80's Jewels

Ρε παιδια τον Δημητρη Κατη ξεχασατε. Metalmania ρεεεεε ;D ;D ;D

audiokostas είπε:
Να αφιερώσω και Marillion για τον Γιώργη και Genesis για τον Trolley  ;D
;D ;D ;D ;D

Έλα όμως που ο trolley είναι πιο πολύ Peter Hamill και This Mortal Coil απ' ότι είναι Genesis.... Αν έχεις γυναίκα που να άκουγε αυτά, τότε "που'σου πασά μου" και να βρεθούμε οικογενειακώς καμιά φορά για τσάι και βουτήματα ώστε να τη σπάσουμε στη δικιά μου που μου έβαλε να ακούω το Grease στη πρώτη μας εκδρομή (όχι ότι πρόσεχα δηλαδή...).

;) ;)

trolley είπε:
Αν έχεις γυναίκα που να άκουγε αυτά, τότε "που'σου πασά μου" και να βρεθούμε οικογενειακώς καμιά φορά για τσάι και βουτήματα ώστε να τη σπάσουμε στη δικιά μου που μου έβαλε να ακούω το Grease στη πρώτη μας εκδρομή (όχι ότι πρόσεχα δηλαδή...).
Και άντε οι Mortal παλεύονται, στον Hamill (και μερικούς άλλους) όμως αποχωρώ διακριτικά όπως εξάλλου αποχωρεί και αυτή στα "soundtracks of prepubescent wankery" όπως αποκαλεί ένδοξα ονόματα της hard rock/metal .

Ευτυχώς ακούει soul και τη μουσική μου  :P αλλιώς θα την τσέκαρα για σφυγμό ανά 8ωρο.

Στα 80s συναντιόμαστε κάπως στη Βρεττανική ποπ

YOU RE TWISTIN MY MELLON MAAAAN

To Grease το χω δει καμια 60αριά φορές.

Μεγάλη ιστορία για μπισκότα, τσάϊ και συμπάθεια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Και όταν μιλάμε για ντραμς trademark στα 80's.........

Simple Minds Don't You (Forget About Me) The Breakfast Club
Eιναι δυνατον να μιλαμε για trademark 80's drum sound και να μην μπει αυτο?

Θα πεσει φωτια να μας καψει!

Kαι πεταω μεσα στο γενικο καζανι και αυτα τα δυο (ναι ρε, ολοκληρα. Δυσκολευομαι να διαλεξω)

317C2WN5XJL._SL500_AA300_.jpg

pete_emptyf.jpg

Ενα τεράστιο διαμάντι με φοβερό και τρομερό βίντεο-κλίπ:

Nestoras είπε:
HAVE I TOLD YOU LATELY THAT I LOVE YOU -- VAN MORRISON

Πάντα μ' έκανε να δακρύζω.
It makes two of us Νέστορα!

Και τα δυο διασκευες αλλα οταν τα πιανει ενας απ τους μεγαλυτερους συνθετες

και τραγουδιστες ever παυει να θεωρειται διασκευη και το κομματι παιρνει καινουρια υποσταση.

Τελικα τα 80ς εβγαλαν θεικα πραγματα.

Μια μικρη συνεισφορα και απο μενα. Αν και μπηκε ηδη κομματι απο τους U2 θα ηθελα να προσθεσω και το παρακατω.

U2-Van Diemen's Land

το Μπλουζ:

( εδω βασιλευει και ο γνωστος ηχος των drums)

Υ.Γ τα παραδειγματα ειναι τυχαια και αλλαζουν αναλογα με την διαθεση του ακροατη :)

distortion είπε:
Αφτό το από τα 7 της καβεράκι.
εκεί προς το τέλος που ξεκιινάει το πιατίνι... αξέχαστο τραγούδι, δίσκος και μπάντα

freerock1974 είπε:
Eμενα παλι με συγκινει αυτο..

Mike Scott,μεγαλος καλλιτεχνης.
η λέξη "συγκινεί" είναι η πιο κατάλληλη για τον Mike Scott, φοβερή ψυχή

αν δεν το έχεις ήδη ακούσει, άκου αυτό το συγκλονιστικό τραγούδι, δες και τους στοίχους, πραγματικά υποκλίνομαι...

The Waterboys - This Is The Sea - YouTube

Πήρε μια ιδιαίτερη στροφή το θρεντ, κι έτσι... δυο παλιά και πολύ μεγάλα κολλήματα:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
4
Εμφανίσεις
238
Απαντήσεις
84
Εμφανίσεις
14K
Πάνος Χελιδόνης
Π

Απαντήσεις