80's Jewels

Χάρης Γερουλάκης

haryy

Μέλος
Πόντοι
98
Ναι, υπάρχουν και σε εκείνη την δεκαετία.. :)

haryy είπε:
Ναι, υπάρχουν και σε εκείνη την δεκαετία.. :)
Όσο και να λοιδωρούνται, τα 80s (πέρα από τις μπουρούχες του συρμού) ήταν γεμάτα διαμαντάκια (όπως εξάλλου κάθε 10ετία)

Θα λεγα όμως μάλλον περισσότερο στην pop παρά στη rock .....

Aγοράκια...αν δεν πλακώσεις το κοριτσάκι (διαχρονικά) σε still of the night και ιζ δις λοβ, δεν βγάζεις τη μέρα  :). Τώρα αν είναι του ..(παλιού) πολυτεχνείου μπορεί να την βγάλεις καθαρή με smiths, morisson και τα συναφή. :D

Superfunk είπε:
+10000 ;D

αυτα ομως....
μου φαίνεται τρελό και παλαβό ότι σου αρέσουν από τη μια οι δυναμίτες των ΒΡ και το εσωστρεφές διανοουμενίστικο κόσμημα των The The, και από την άλλη η σούπα των pretenders που ακούνε τα white trash στις μεσοδυτικές ΗΠΑ...

gdevelek είπε:
μου φαίνεται τρελό και παλαβό ότι σου αρέσουν από τη μια οι δυναμίτες των ΒΡ και το εσωστρεφές διανοουμενίστικο κόσμημα των The The, και από την άλλη η σούπα των pretenders που ακούνε τα white trash στις μεσοδυτικές ΗΠΑ...
Οχι ρε οι Pretenders ειναι μπανταρα!! (και δεν νομιζω να τους ακουνε τα white trash....αλλα απο την αλλη τα white trash ακουνε και Johnny Cash & Merle Haggard οποτε δεν ειναι και τοσο χαλια οι μουσικες τους προτιμησεις.... ;D) αλλωστε ξερεις ποσο diversity εχω στις μουσικες μου προτιμησεις.... ;D....μεχρι και οι Judas Priest μου αρεσουν.... ;D

Superfunk είπε:
Pretenders - Back On The Chain Gang HQ Music[/url]
Ωραίο κομμάτι. Εγώ όμως είχα λιώσει το Middle of The Road .....

Tι δούλεμα είχα φάει επειδή έλεγα ως πιτσιρικάς ότι μου αρέσει πολύ η Hynde ως γυναίκα..

Άμα αρχίσω τα 80s............

Psychedelic Furs, Terence Trent D'Arby, Toto, Marvin Gaye, REM, Cure, The Smiths, Spandau Ballet, Police, Pretenders, Eurythmics, οι αγαπημένοι μου Beautiful South, Springsteen, U2, Hothouse Flowers (ειδικά τον πρώτο τον έχω λιώσει), Dire Straits, Talking Heads ...............

Ουφ κουράστηκα. Είναι ατελείωτοι.

Ποίοι Whitesnake ρε παιδιά;

Με δουλεύετε;

gdevelek είπε:
....αλλά σίγουρα όχι από τους whitesnake
Και γω προτιμω τους λαχανοντολμαδες απ το παστιτσιο.. ;)

Ας κανω ομως 2 υπερβασεις για χαρη του θεματος... 8)

[quote author=audiokostas link=topic=190523.msg624124#msg624124 date=1323093819

Ποίοι Whitesnake ρε παιδιά;

Με δουλεύετε;

Τελικα θα παρω μπιφτεκι με πουρε... ;D

freerock1974 είπε:
Down Under - Men At Work
Μόλις το άκουσα, έκατσα και έμαθα όλους τους στίχους  ;D

Edie Brickell & New Bohemians - What I Am
Μεγάλη ζημιά με τη κοπελλιά. Κόλλημα τρελλό σου λέω. Περισσότερο και από τη Samantha Foxx  ;D ;D

Τα χε όλα.

Και ωραίο μπάσο το κομμάτι.

Και ξέρεις πόσο μου αρέσαν οι Whitesnake.

Και οι κοπέλλες στα βίντεο τους

Ready & willing

Μπιφτεκοπούρεκο, μπιφτεκοπούρεκο! :D

Γ@μ@τοι οι men at work! Kαι το Who can it be know ωραίο (από τα πρώτα μου ακούσματα)

Πάμε παρακάτω...

freerock1974 είπε:
Και γω προτιμω τους λαχανοντολμαδες απ το παστιτσιο.. ;)
εννοείται πως όλα είναι υποκειμενικά  ;)

εννοείται επίσης πως με βάση τις δικές σου δουλειές, δεν μπορεί παρά να γουστάρεις whitesnake (τουλάχιστον ασύγκριτα περισσότερο από μένα)

Ρε,  βάλτε και κάτι πέρα από τα ίδια

Timbuk3, Camper Van Beethoven, Penguin Cafe Orchestra

α, ναι

και το Back in Black :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
4
Εμφανίσεις
231
Απαντήσεις
84
Εμφανίσεις