80's Jewels

Ένα ποζερό απάνθισμα (και όχι μόνο) από την λατρεμένη δεκαετία  ;D

gdevelek είπε:
The Cocteau Twins - Pandora (1984)
Μια χαρά.....

Και αφού έβαλες 4AD θα κάνω μία αφιέρωση στη γυναίκα μου (This Mortal Coil αντε και Peter Hamill και ας μην είναι αμιγώς 80s)

Να αφιερώσω και Marillion για τον Γιώργη και Genesis για τον Trolley  ;D

Vasmar..cool! ;)

Αudiokostas ας βάλουμε κάνα ίδιο μήπως και ακούσει κάνα 15άρικο. ;) 80'σ fest είναι το thread δεν πειράζει.

haryy είπε:
Terence Trent D'Arby - dance little sister
Αυτό μαζί με το Sign your name (ειδικά αυτό) τα χω τατουάζ στο μυαλό λόγω του ότι ως φοιτητής (ζούσα με ράδιο) το παιζαν οι τοπικοί σταθμοί 4 με 5 φορές τη μέρα τουλάχιστον.

Dire Straits - Brothers In Arms
Τον έχω λιώσει......δις  ;D

Και ήμουν και στο ΣΕΦ....

gdevelek είπε:
εννοείται επίσης πως με βάση τις δικές σου δουλειές, δεν μπορεί παρά να γουστάρεις whitesnake (τουλάχιστον ασύγκριτα περισσότερο από μένα)
Ε,ναι. ;)

Σιγουρα πολυ περισσοτερο απ σενα αλλα εδω δεν εγινα συνηγορος υπερασπισης τους,αλλα της υποκειμενικοτητας. ;)

Σε πολλα τετοια θεματα,βαζουμε ο καθενας απο 10 τραγουδια και χανουμε τη μπαλα..

Προτεινω να ειμαστε φειδωλοι γιατι αλλιως χανει το θεμα την αξια του και την ουσια του:N ακουμε-βλεπουμε κι οχι να ποσταρουμε μονο. ;)

(Υποκειμενικα αντικειμενικη γνωμη.. ;D)

Καιρό είχε να βγει νοϊζοθρεντ για 80s... η πλάκα είναι πως μόλις χτες βράδυ άκουγα έναν αμερικάνικο διαδικτυακό ροκοσταθμό και μου ήρθαν στο μυαλό δυο κλασσικά 80s άλμπουμς που τα είχα στην κυριολεξία λιώσει τότε:

Motley_Crue-Dr_Feelgood-Frontal.jpg

def%252520leppard%252520Hysteria.jpg

Αυτή τη στιγμή δεν τα έχω (μακάρι να είχα ακόμη τις αυθεντικές κασσετούλες τους) αλλά σκεφτόμουν πως αν υπήρχε κάποια περιποιημένη anniversary edition, θα τα αγόραζα μετά χαράς.

bloody_sunday είπε:
Καιρό είχε να βγει νοϊζοθρεντ για 80s... η πλάκα είναι πως μόλις χτες βράδυ άκουγα έναν αμερικάνικο διαδικτυακό ροκοσταθμό και μου ήρθαν στο μυαλό δυο κλασσικά 80s άλμπουμς που τα είχα στην κυριολεξία λιώσει τότε:

Motley_Crue-Dr_Feelgood-Frontal.jpg

def%252520leppard%252520Hysteria.jpg

Αυτή τη στιγμή δεν τα έχω (μακάρι να είχα ακόμη τις αυθεντικές κασσετούλες τους) αλλά σκεφτόμουν πως αν υπήρχε κάποια περιποιημένη anniversary edition, θα τα αγόραζα μετά χαράς.
Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ (και λίγοι ακόμα) γιατί οι... από πάνω  ;D το έχουν ρίξει στην... βαριά κουλτούρα (των 80's)  ;D ;D

Όχι ότι δεν είναι καλή (έχουν παρελάσει τρομερά κομμάτια), αλλά καθόλου fun... λίγη ποζεριά, ένα κομμωτήριο τέλος πάντων  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ (και λίγοι ακόμα) γιατί οι... από πάνω  ;D το έχουν ρίξει στην... βαριά κουλτούρα (των 80's)  ;D ;D

Όχι ότι δεν είναι καλή (έχουν παρελάσει τρομερά κομμάτια), αλλά καθόλου fun... λίγη ποζεριά, ένα κομμωτήριο τέλος πάντων  ;D
Ξέχασα να σημειώσω και το Slippery When Wet! Εκεί να δεις... Πέρα από τα γνωστά τότε megahits, να ίσως το καλύτερο κομμάτι του άλμπουμ:

Τίποτα τρομερό σαν τραγούδι αλλά το refrain με πορώνει ΠΟΛΥ άσχημα.

Μιας και μιλάμε για μουσική των 80's...

RayDTutto είπε:
Μιας και μιλάμε για μουσική των 80's...

+100000

Τα είπες όλα  ;D ;)  Για να δουν και οι μικρότεροι πως μεγαλώσαμε  ;D ;D ;D Ένα μουσικόραμα και έξω από την παράγκα. Όχι τώρα με τα youtube και τις ευκολίες  :D Ότι έπαιζε ο Γκούτης και μετά ο Σγότζος  ;D

Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο με τον Γκούτη είναι το πόσο απότομα έκοβε τα τραγούδια, καμία προσοχή να τα κόψει σε σημείο που να ψιλο-βολεύει, και κανένα fade-out, έπεφτε τσεκούρι ξυλοκόπου...

Επίσης θα ήταν αμαρτία να παραλείψουμε τον Άκη Έβενη στο ράδιο...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
4
Εμφανίσεις
238
Απαντήσεις
84
Εμφανίσεις
14K
Πάνος Χελιδόνης
Π

Απαντήσεις