73 (επίσημα) χρόνια Telecaster

Βρίσκω την Fender Telecaster ιδιαίτερη κιθάρα που μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Ωστόσο αυτά που μπορεί να κάνει τα κάνει καλύτερα από όλες. Ειδού η δική μου!

Προβολή συνημμένου 46255
Ρε αρχηγέ μου...

Εσύ έχεις την καλύτερη. Τα πάντα όλα κάνεις με αυτή. Τι συγκεκριμένα πράγματα μας λες? ?

Αξιότιμα μέλη, γιατί τώρα εγώ πιστεύω ότι μετά από αυτό το εξαιρετικό "νήμα" θα δούμε "έκρηξη" στις πωλήσεις tele...?

Αξιότιμα μέλη, γιατί τώρα εγώ πιστεύω ότι μετά από αυτό το εξαιρετικό "νήμα" θα δούμε "έκρηξη" στις πωλήσεις tele...?
Αφού ως κι εγώ το (ξανά)σκέφτομαι. 

IMG_1854.jpeg

46 posts σε ένα θρεντ μέσα σε 8 ώρες και μήνα Αύγουστο, το λες και παγκόσμιο ρεκόρ (για το ΝΟΙΖ). image.png

Μη δείτε κιθαροθρεντ, αμέσως σκάτε μύτη απ'τα λαγούμια σας... image.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να και η δικιά μου. Τελεκάστερ μεν, αλλά … τόσο όσο χρειάζεται. Παραπάνω παραείναι.

Προβολή συνημμένου 46261
Είσαι πολύ ωραίος, βεβαίως βεβαίως

Και έρχεσαι αρκετά κοντά στη γενικότερη θεώρηση των πραγμάτων

image.jpeg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Fender-ALFA (Φανης Πλουμης)-Squier (Ασημένιος μαγνήτες-ηλεκτρικά)

Δεν χρειάζομαι κάτι άλλο

Προβολή συνημμένου 46264
Τόσα λεφτά έδωσες για τα κιθαρόνια, δεν πα να πάρεiς και καμιά βάση για τα monitors, που τα'χεις πάνω στα τεύχη της εγκυκλοπαίδειας του "Ηλίου"? image.png  Κρίμα είναι (για την εγκυκλοπαίδεια).

Τόσα λεφτά έδωσες για τα κιθαρόνια, δεν πα να πάρεiς και καμιά βάση για τα monitors, που τα'χεις πάνω στα τεύχη της εγκυκλοπαίδειας του "Ηλίου"?Προβολή συνημμένου 46265 Κρίμα είναι (για την εγκυκλοπαίδεια).
Όταν κάποιος είναι διαβασμένος …

Τόσα λεφτά έδωσες για τα κιθαρόνια, δεν πα να πάρεiς και καμιά βάση για τα monitors, που τα'χεις πάνω στα τεύχη της εγκυκλοπαίδειας του "Ηλίου"?Προβολή συνημμένου 46265 Κρίμα είναι (για την εγκυκλοπαίδεια).
Η εγκυκλοπαίδεια  Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ είναι, τα έβαλα για να μη βλέπω τη φάτσα σου ?

Την εγκυκλοπαίδεια του Ήλιου συζητάω να τη πουλήσω σε κάποιον βλαμμένο συλλέκτη, αλλά το σκέβομαι γιατί το επίτομο λεξικό του πολλών χιλιάδων σελίδων, ακόμα και σήμερις έχει χρήσιμα πράγματα που δεν βρίσκεις αλλού (περί γλώσσας και της χρήσης της )

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back