73 (επίσημα) χρόνια Telecaster

Πολλά θα μπορούσα να γράψω για τούτη την Τέλε και γιατί την πήρα, η αλήθεια είναι όμως πως το έκανα γιατί μου θυμίζει εκείνη του Roy Buchanan - και πάντα ήθελα μια τέτοια.

jist2ramseqqzghngmfu.jpg 454665318_1038307851243183_3583628403339909214_n.jpg

Απο το εγχειρίδιο πεζικού του Α.Σ όπου ο Έλβις εξηγεί πως περνάμε τον αορτήρα 3 σημείων στην τελεκαστερ φαντάζομαι!
Φοβερή πόζα. 

Θα την κάνω και εγώ όταν ξανά αποφασίσω να φωτογραφηθώ με tele.

Στην παρούσα φάση περνάω την strat περίοδό μου ?.

Και ας μην ξεχνάμε αγαπημένη Nachocaster με Ellisonic P-90 στη θέση neck από αγαπημένο παίκτη Julian Lage 

rig-rundown-julian-lage.jpg

Γενικά δεν είμαι οπαδός του relic, αλλά σε αυτές τις butterscotch Tele με maple fretboard ταιριάζει τέλεια 

Πολλά θα μπορούσα να γράψω για τούτη την Τέλε
Αγαπητέ Ηλία, κοιτάμε ένα "μπαρουτοκαπνισμένο" όργανο και αυτά είθισται να έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες... 

Και ας μην ξεχνάμε αγαπημένη Nachocaster με Ellisonic P-90 στη θέση neck από αγαπημένο παίκτη Julian Lage 
Μου έκανε εντύπωση όταν το διάβασα, αλλα υποτίθεται οτι ο συγκεκριμένος P90 δεν είναι P90 ακριβώς, αλλα μια rehoused εκδοχή του Dynasonic-ish thingy που χρησιμοποιεί στο signature Collings Gretschοειδες του, το οποίο με τη σειρά του δεν είμαι σίγουρος αν κατασκευαστικά φέρνει σε καθαρόαιμο Dynasonic ή σε P90 sort of hybrid thingy, oχι οτι έχει και καμιά σημασία με τα χέρια του Lage αλλά λέμε τώρα.

Kαι μιας και τσαζ με τελε, 2 OG jazz telecaster players που δεν είναι όσο γνωστοί όσο ίσως έπρεπε (λέω εγώ που έχω ακούσει βαριά βαριά 3-4 κομμάτια απο τον καθένα τους, lol).

αλλα υποτίθεται οτι ο συγκεκριμένος P90 δεν είναι P90 ακριβώς, αλλα μια rehoused εκδοχή του Dynasonic-ish thingy 
 δεν υποτιθεται, ουσιαστικα ενας καλος Dynasonic ειναι...καλα δεν ειναι και ο πρωτος που το κανει

Ναι αλλά μετα έπαθε Γιαμάχα αυτός, πάει ο Dynasonic. 
1183595707CORNELLDUPREEB1.jpg

Ναι αλλά μετα έπαθε Γιαμάχα αυτός, πάει ο Dynasonic. 
Το έπαθε και ο Mike Stern , με telecaster yamaha. 

MIKE_STERN_01.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το έπαθε και ο Mike Stern , με telecaster yamaha. 
H Pacifica 1511, πλεον 1611, και νομίζω παλαιότερα είχε και μια πιο οικονομική κορεάτικη βερσιόν. Η 1511 πάντως είναι και γαμώ τις κιθάρες, αν δεν σε χαλάει ο ασυνήθιστος συνδυασμός jumbo frets με 7.25'' radius. 

H Pacifica 1511, πλεον 1611, και νομίζω παλαιότερα είχε και μια πιο οικονομική κορεάτικη βερσιόν. Η 1511 πάντως είναι και γαμώ τις κιθάρες, αν δεν σε χαλάει ο ασυνήθιστος συνδυασμός jumbo frets με 7.25'' radius. 
Aν έπαιρνα μια tele μη tele, θα ταν η Horner του prince.

Με χαλάει πολύ το headstock της πασίφικα.

Άμα δε γράφει Fender... ??

Α ωστε απο εκεί προήρθε η έμπνευση! Δεν την ειχα προσέξει, δεν είμαι ιδιαίτερα well versed με τον Campbell. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back