Απο το εγχειρίδιο πεζικού του Α.Σ όπου ο Έλβις εξηγεί πως περνάμε τον αορτήρα 3 σημείων στην τελεκαστερ φαντάζομαι!
Φοβερή πόζα.Απο το εγχειρίδιο πεζικού του Α.Σ όπου ο Έλβις εξηγεί πως περνάμε τον αορτήρα 3 σημείων στην τελεκαστερ φαντάζομαι!
Αγαπητέ Ηλία, κοιτάμε ένα "μπαρουτοκαπνισμένο" όργανο και αυτά είθισται να έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες...Πολλά θα μπορούσα να γράψω για τούτη την Τέλε
Μου έκανε εντύπωση όταν το διάβασα, αλλα υποτίθεται οτι ο συγκεκριμένος P90 δεν είναι P90 ακριβώς, αλλα μια rehoused εκδοχή του Dynasonic-ish thingy που χρησιμοποιεί στο signature Collings Gretschοειδες του, το οποίο με τη σειρά του δεν είμαι σίγουρος αν κατασκευαστικά φέρνει σε καθαρόαιμο Dynasonic ή σε P90 sort of hybrid thingy, oχι οτι έχει και καμιά σημασία με τα χέρια του Lage αλλά λέμε τώρα.Και ας μην ξεχνάμε αγαπημένη Nachocaster με Ellisonic P-90 στη θέση neck από αγαπημένο παίκτη Julian Lage
Kαι μιας και τσαζ με τελε, 2 OG jazz telecaster players που δεν είναι όσο γνωστοί όσο ίσως έπρεπε
δεν υποτιθεται, ουσιαστικα ενας καλος Dynasonic ειναι...καλα δεν ειναι και ο πρωτος που το κανειαλλα υποτίθεται οτι ο συγκεκριμένος P90 δεν είναι P90 ακριβώς, αλλα μια rehoused εκδοχή του Dynasonic-ish thingy
H Pacifica 1511, πλεον 1611, και νομίζω παλαιότερα είχε και μια πιο οικονομική κορεάτικη βερσιόν. Η 1511 πάντως είναι και γαμώ τις κιθάρες, αν δεν σε χαλάει ο ασυνήθιστος συνδυασμός jumbo frets με 7.25'' radius.Το έπαθε και ο Mike Stern , με telecaster yamaha.
Aν έπαιρνα μια tele μη tele, θα ταν η Horner του prince.H Pacifica 1511, πλεον 1611, και νομίζω παλαιότερα είχε και μια πιο οικονομική κορεάτικη βερσιόν. Η 1511 πάντως είναι και γαμώ τις κιθάρες, αν δεν σε χαλάει ο ασυνήθιστος συνδυασμός jumbo frets με 7.25'' radius.
'Eχει βγάλει η HB κόπια αυτής, την έχεις δει φαντάζομαι - και δεδομένου του πόσο έχουν πάει πλέον οι original χίλιες φορές η HB!Aν έπαιρνα μια tele μη tele, θα ταν η Horner του prince.
Με χαλάει πολύ το headstock της πασίφικα.
Η tele μου αρέσει σαν κιθάρα'Eχει βγάλει η HB κόπια αυτής, την έχεις δει φαντάζομαι - και δεδομένου του πόσο έχουν πάει πλέον οι original χίλιες φορές η HB!
https://www.thomann.co.uk/harley_benton_te80_nt_deluxe_series.htm?glp=1&gad_source=1
Εννοείται ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ έναν neck και έναν middle humbucker στην κιθάρα σου ρε φίλε, γιατί why not ασούμε ?