αν είναι ΠΟΛΥ πέρα από τα ίδια;audiokostas είπε:Ρε, βάλτε και κάτι πέρα από τα ίδια
αν είναι ΠΟΛΥ πέρα από τα ίδια;audiokostas είπε:Ρε, βάλτε και κάτι πέρα από τα ίδια
Μια χαρά.....gdevelek είπε:The Cocteau Twins - Pandora (1984)
Αυτό μαζί με το Sign your name (ειδικά αυτό) τα χω τατουάζ στο μυαλό λόγω του ότι ως φοιτητής (ζούσα με ράδιο) το παιζαν οι τοπικοί σταθμοί 4 με 5 φορές τη μέρα τουλάχιστον.haryy είπε:Terence Trent D'Arby - dance little sister
Τον έχω λιώσει......δις ;DDire Straits - Brothers In Arms
Ε,ναι.gdevelek είπε:εννοείται επίσης πως με βάση τις δικές σου δουλειές, δεν μπορεί παρά να γουστάρεις whitesnake (τουλάχιστον ασύγκριτα περισσότερο από μένα)
Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ (και λίγοι ακόμα) γιατί οι... από πάνω ;D το έχουν ρίξει στην... βαριά κουλτούρα (των 80's) ;D ;Dbloody_sunday είπε:Καιρό είχε να βγει νοϊζοθρεντ για 80s... η πλάκα είναι πως μόλις χτες βράδυ άκουγα έναν αμερικάνικο διαδικτυακό ροκοσταθμό και μου ήρθαν στο μυαλό δυο κλασσικά 80s άλμπουμς που τα είχα στην κυριολεξία λιώσει τότε:
![]()
![]()
Αυτή τη στιγμή δεν τα έχω (μακάρι να είχα ακόμη τις αυθεντικές κασσετούλες τους) αλλά σκεφτόμουν πως αν υπήρχε κάποια περιποιημένη anniversary edition, θα τα αγόραζα μετά χαράς.
Ξέχασα να σημειώσω και το Slippery When Wet! Εκεί να δεις... Πέρα από τα γνωστά τότε megahits, να ίσως το καλύτερο κομμάτι του άλμπουμ:Terry RoscoeBeck5 είπε:Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ (και λίγοι ακόμα) γιατί οι... από πάνω ;D το έχουν ρίξει στην... βαριά κουλτούρα (των 80's) ;D ;D
Όχι ότι δεν είναι καλή (έχουν παρελάσει τρομερά κομμάτια), αλλά καθόλου fun... λίγη ποζεριά, ένα κομμωτήριο τέλος πάντων ;D
RayDTutto είπε:Μιας και μιλάμε για μουσική των 80's...