- Πόντοι
- 2,368
Φοβερή.
Πιστεύω θα σου αρέσει και η Brent Mason.
Και η SQUIER affinity αλλα με Bill Lawerence bridge pickup.
Φοβερή.
Πιστεύω θα σου αρέσει και η Brent Mason.
Ρε αρχηγέ μου...Βρίσκω την Fender Telecaster ιδιαίτερη κιθάρα που μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Ωστόσο αυτά που μπορεί να κάνει τα κάνει καλύτερα από όλες. Ειδού η δική μου!
Προβολή συνημμένου 46255
Είσαι οριακά για μεγαλύτερο καναπέ ?
αν κατάλαβα καλά μιλάμε μόνο για αυτές που έχουν το σωστό λογότυπο, ή όχι?Και η SQUIER affinity αλλα με Bill Lawerence bridge pickup.
Για τη Montag(I)eΡα ούτε λόγος.46 posts σε ένα θρεντ μέσα σε 8 ώρες και μήνα Αύγουστο, το λες και παγκόσμιο ρεκόρ (για το ΝΟΙΖ).Προβολή συνημμένου 46260
Μη δείτε κιθαροθρεντ, αμέσως σκάτε μύτη απ'τα λαγούμια σας...Προβολή συνημμένου 46259
Είσαι πολύ ωραίος, βεβαίως βεβαίωςΝα και η δικιά μου. Τελεκάστερ μεν, αλλά … τόσο όσο χρειάζεται. Παραπάνω παραείναι.
Προβολή συνημμένου 46261
Να σου πω... Αυτή είναι η '66 που δεν κουδουναει?
Ναι. Μουγγαμάρα.Να σου πω... Αυτή είναι η '66 που δεν κουδουναει?
Τόσα λεφτά έδωσες για τα κιθαρόνια, δεν πα να πάρεiς και καμιά βάση για τα monitors, που τα'χεις πάνω στα τεύχη της εγκυκλοπαίδειας του "Ηλίου"?Fender-ALFA (Φανης Πλουμης)-Squier (Ασημένιος μαγνήτες-ηλεκτρικά)
Δεν χρειάζομαι κάτι άλλο
Προβολή συνημμένου 46264
Όταν κάποιος είναι διαβασμένος …Τόσα λεφτά έδωσες για τα κιθαρόνια, δεν πα να πάρεiς και καμιά βάση για τα monitors, που τα'χεις πάνω στα τεύχη της εγκυκλοπαίδειας του "Ηλίου"?Προβολή συνημμένου 46265 Κρίμα είναι (για την εγκυκλοπαίδεια).
Η εγκυκλοπαίδεια Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ είναι, τα έβαλα για να μη βλέπω τη φάτσα σου ?Τόσα λεφτά έδωσες για τα κιθαρόνια, δεν πα να πάρεiς και καμιά βάση για τα monitors, που τα'χεις πάνω στα τεύχη της εγκυκλοπαίδειας του "Ηλίου"?Προβολή συνημμένου 46265 Κρίμα είναι (για την εγκυκλοπαίδεια).
Α, κατάλαβα, οικογενειακό άλμπουμ...?Η εγκυκλοπαίδεια Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ είναι