Κι εγώ το ίδιο νομίζω.Angelos είπε:Νομίζω ότι είναι παρα πολλά 100 βατ για στουντιο ...
γι' αυτό προτείνουμε τον valvetronix που έχει power level control...Angelos είπε:Νομίζω ότι είναι παρα πολλά 100 βατ για στουντιο ...
ο λόγος που προτείνουμε modelling είναι επειδή χρειάζεται τις πολλές επιλογές, όχι τον ήχο... κανείς δεν αμφιβάλλει πως ένας λαμπάτος βγάζει πολύ ανώτερο ήχο (προς θεού ;D), αλλά δεν απευθύνεται σε μαθητές που ακόμα πειραματίζονται και δεν ξέρουν τι ψάχνουν... και ακόμα και 4 κανάλια δεν μπορούν να συγκριθούν με 22 προκαθορισμένους ήχους, 12 εφέ, πόσα ακόμα προγράμματα αλλά και την δυνατότητα να παίξεις με τις ρυθμίσεις όταν μιλάς για ποικιλία ήχων... εντάξει, θυσιάζει την ποιότητα για την ποικιλία...προς φίλο musictech:
είναι κρίμα θαρρώ για 150 ε να πάμε σε trancistor :'(
http://www.thomann.de/gr/randall_rg50_tc.htm?sid=5a34e2a7dd6610a5e82c98c6648e8c49
...ή απλά έναν φτηνότερο σε λογικά βατ μιας και θα χρησιμοποιηθεί μόνο για practice, άντε και κανένα recording στο τσακίρ κέφι.Madara είπε:γι' αυτό προτείνουμε τον valvetronix που έχει power level control...Νομίζω ότι είναι παρα πολλά 100 βατ για στουντιο ...
μα σε φθηνότερο δεν θα βρεί την ίδια ποιότητα ήχου, και στο κάτω κάτω δεν είναι καν ακριβός σε σχέση με το budget... δεν χάνει τίποτα, και μιλάμε για ίσως τον καλύτερο ενισχυτή της κατηγορίας...bloody_sunday είπε:...ή απλά έναν φτηνότερο σε λογικά βατ μιας και θα χρησιμοποιηθεί μόνο για practice, άντε και κανένα recording στο τσακίρ κέφι.