1958-59 Flying V project (Ο δρόμος για την 335 σε 4 βήματα - βήμα 2)

Εδω ο καλος A.King!!!!!!!! χαχα

Mου εταξες testdrive.Δε πιστευω να το ξεχασες
Ωωωω σωστός! Θα τη στείλω μία στον Μποναμάσσα που μου τη ζήτησε και μετά εννοείται εδώ είναι η κιθάρα, μολών λαβέ και play!

Πνοή και Νύξη hard industries. Έγινε το ανάλογο crash test. Περιμένω να δω τι θα κάνω με το κρομμυδο-logo για να τραβήξω επίσημο κλιπάκι.

4897C78D-9F3F-4E2A-94C4-41FBC3497B9E.jpeg

With a little help from my friends!

Το logo το κόβει με το laser o φίλος Hellfire!

Many thanks !!

Θα το δοκιμάσουμε σε pearloid.

FF63075C-5F90-4B93-92F5-E677E2F7B511.png

Καταρχάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Πνοή & Νύξη Heavy Industries and session studios για μία ακόμη κιθαροφιλοξενία!!!

Φαντάζομαι θα παιχτεί ανάλογο Post, οπότε δεν θα επεκταθώ.

Στο θέμα μας και όπως ...τόνισα και στο event  _ανόητο μπλαζέ ύφος on_ έχοντας παίξει την Flying V Του Jimi, αυτή μου φάνηκε πάρα πολύ καλή _ανόητο μπλαζέ ύφος off_   ?

Μου άρεσε το παχύ μανίκι και το παιχτability του οργάνου γενικώς.

Οι χαμωbuckers έκατσαν καλά στα single coil αυτιά μου, με παχο/Jazzο_αλλα με definition-βραχνάδα καθαρά και τσιρίδα/μαγκιά/δάγκωμα στη  βρωμιά.

...με ένα σετάκι μεγαλύτερο gauge χορδές για να μην ...αερίζεται η Μι, πιστεύω θα είσαι super.

Συγχαρητήρια Κε Argytar.

Πάλι έπιασες ένα θέμα και το έκανες  ...με τα κρεμμυδάκια :classic_smile:   ?

...με ένα σετάκι μεγαλύτερο gauge χορδές για να μην ...αερίζεται η Μι, πιστεύω θα είσαι super.

Όχι αρχηγέ μου μου πλΕγωνεις την καρΝτια....

Στον αεριΖμο της ΜΙ είναι ΟΛΑ τα λεφτά.

Πνοή και Νύξη hard industries.

Νταξ ασούμε, αυτό με ξεπερνάει.

Να φτιάχνεις κιθαράκλες δηλαδής, και να τις παγαίνεις μετά στον μάστορη να στις κουρδάει ασούμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Νταξ ασούμε, αυτό με ξεπερνάει.

Να φτιάχνεις κιθαράκλες δηλαδής, και να τις παγαίνεις μετά στον μάστορη να στις κουρδάει ασούμε.
Την κουρδάει πριν τη χαϊδέψει.

πάλι μάζωξην κάτω απε την μύτην μου βλέπω.....

Παράλειψις , αλλά λόγω Covid-19 κρατήσαμε χαμηλό αριθμό συμμετεχόντων, αποστάσεις και μέχρι δύο άτομα μέσα στο εργαστήρι.

Next time θα γίνει νωρίτερη ειδοποίησις!

Αυτό που έπαθε η γομαλάκα ήταν ηθελημένο?

Αυτό που έπαθε η γομαλάκα ήταν ηθελημένο?

Το κράκλιν το ήθελα αλλά δεν μπορούσα να το καταφέρω. Μ'εχρι που έγινε μόνο του από τα κρύα!

Με τη συμβουλή του Αλδερμπόντυ θα το τονίσω λίγο με κάτι σκούρο!

It ‘s aliiiiiive.

Άτιμη καραντίνα , μας έκανες να φκιάσουμε κιθάρες και καθόμασταν μετά και τις κοιτούσαμε! (Τις παίζαμε και λίγο μόνοι).

Όχι πια. Tο Σάββατο θα την πάρω παρέα στο live στο Καφωδείο πρώτη φορά να τη χαρώ στα όρθια! Στις πρόβες έκοβε πολύ ωραία στο mix!

Επίσης τοποθετήθηκε και το κρομμύδι του Hellfire οπότε απολαμβάνω την τελική της μορφή! Enjoy!

C7100520-FC0B-44A6-8D1D-219316A8E925.jpeg

C2E28A6E-987A-4B76-B79D-71FEBC02E111.jpeg

Επίσης τοποθετήθηκε και το κρομμύδι του Hellfire
Άμα δεν έχει κρομμύδι δεν παίζει*

*Παραφράζω φίλο μου που έχει πει: Αν δεν γράφει Fender, δεν παίζει

Ωωωωωωωωωω νομίζω ότι ο SF έχει τις περισσότερες Κρομμυδοκιθάρες μετά από μένα!

(είμαι ο κύριος καταναλωτής των προϊόντων μου!)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back