Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας το ότι δεν χορεύουνε σήμερα, απομεινάρι των ορθάδικων δεκαετίας 90. Πιο πολύ σημασία έχει το look, αν είσαι γνωστός, με τι αμάξι θα φτάσεις, τι ρούχα φοράς, πόσοι θα σε χαιρετίσουν στο club... υπολείματα του νεοπλουτισμού. Η μουσική μια χαρά είναι.... εξελιγμένη όπως έπρεπε.
Όπως επίσης είναι θέμα νοοτροπίας να μη χορεύουν (όταν χορεύουν) αγόρι-κορίτσι αλλά κορίτσι με κορίτσι και τα αγόρια να κοιτάζουν από κάτω και να λένε "ουάου".... αυτό και άλλα πολλά δεν πρόκειται ποτέ να τα καταλάβω είμαι τις παλιάς σχολής.
Την τελευταία φορά που είδα κόσμο να χορεύει σε club στην Ελλάδα (disco ήτανε αλλά είχε μετατραπεί σε club) ήταν το 1994 και έπαιζε σε βινύλιο (φυσικά!) το Mr Vain... από τότε δεν ξαναείδα (δεν κάνω πλάκα!). Εντάξει είδα στη Μύκονο αλλά εκεί χορεύουν όλη μέρα σαν τα βλαμμένα επειδή είναι στη Μύκονο όχι επειδή τους αρέσει να χορεύουν οπότε δεν πιάνεται :
όπως δεν πιάνονται και τα βλαμμένα σε Κάβο, Μάλια, φαληράκι κτλ για ευνόητους λόγους...
Κατά τα άλλα επειδή ανεβαίνω συχνά-πυκνά εις τον Ηνωμένον Βασίλειον εκεί συνεχίζουν να χορεύουν δεν έχουν σταματήσει πράγμα πάρα πολύ όμορφο (όπως επίσης και το ότι οι dj's δουλεύουν βινύλιο, ξέρουν να μιξάρουν, δεν είναι υδραυλικοί την ημέρα-το βράδυ dj-καμαριέρα και άλλα πολλά).
Πάντα ήμουν αντίθετος στο θέμα των ναρκωτικών και της Rave/Trance νοοτροπίας, ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρότι είχα την τύχη να απολαύσω πολλούς μεγάλους dj's όσο ήμουν εκεί (Van Dyke στο Gatecrasher/Steve Lowler Sankeys Soap -εποχές 99) και ήμουν φαν της μουσικής αυτής αλλά εντάξει εκεί είναι άλλη η νοοτροπία, αλλά το drug είναι fake σκοπός είναι να γίνεται η ίδια η μουσική drug άμα είναι να χαπακώνεσαι για να χορεύεις δεν λέει...
Χορός γνήσιος πλέον μόνο σε σκυλάδικα+πανηγύρια τα άλλα τέλος! (άντε και κανα λεσβιακό RnB' αλλά μπορεί να είναι στημένο από promotion αν είναι όλες μοντέλα και φοράνε μπλουζάκια RedBull οπότε προσοχή!-... επίσης το ίδιο ισχύει και για άλλες μάρκες γνωστών ποτών).