- Πόντοι
- 38
Σορρυ, νόμιζα πως μένεις Αθήνα...kleinmeiner είπε:Απ'ότι θυμάμαι,πχ δεν έχω δεί την 52 hot rod. Για Θεσσαλονίκη μιλάω.
Η hot rod που έχω παίξει εγώ πάντως ήταν πάρα πολύ καλή!...(και πούπουλο)
Σορρυ, νόμιζα πως μένεις Αθήνα...kleinmeiner είπε:Απ'ότι θυμάμαι,πχ δεν έχω δεί την 52 hot rod. Για Θεσσαλονίκη μιλάω.
θα ηθελα να μαθω...kleinmeiner είπε:Ευχαριστώ πολύ, παιδιά!
Θα ξεχυθώ, για αρχή, να δοκιμάσω Baja, αλλά και όποια άλλα μοντέλα telecaster βρω.
ΜΟΝΟ με πεντε?εχω βρεθει με 5 (προς το παρον)
εμ για αυτο τις αγοραζουμε (και τα TOYOTA ειναι τραγικα καλυτερα αμαξια απο τα Audi & τα BMW αλλα κανεις δεν θα τα προτιμησει απο αυτα ).εάν πρέπει να γράφει Fender για επένδυση, μεταπωλητική αξία πάσο.
ΟΧΙ δεν υπαρχει.Δεν υπάχει δυνατότητα η συναρμολόγηση να γίνει από κάποιον τεχνικό της Warmoth (πχ);
Τότε, συγκεντρώσου, ψάξε, βάλε ένα οικονομικό όριο στον εαυτό σου, αποφάσισε τι πραγματικά θέλεις και ξαναέλα να τα πούμε.kleinmeiner είπε:...δε σκεφτόμουν καθόλου την εναλλακτική της συναρμολόγησης.
Θελω tele branded TOYOTA ;D ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:εμ για αυτο τις αγοραζουμε (και τα TOYOTA ειναι τραγικα καλυτερα αμαξια απο τα Audi & τα BMW αλλα κανεις δεν θα τα προτιμησει απο αυτα )
αμ αγορι μου για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ αγοραζεις το ...καρο στην Ελλαδα,μηπως υα υπολοιπα ...καλα του θα μπορεσεις ποτε να τα δεις με 5 χιλιομετρα ταχυτητα/ωρα κολλημενος στη κινηση?? ;Dfenderiarhs είπε:Θελω tele branded TOYOTA ;D ;D ;D ;D ;D
Kαλα ειναι τα toyota για το σουπερμαρκετ. Τα audi, bmw ειναι πολυ καλυτερα σε ολα (πλην αξιοπιστιας). Δυστυχως οι περισσοτεροι που τα αγοραζουν τα χρησιμοποιουν μονο για το σουπερμαρκετ
Έχεις δει toyota και corsa να πηγαίνουν χιλιόμετρα χωρίς ΣΤΑΛΑ νερό/παραφλου;Kαλα ειναι τα toyota για το σουπερμαρκετ.
θυμήθηκα έναν παλιό μας ντράμερ, που για να με βοηθήσει να διαλέξω ανάμεσα σε δύο γυναίκες ;D μου είχε πει ακριβώς αυτό:Εξω απο τη πλακα τωρα ειναι ΠΟΛΥ φυσικο αυτο που "επαθες",οπως ελεγε και ο παππους μου οταν ακουγε κανεναν εξυπνακια να θαβει ως "κερατα" καποιον που ειχε πολυ ομορφη γυναικα (τα κλασσικα ελληνικα δηλ.του στυλ "αυτην την εχουν παρει ολοι" κτλ.):
"Kαλυτερα να τρως απο ενα βαζο με μελι μαζι με αλλους παρα απο ενα βαζο με...."κακα" ΜΟΝΟΣ σου!"
(οπου "κακα" βαλε τις αλλες κιθαρες που ειναι υποδεεστερες των τελε,δηλ.ΟΛΕΣ! )