;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Να αφιερώσω και Marillion για τον Γιώργη και Genesis για τον Trolley ;D
Και άντε οι Mortal παλεύονται, στον Hamill (και μερικούς άλλους) όμως αποχωρώ διακριτικά όπως εξάλλου αποχωρεί και αυτή στα "soundtracks of prepubescent wankery" όπως αποκαλεί ένδοξα ονόματα της hard rock/metal .trolley είπε:Αν έχεις γυναίκα που να άκουγε αυτά, τότε "που'σου πασά μου" και να βρεθούμε οικογενειακώς καμιά φορά για τσάι και βουτήματα ώστε να τη σπάσουμε στη δικιά μου που μου έβαλε να ακούω το Grease στη πρώτη μας εκδρομή (όχι ότι πρόσεχα δηλαδή...).
Eιναι δυνατον να μιλαμε για trademark 80's drum sound και να μην μπει αυτο?audiokostas είπε:Και όταν μιλάμε για ντραμς trademark στα 80's.........
Simple Minds Don't You (Forget About Me) The Breakfast Club
It makes two of us Νέστορα!Nestoras είπε:HAVE I TOLD YOU LATELY THAT I LOVE YOU -- VAN MORRISON
Πάντα μ' έκανε να δακρύζω.
εκεί προς το τέλος που ξεκιινάει το πιατίνι... αξέχαστο τραγούδι, δίσκος και μπάνταdistortion είπε:Αφτό το από τα 7 της καβεράκι.
η λέξη "συγκινεί" είναι η πιο κατάλληλη για τον Mike Scott, φοβερή ψυχήfreerock1974 είπε:Eμενα παλι με συγκινει αυτο..
Mike Scott,μεγαλος καλλιτεχνης.