- Πόντοι
- 1,168
Aκριβώς!Superfunk είπε:μαλλον η καλοπεραση μας εκανε ξενερωτους....![]()
Bryan Ferry - Don't Stop The Dance HD 1080p
Εγώ πάντως δεν έπαυσα, και το άλλο Σάββατο που παντρεύεται ένας κολλητός, θα του δώσω να καταλάβει.

Aκριβώς!Superfunk είπε:μαλλον η καλοπεραση μας εκανε ξενερωτους....![]()
για δώσε καμμιά διεύθυνση να πάμε με το "χορευταρά" Νέστορα! ;D ;Dstavros_d80 είπε:άντε και κανα λεσβιακό RnB'
Ποια καλοπέραση βρε γερούνδια... Ρωτάει κανείς αν κρατάνε τα πόδια μας ;DSuperfunk είπε:μαλλον η καλοπεραση μας εκανε ξενερωτους....![]()
Ναι, τα είπαμε αυτά.peripatitis είπε:Απλά χορεύει κυρίως την μουσική που τον εκφράζει και σε χώρους που τον εκφράζουν.
Δηλαδή ταβέρνες, σκυλάδικα, πανηγύρια και συναυλίες.
Μιλαω για τα liveάδικα. Και δεν ήταν ανέκαθεν.Τα club ανέκαθεν δεν ήταν για χορό στην Ελλάδα (ίσως λίγο στην μετάβαση από ντισκο, αλλά αν κοιτάξουμε και εκείνη την περίοδο πέρα από κάνα 4 και fuzz οπού και η ηλεκτρονική μουσική ως γκαμπα αντιπροσώπευε και μια "επανάσταση", ουσιαστικά με το κόκκινο τριαντάφυλλο και το του αγοριού απέναντι χόρευαν)
Ποτέ δεν είχαν. Slow rock ήταν.Έμενα αυτό πού με καίει πάντως περισσότερο είναι γιατί πλέον στα πάρτι δεν εχουν μπλουζ![]()
Έρχονται από google. Τα cookies σου φταίνε.Επιπλέον και χωρίς να θέλω να πολιτικολογώ,
αλλά τι σκ@#&*@# υπάρχει κάποιος χώρος στο διαδίκτυο που να μην υπάρχει διαφήμιση του ΠΑΣΟΚ ;
Η έχω κολλήσει κάνα green sun virus, διότι από youtube σε Noiz το ίδιο μπανερακι μου σκάει....
Τυπου "Poor Man's Moody Blues" εε?.... ;Dperipatitis είπε:Έμενα αυτό πού με καίει πάντως περισσότερο είναι γιατί πλέον στα πάρτι δεν εχουν μπλουζ![]()
Ευτυχώς γιατί έμοιαζε σαν το noiz να έπαιρνε σαφή πολιτική θέση για τις εκλογέςaudiokostas είπε:Έρχονται από google. Τα cookies σου φταίνε.
Μεγάλη αλήθεια!Επειδή μιλάμε για "ξένη" μουσική, μην ξεχνάτε πως γονιδιακά και κατά παράδοση ο έλλην αισθάνεται οικεία στους μονούς ρυθμούς (9/8) ενώ αντίθετα ψιλοκολώνει στους ζυγούς/"δυτικούς (4/4).
Πολύ σωστή παρατήρηση!νομιζω πως εχουμε σταματησει να χορευουμε γιατι εχει αλλαξει ριζικα το τελετουργικο του φλερτ...η τελος παντων, το γεγονος αυτο εχει παιξει καταλυτικο ρολο προς αυτη την κατευθυνση.
Συμφωνώ ως προς τα περί ντροπής, καθωσπρεπισμού κ.λπ. αλλά όχι σχετικά με τους μονούς ρυθμούς και τη γονιδιακή διάσταση. Κατ' αρχήν γιατί πολλοί ελληνικοί και ανατολίτικοι ρυθμοί είναι ζυγοί οπότε δεν μας χαλάνε τα κανα-δυο όγδοα που λείπουν ή περισσεύουν από τα συνήθη ξένα 4άρια, αλλά και γιατί υπάρχουν πλέον ολόκληρες γενιές από τη 10ετία του 50 μέχρι σήμερα που έχουν χύσει ιδρώτα ακούγοντας και χορεύοντας "σέικ".ez είπε:Κατά βάση υπεύθυνο είναι νομίζω ένα αίσθημα ντροπής λόγω του στιγμιαίου "ξεγυμνώματος" -όλοι με κοιτάνε, τι θα λένε για μένα, είμαι χοντρός/άσε καλύτερα- που σαφώς προέρχεται απο έναν βαθύ συντηρητισμό και υφέρποντα φόβο προς κάτι ξενόφερτο που ενδεχόμενα θα μας "χαρακτηρίσει" ως κάτι που πιθανόν δεν γνωρίζουμε και το αντμετωπίζουμε καχύποπτα.
Η απενοχοποίηση έρχεται όταν τα όρια είναι προκαθορισμένα και δεδομένα -δημοτική/λαική μουσική- ή όταν επιβάλλεται απο πρόσκαιρους κανόνες λάιφστάιλ.
Επειδή μιλάμε για "ξένη" μουσική, μην ξεχνάτε πως γονιδιακά και κατά παράδοση ο έλλην αισθάνεται οικεία στους μονούς ρυθμούς (9/8) ενώ αντίθετα ψιλοκολώνει στους ζυγούς/"δυτικούς (4/4). Οι όποιες εξαιρέσεις δεν αναιρούν το γενικό συμπέρασμα, κάτι που άλλωστε φαίνεται κι απ το γεγονός πως ο ίδιος αυτός έλλην ταλαιπωρείται αφάνταστα να χτυπάει παλαμάκια στο δύο...
Πάντως θέλω να παρατηρήσω πως το ερώτημα του τίτλου θα έπρεπε να είναι ελαφρώς διαφοροποιημένο, καθότι πιστεύω πως γενικά χορεύουμε ως λαός, αλλά μόνον εκείνα που μας κάνουν να αισθανόμαστε "ασφαλείς"...
Δεν έχει απλώς αλλάξει η τελετουργία του φλερτ. Έχει ουσιαστικά σταματήσει το φλερτ σε δημόσιους χώρους. Το γιατί συνέβη αυτό, είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα, για άλλο θρεντ.matawan είπε:νομιζω πως εχουμε σταματησει να χορευουμε γιατι εχει αλλαξει ριζικα το τελετουργικο του φλερτ...η τελος παντων, το γεγονος αυτο εχει παιξει καταλυτικο ρολο προς αυτη την κατευθυνση.
+1Jazzjoker είπε:Δεν έχει απλώς αλλάξει η τελετουργία του φλερτ. Έχει ουσιαστικά σταματήσει το φλερτ σε δημόσιους χώρους. Το γιατί συνέβη αυτό, είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα, για άλλο θρεντ.