πρεπον και αυτονοητο να γινεται, το οποιο εδω στην επαρχια, ειναι κανονας για ολα τα συγκροτηματα και τους μουσικους, και ξερεις γιατι??
Γιατι εδω ο κυκλος ειναι κλειστος και οι συνηθεις υποπτοι, και το "εγω θα φερω κοσμο ενω ο αλλος δεν θα φερει" δεν ισχυει, γιατι ολοι τον ιδιο κοσμο θα φερουν.
Επιπλεον φιλος οταν παιζεις με ποσοστα και οχι εργολαβικα (κατ αποκοπη δηλαδη) που απλα κοβεις ενα δελτιο παροχης υπηρεσιων και σχολας, ειναι το μαγαζι υποχρεωμενο να σε ασφαλισει (εστω και για μια μερα).
Αλλα αυτα ειναι δυστυχως φιλος ψιλα γραμματα για σας.
Οπως και για τα μαγαζια το να πανε στην ΑΕΠΙ και να σκασουν 400 ευρω για ενα live (τοσο παει στα live η μερα για καταστηματα με αδειες ανω των 100 καθισματων) ειναι παλι ψιλα γραμματα, και γι αυτο παμε σαν λαος και σαν κρατος φιλος κατα διαολου.
Καλο ομως θα ειναι, μεσα σε αυτη τη ζουγκλα που εμεις οι ιδιοι εχουμε δημιουργησει στο χωρο της διασκεδασης στην Ελλαδα να μην βγαινουμε στα φορα και διεκδικουμε υποτιθεμενα δικαιωματα, και να μην παραπονουμαστε γιατι μας ριξανε.
Η ζουγκλα θελει νασαι θηριο για να επιβιωσεις. ;D
Ποιος το είπε αυτο βρε Μπιλ? Δε διαβασα απο κανεναν συνομιλητη αυτη την αποψη.BillTrantos είπε:Συγγνώμη που επεμβαίνω εκ νέου,αλλά διαβάζοντας αυτή τη συζήτηση μου προέκυψε μια απορία.Εγώ,ο 17χρονος χομπίστας όπως είπε κάποιος,δεν δικαιούμαι πληρωμή?